Sextips - massage som förspel

En helkroppsmassage kan vara underbart avslappnade och en perfekt start innan man ägnar sig åt lite mer avancerade sexuella handlingar. Massage som förspel är någonting som passar sig särskilt bra när man har lite längre tid på sig och känner för att mysa eller lyxa till det ordentligt. En riktigt skön helkroppsmassage kan verkligen vara någonting som sätter guldkant på vilken tråkig vardag som helst, med "happy ending" blir det självklart ännu bättre... ;)

Naturligtvis kan man genomföra massagen såväl delvis som helt naken, helt efter vilket humör man är på och vad som passar sig för stunden. Själv vill jag rekommendera att ni båda två är nakna, det förhöjer stämningen och gör det hela så mycket mer intimt.

Jag skulle starkt vilja föreslå att den som masserar sätter sig grensle över sin partner bakifrån, alltså att partnern som tar emot ligger platt på mage, medan den givande partnern sitter på knä över rumpan, benen eller ryggen (det här är bäst att själv bestämma under massagens gång eftersom postionen beror på vilken kroppsdel man vill massera).

Vill man använda massageolja, vilket jag absolut tycker att man ska testa vid något tillfälle om inte varje gång, så är det nu man ska hälla en liten mängd i sin ena handflata och sedan gnida ihop händerna mot varandra för att värma oljan innan man applicerar den på sin partner. The Body Shop har exempelvis ett par olika massageoljor att välja på. Själv testade jag och min flickvän en sensuell massageolja därifrån som innehöll bland annat ylang ylang och exotiska kryddor. Tyvärr verkar det som att just den här oljan inte finns kvar, istället hittade jag den här efter att ha kollat runt på affärens hemsida:

Även där här oljan innehåller ylang ylang och kallas för "sensual massageoil", så antagligen är skillnaden inte speciellt stor från den oljan jag själv har testat. Kostnaden är 215 kr, vilket kan tyckas vara dyrt. Dock vill jag säga att en sådan här olja räcker ganska länge. Ibland kan det hända att Internetshopen inte visar alla produkter som finns tillgängliga i handeln, därför skulle jag råda er till att leta efter en massageolja på The Body Shop som är märkt med "sensual" och som har en röd flaska.

Tyvärr kan jag inte säga någonting om doften på den här oljan, men oljan jag använde doftade starkt exotiskt utav stjärnanis och lakrits, men samtidigt utav någonting sött. Det här är självklart en högst subjektiv bedömning, någon annan kanske hade bedömt doften som en annan. Både min flickvän och jag kan intyga att just den oljan vi testade verkligen förhöjer stämningen och gör en lite extra upphetsad.

Efter att ha värmt upp oljan i händerna är det bara till att börja massera! Tänk på att börja på ställen som inte räknas till de typiskt erogena zonerna (börja alltså inte på rumpan, brösten eller liknande), utan ägna först uppmärksamhet åt armar, axlar, nacke och rygg. Massera bestämt och sensuellt, men akta dig för att massera för hårt, ett för hårt handlag kan förstöra hela upplevelsen. För löst kan också det bli obehagligt - särskilt för en kittlig partner! Det är alltid bra att fråga hur din tjej vill ha det, då är risken större att resultatet blir lyckat.

Efter att ha masserat över rygg och axlar ett tag, böj dig ner över din partner så att dina bröst hamnar på hennes rygg. Förslaget kanske låter lite konstigt, men att kunna kyssa sin partner i nacken och samtidigt massera hennes armar och sidan på magen känns underbart intimt. Dessutom kan det kännas eggande för din partner att få känna dina bröst och mage mot sin rygg utan att kunna vända sig om för att röra vid dig.

Senare i massagen, när din partner är uppvärm och kanske börjar bli lite otålig, börja då ägna dig åt hennes mer typiskt erogena zoner. Massera och kyss över hennes rumpa och svank, även baksidan av låren och insidan på dessa är mycket känsliga för många kvinnor. Likaså knävecken. När du känner att tiden är rätt låter du henne vända på sig så att du också kan ta hand om framsidan av hennes kropp. Ungefär vid den här tidpunkten brukar det bli svårt för båda två att hålla sig till en strikt massage om man säger så...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0