Sextips - oralsexets do's and don'ts

Som ni kanske minns har jag innan visat er en låt som beskriver precis hur man ska gå ner på en tjej för att uppnå ett lyckat resultat, låten och inlägget hittar ni här. För er som inte riktigt hängde med, eller som vill ha ytterligare tips, kommer här en lista på do's and don'ts när det gäller just oralsex. Kom ihåg att det här är subjektivt, dessa punkter stämmer inte för alla!

Do's:

1. Börja försiktigt! Det första du gör när du går ner på en tjej ska helst inte vara att slicka som en hund och göra din tunga stenhård. Det kan kännas fruktansvärt obehagligt och dessutom anpassar sig underlivet efter beröringen. Det innebär att det kan vara mycket svårt att reparera ett misstag som gjorts genom att gå ut för hårt med att börja slicka eller smeka försiktigare sedan. Börja därför lätt och försiktigt med tungspetsen innan du lägger in det lite tyngre artilleriet.

2. Variera! När din partner väl är lite uppvärmd, varva då mellan att slicka med bara tungspetsen och att slicka med hela tungan. Tekniker på slickandet, som att gå igenom alfabetet med tungspetsen där din tjej är som känsligast, kan också vara en spännande idé.

3. Använd fingrarna! Att smeka och slicka kan förhöja känslan rejält, likaså att ha ett eller ett par fingrar inuti henne (i valfritt hål) samtidigt som du slickar.

4. Testa på! Det finns massor med udda och roliga tips man kan testa när man slickar sin partner. Man kan exempelvis suga på en minttablett eller liknande innan man påbörjar oralsexet, en annan idé är att ha en liten isbit i munnen (låt den smälta tills den är nästan helt borta, annars kan det bli lite väl kallt) när man slickar. Dessa båda metoder kan ge mottagaren nya spännande och sköna upplevelser.

5. Glöm inte att kyssa! Någonting som många verkar glömma är hur mycket en enkel kyss kan göra på rätt ställe. Testa dig fram, kanske gillar din tjej att bli kysst i ljumskarna, på blygdläpparna eller rakt på klitoris.

6. Testa nya ställningar! Testa att slicka din tjej när hon står upp, bakifrån, med henne sittande över ditt ansikte eller varför inte i en 69:a?

7. Använd andra kroppsdelar! Testa till exempel att dra med ditt bröst över din partners underliv.

 

 

Don'ts

1. Slicka för hårt. Man inser inte hur otroligt hård tungan kan bli och hur fruktansvärt känsligt ens underliv är förrän det är för sent, tro mig.

2. Föra in fingrar utan förvarning. Gör det inte! Förvarna på något sätt innan, känns det pinsamt att säga att du ska föra in dina fingrar i henne, visa det istället. Smek henne försiktigt runtomkring hennes öppning innan du låter ett finger eller två glida in. Utan förvarning kan hon råka spänna sig och då blir det verkligen inte skönt för henne.

3. Smeka eller slicka vid analen utan förvarning. Återigen, varna åtminstone innan! Det finns många som inte är förtjusta i stimulering vid analen, fråga därför innan vad din tjej gillar, speciellt om du har tänkt föra in fingrar eller annat. Om tjejen inte är uppvärmd eller beredd kan sådant verkligen skada henne. Självklart gäller detta tips allting som har med sex att göra, fråga och förvarna alltid först om du är osäker på din partners reaktion.

4. Bita/gnaga. Jag tror att det är bäst för de allra flesta att hålla tänderna borta från underlivet på din älskade, det är mjukdelar vi har där nere, inte gnagbart läder. Kanske lite nafsning i området utanför blygdläpparna och liknande kan vara okej, men inget bitande och inget gnagande. Det känns lite överdrivet faktiskt.

5. Stressa. Försök att ta det så lugnt som möjligt, stressa alltså inte din partner. Det blir inte skönt eller njutsamt för någon utav er om ni ska stressa från något.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0