The L-Word

Tänkte dela med mig av en länk till en sida där man kan se alla avsnitt (säsong 1-6) av den populära HBTQ-serien The L-Word. Serien handlar om ett gäng homosexuella tjejer i L.A. och deras vänner och upplevelser.

Jag skulle beskriva den här serien som en dramaserie, även om den långt ifrån alltid är allvarlig. Här finns avsnitt fyllda av såväl skratt och romantik som sorg och ännu tyngre känslor. Även orättvisor och problem för homosexuella par tas upp på ett naturligt sätt, likväl de vackra stunder som inträffar mellan kärleksparen. Hela serien är mycket snyggt filmad, även sexscenerna lyckas se konstnärliga och estetiskt tilltalande ut, utan att kännas för överdrivna. Med andra ord skulle jag verkligen vilja rekommendera er som känner er nyfikna till att kolla in den här serien. Här har ni länken:

Se The L-Word online 

Tyvärr kan man bara se 72 minuter i sträck eftersom avsnitten är uppladdade på Megavideo. Efter dessa 72 minuter avbryts videon och tittaren måste vänta mellan en halvtimme och en timme (är lite osäker på tiden, var ett litet tag sedan jag undersökte saken) innan denne kan återuppta tittandet. Dock anser jag att den här tjänsten ändå fungerar mycket bra. Ett avsnitt är ungefär 50-55 minuter långt (förutom pilotavsnittet av första säsongen som är dubbelt så långt), så det hinner man ju lugnt se innan man får ägna sig åt annat en stund. Vill man slippa dessa avbrott finns det möjlighet till att bli medlem på Megavideo och då betala en summa för att ha fri tillgång till alla deras klipp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0