#545


Bildkälla

Hen ska få göra som hen vill.

Jag vet inte om ni har följt med i den långdragna diskussionen om ordet hen? Eftersom jag pluggar svenska på universitetet nu så har frågan om man ska ställa sig för eller emot kommit upp ett antal gånger och även om det kanske inte helt passar in här på bloggen, så tänkte jag ändå  berätta lite om hur jag ser det.

För det första vill jag klargöra en sak: hen ska inte ersätta han/hon/henne/honom utan endast vara ett extra pronomen vi kan använda när kön varken är bestämt eller känt. Det verkar som om många motståndare har fått för sig att vi helt och hållet ska ta bort hon/han/henne/honom, men det är ju inte det som är grejen.

När jag skriver en uppsats som handlar om skolan, där jag måste skriva om elever där könet inte spelar någon roll, passar väl hen utmärkt? Ex: "Eleven ska få göra vad hen vill." Könet spelar ju ingen roll i sammanhanget, vad man syftar på är elever, inte tjejer eller killar. Tycker man att det är smidigare att skriva "eleven ska få göra vad han/hon vill" så go ahead, men jag tycker att texten blir mer lättläslig och får ett bättre flyt om man bara använder sig utav ett kort ord istället för massa slash och småord.

De som dessutom tycker att hen skulle vara nedvärderande förstår jag inte alls. Slopar man hen så måste ju antingen han eller hon komma först (eleven ska få göra som hon/han vill, eleven ska få göra som han/hon vill), då kan man lika gärna diskutera varför han ska komma före hon eller varför hon ska komma före han. Det är överdrivna diskussioner att det blir löjligt.

Hen ska ju användas när kön inte spelar någon roll, inte för att ta bort könet från någon. Jag skulle aldrig få för mig att prata om min flickvän som hen, det är ju lite konstigt eftersom jag vet att det är en tjej det rör sig om. Om någon däremot säger sig ha en partner, då skulle jag kunna tänka mig att fråga "vad heter hen?" eftersom jag inte vet om det är en tjej eller kille. Det om något är väl fördomsfritt? Istället för att bara fråga "vad heter han?" menar jag. Man kan ju absolut slänga med lite slash och extra pronomen också, men varför krångla till det?

Hade vi helt tagit bort pronomen för kvinnligt och manligt så skulle jag absolut protestera. Men när det här bara blir ett tillskott kan jag inte se problemet. Ordrikedom och underlättnad i språket är sällan fel, absolut inte i det här fallet. Trots att det alltid finns motståndare till förändring och förnyelse, så tror jag att hen kommer börja användas i framtiden.

Citat - Charles Pierce

"I'd rather be black than gay because when you're black you don't have to tell your mother."

- Charles Pierce

http://www.musicals101.com/News/CharlesPierce.JPG
Bildkälla

Sexnovell - Hannas klänning

Novellen är hittad på www.sexnovell.se och är skriven av signaturen småkåt.

Hannas klänning var vit och mycket kort. Den hade ingen rygg och hennes brunbrända skulderblad var, liksom resten av henne, mycket attraktiva. Klänningen var tight och kramade hennes fulländade figur, från de medelstora brösten ner över magens kurvor, ner till höfterna. Hannas breda höfter och stora stjärt var helt klart det bästa hos henne, och i värmen hade hon svettats så att den redan åtsmitande klänningen klibbade mot hennes hud. Hennes vita, lockande trosor syntes tydligt genom det tunna tyget.

Agnes kunde inte sluta stirra. Det kunde ingen annan heller. Killarna stirrade sig självklart blinda på henne, men Agnes hade också pratat med tre-fyra tjejer som faktiskt erkänt att Hanna var den enda tjejen som de tyckte var attraktiv. Agnes höll med – det fanns många tjejer som hon rent objektivt tyckte var snygga, men Hanna var den enda som fick henne att känna ett kittlande i maggropen när Agnes såg hennes självsäkra leende och vickande höfter.

Hanna gjorde henne kåt.

Särskilt idag. Det var fredag kväll, varmt som bara den och det var klassfest hemma hos Agnes. Hennes familj bodde i ett nybyggt, rymligt hus som var perfekt för fester, och hennes föräldrar hade gått med på att sova över på stugan och lämna Agnes och hennes klass ifred.

Hanna var den första som kom dit, lite innan 7… med den där klänningen.

Agnes ansåg sig inte vara lesbisk och skulle aldrig ha vågat erkänna om hon hade varit det, så ibland blev hon lite besvärad när hon kände så här inför sin ständigt solbruna klasskamrat… men hon tyckte ändå att Hanna var attraktiv. Så enkelt var det. Det kändes inte onaturligt, det var inte onaturligt även om hon tänkte på det så. Hon var kluven, kort sagt.

När Hanna klev in genom dörren med den där klänningen på sig kunde Agnes inte göra annat än att stanna upp och bara gapa. ”Shit vilken snygg klänning!” utbrast hon, även fast det inte bara var klänningen som var det snygga med Hanna.

”Tack”, log den mörkhåriga skönheten. Hon höll upp en systemkasse. ”Kan jag stoppa det här i kylen?”

De gick andra året på gymnasiet och varken Agnes eller Hanna hade fyllt 18 ännu. Agnes hade oftast svårt att få tag i sprit – hennes föräldrar ville inte köpa ut. Hanna verkade inte ha några såna problem.

Agnes blick drogs till Hannas rumpa som järnfilsspån till en magnet när hon gick förbi för att sätta in sin dricka i kylen.

Mer och mer folk droppade in, tills hela klassen var där. Nästan alla stirrade när de såg Hanna och Agnes kände ett underligt stygn av avundsjuka, som hon snabbt blockerade ut.

Det var en mycket lyckad fest. Agnes hade roligt trots att hon inte drack så mycket – hon hade ingen egen sprit utan fick klara sig på det hon fick smaka av vänner. Agnes dator var inkopplad i ljudsystemet i vardagsrummet och folk slog på mängder av olika låtar på Spotify och dansade på vardagsrumsgolvet.

Agnes såg Hanna och märkte att var hon än befann sig så var det nån av killarna i klassen som skulle sitta bredvid henne och prata med henne. Hanna verkade inte så intresserad. Lite jobbigt att vara sådär snygg också, tänkte Agnes.

Framemot elvatiden så ville några dra på krogen. En klunga av festdeltagarna – de som fyllt 18 och ens kunde gå på krogen – drog iväg. Kvar blev Agnes, Hanna, och sex andra personer ur klassen. De satte sig i soffan i vardagsrummet och pratade och myste och hade det väldigt trevligt. Vid halv 2 ungefär så började folk droppa av. Folk blev hämtade med bil, eller cyklade eller gick hem. De kvarvarande två killarna bestämde sig för att dra och äta en hamburgare.

Och så satt Agnes där, ensam kvar med Hanna.

Hanna log soligt mot henne. Agnes log tillbaka och frågade: ”Hur mycket har du druckit?”

”Inte så mycket faktiskt!” svarade Hanna och Agnes märkte att även om hon var sådär alkoholpåverkat intensiv så sluddrade hon inte eller nånting. ”Bara nog mycket för att det ska bli roligt.” Hon skrattade högt åt sitt eget skämt.

”Jag märkte att killarna var ganska intresserade av dig ikväll”, sa Agnes och flinade. Hon hade känt det där avundsjuka stygnet flera gånger under kvällen och ville gärna höra Hanna säga att hon inte var intresserad av dem.

”Joo”, svarade Hanna och flinade tillbaks. ”Det var nog spriten.”

”Haha, tror nog det kan ha varit klänningen också”, sa Agnes och nickade menande.

Hanna tittade ner på sin tunna klänning och fnissade till. ”Ja, kanske det. Gillar du den?”

”Jo, den är skitsnygg!”

”Mm. Har märkt att du har kollat.” Hanna såg nöjd ut och Agnes visste inte vad hon skulle säga. Hon trodde att hon hade varit diskret, men tydligen inte. Hanna fortsatte: ”Tycker du jag är snygg?”

Agnes hade inte druckit och kände sig inte fullt så frispråkig som Hanna, men hon tänkte att det antagligen inte var någon idé att ljuga. Hanna var smart nog för att genomskåda en lögn. Så hon nickade och tittade ner och sa, ”Joo.”

”Vill du se mig naken?”

Hanna ställde sig upp innan hon hann svara och Agnes förstod inte alls vad som höll på att hända. Det kändes bara overkligt. Hon satt kvar och stirrade medan Hanna vände sig bort och långsamt öppnade klänningen bak i nacken. Agnes betraktade hennes fingrar som i en dröm, lite fumliga kanske. Hanna vände sig om igen med en glimt i ögonen som Agnes aldrig sett förut och med rodnad på kinderna, och tog av sig klänningen.

Hon hade ingen bh på sig och hennes bröst var underbara, medelstora med små ljusa bröstvårtor. Agnes blick vandrade ner längs hennes sexiga klasskamrats mage, ner till de vita trosorna som fick huden omkring dem att verka ännu brunare. Hon tittade upp i Hannas ansikte med stora ögon. Hanna verkade inte skämmas, hennes blick var stadig när den mötte Agnes.

”Hanna, du är full.”

Agnes var besvärad. Hanna hade en fantastisk kropp och var dessutom en jättegullig tjej, men… hon hade ju druckit och Agnes var rädd för att hon skulle ångra det här när hon nyktrade till. Hanna förtjänade verkligen inte att bli utnyttjad.

Hanna skakade på huvudet och log. ”Bara lite. Men det här har jag fantiserat om när jag varit nykter också.”

Agnes öppnade munnen för att protestera, och stängde den sedan igen. Hon kände att hon inte hade full kontroll över vad hon gjorde nu. Även om hon inte hade druckit så gjorde åsynen av Hannas kropp henne berusad. Istället för att vara förnuftig och säga åt Hanna att klä på sig igen så satt hon nu där och bara tog in sin klasskamrats perfekta kropp.

”Nu vill jag ju se dig”, sa Hanna med ett busigt leende. Agnes hajade till – ville Hanna att hon också skulle vara naken? Situationen höll snabbt på att skena iväg. Hon ställde sig långsamt upp och Hanna nickade uppmuntrande.

”Jag måste bara låsa dörren först.”

Hon ville inte riskera att någon skulle komma på att de glömt något och komma tillbaka, eller att de som gått på krogen skulle komma inrumlande och hoppas på efterfest. Hon joggade bort ut i hallen och låste ytterdörren. När hon kom tillbaka stod Hanna där mitt på vardagsrumsgolvet och väntade på henne.

Agnes gick långsamt fram till den undervackra gestalten och ställde sig nära, så nära som om de skulle kyssas. Men både Agnes och Hanna kände nog att det inte var helt rätt att kyssas i den här situationen. Istället betraktade de bara varandra med kåta ögon.

”Av med kläderna”, befallde Hanna och Agnes trans bröts. Hon drog av sig sitt lätta sommarlinne och klev ur sina shorts. Hon var kortare än Hanna, med halvlångt brunt hår och gröna ögon. Hon tränade väl hyfsat ofta och var ganska smal, men hon hade inte alls lika lätt för att bli brun som Hanna. Överlag var hon ändå nöjd med sin kropp, och hon fick ofta komplimanger för den av sina tjejkompisar.

”Du är vacker”, andades Hanna och den komplimangen var mer värd än alla andra. Agnes log och rodnade och sträckte händerna bakåt för att knäppa upp sin bh, en enkel vit av bomull.

Nu stod de båda där, endast iförda trosor. Det var alldeles tyst och luften var så laddad med sex att Agnes tänkte att hon skulle sprängas om inget hände snart. Hon kände att bara situationen gjorde henne våt, våtare än hon nånsin blivit förut.

Då tog Hanna Agnes hand och placerade den på sin mage, alldeles ovanför troslinningen. Sen sa hon: ”Kan du göra en sak för mig, Agnes?”

Agnes nickade stumt.

”Smiska mig.”

Agnes kände ett hugg i magen, hon blev dubbelt, tredubbelt, tusen gånger så kåt på en sekund. Smiska…? En gång, i sjuan, hade några av hennes kompisar visat henne en video, en porrvideo där en tjej blev smiskad. De hade alla kommit överens om att det typ var det äckligaste dom nånsin sett och hur kunde man ens gilla sånt? Men Agnes hade i hemlighet blivit fascinerad, och fascinationen hade övergått till att bli hemliga fantasier… Smiska Hannas perfekta stjärt?

Hanna kunde tydligen inte riktigt tolka hennes ansiktsuttryck, för hon såg lite bekymrad ut och sa, ”Vill du inte göra det så—”

”Nej!” avbröt Agnes henne. ”Inte så, jag vill!”

Då sprack Hannas ansikte upp i ett brett leende och hon slängde armarna om Agnes. ”Ååh vad bra!” ropade hon och Agnes tänkte att det lät mer som att hon hade gått med på att följa med Hanna på bio än att smiska henne. Hon log och förde ner sina händer till Hannas vackra rumpa.

Hanna lösgjorde sig från omfamningen med ett leende och gick bort till soffan. Hon satte sig på knä i soffan och vinkade åt Agnes att komma dit.

Agnes gick de få stegen bort till Hanna, som ställde sig på alla fyra med stjärten i vädret. Hennes ögon var alldeles dimmiga och hon var nog minst lika kåt som Agnes. ”Okej”, sa hon tyst. ”Gör vad du vill med mig.”

Agnes klev fram och strök bort några hårstrån ur pannan. Hon kände sig både sjukt upphetsad och sjukt nervös. Till att börja med stod hon bara där och tittade på den underbart sexiga synen som Hanna utgjorde när hon stod på alla fyra och väntade på att bli smiskad. Sedan sträckte hon fram en hand, långsamt, och smekte Hannas trosklädda stjärt.

Vid beröringen suckade Hanna förnöjsamt. Hennes ögon var stängda och hon verkade helt vänta på att Agnes skulle ta initiativet.

Agnes funderade på att säga något. ”Du har varit en stygg flicka”, typ. Eller så kunde hon tvinga Hanna att be om det. Men hon vågade inte, så hon slog bara utan att säga något.

Det var inte ett hårt slag, men Hanna flämtade till och Agnes såg henne le. Så hon slog igen, och igen, och igen. För varje slag samlade hon lite mer mod och det dröjde inte länge förrän hon smiskade sin mörkhåriga klasskamrat med eftertryck. Hanna gnällde till vid varje slag, hennes skinkor dallrade vackert när Agnes slog.

Agnes var nu helt ute i rymden. Hon förlorade all känsla för tid och rädsla för att de på nåt sätt skulle bli upptäckta. Allt som existerade var hennes hand och den svankande tjejen framför henne, som ville att hon skulle använda den på henne.

Agnes glömde helt bort att vara förlägen, hon tänkte inte alls på hur hon såg ut. Hennes pose var väldigt okvinnlig; hon stod med benen brett isär så att hon skulle kunna hålla balansen medan hon slog, hon påminde lite om någon som ska slå en boll med ett bollträ. Hennes tonårsfasta bröst gungade med varje slag.

Snart kunde Hanna inte hålla munnen stängd under den våldsamma behandlingen. Hon började snart ropa av smärta – men av njutning också, tänkte Agnes, som en skådespelare som njuter av att spela en tragisk roll. Hon märkte förundrat – men utan att sluta slå – att det hade börjat rinna tårar ur Hannas ögon, som gjorde att hennes mascara rann nerför kinderna i gråa strimmor.

Det hårda smisket ekade i det tomma huset. ”Ajj!” skrek Hanna. ”Aaah, fan, GUD!”

Snart började Agnes ovarsamt slita ner Hannas trosor, utan att för en sekund sluta slå med sin lediga hand. Hon drog ner de vita trosorna till Hannas knän och såg att de hade en ordentligt stor våt fläck i skrevet.

Hon flyttade sig så att hon stod snett bakom Hanna, så att hon skulle kunna smiska och pulla henne samtidigt. Då fick hon insyn rakt in i Hannas fitta – den var välrakad och glänste lockande av hennes safter, och läpparna hade särat på sig så att fittan såg inbjudande öppen ut. Agnes förde in ett finger i Hanna, och kände genast att det inte skulle räcka, så hon la till ett andra och ett tredje. Hanna krökte på ryggen och kastade huvudet bakåt och utstötte ett långt, plågat, njutningsfyllt stön.

Hannas fitta var så våt att den plaskade när Agnes pullade henne. Jag är nog lika våt själv, tänkte hon. Ljudet av Hannas våta fitta blandades med ljudet av smisket och det kändes som att det bara tog en minut innan Agnes oväntat kinky klasskamrat krampade och formligen skrek av en ordentlig orgasm. När Hanna kom gick Agnes in i slutspurten – hon smiskade så hårt och snabbt hon kunde, och när Hanna äntligen kom ner från sin orgasm var hennes skinkor så röda att de nästan lyste.

Den mörkhåriga, rödsmiskade tjejen tittade bakåt mot Agnes och Agnes tittade tillbaka. Hannas ögon var alldeles rödgråtna, hennes ansikte var alldeles nersmetad med runnen mascara, men hennes blick var hur kåt som helst, lika kåt som Agnes kände sig.

Nu drog hon ner sina egna trosor och stod till sist helt naken framför sin klasskamrat. Hon njöt av att känna Hannas blick vandra upp och ner för hennes kropp, över brösten, magen, låren, skötet.

”Kom och slicka mig”, befallde hon rätt och slätt. Hanna reagerade genast, det märktes att hon ville vara till lags, och Agnes hann inte ens sätta sig ner i soffan innan Hanna var framme på knä på golvet framför henne och anföll hennes fitta utan minsta ansats till förspel.

Inte för att det behövdes nåt förspel.

Agnes utstötte ett överrumplat stön när hon kände sin klasskamrats tunga mot sin fitta. Hon tog två korta steg bakåt och krockade med soffan. Hon ramlade ner i den, Hannas mun lämnade aldrig hennes fitta för en sekund.

Hon undrade om den mörkhåriga skönheten hade gjort nåt sånt här förut. Det kändes alldeles för bra för att hon skulle vara en nybörjare. Hennes tunga och läppar utforskade varenda millimeter av Agnes fitta, träffade varenda känslig punkt med tveklös träffsäkerhet, och det var så skönt att Agnes trodde att hon skulle bli galen, åh gud…

Hon kände att hon höll på att komma nästan direkt, och det ville hon inte. Hon ville dra ut på det här. Så hon virade in sina fingrar i Hannas mörka hår, bet ihop och försökte hålla undan orgasmen ett tag.

Det var en svår kamp och det krävde hela hennes viljestyrka att inte bara ge efter för de otroliga känslorna som Hannas tunga skapade i och på hennes fitta. I den del av Agnes hjärna som fortfarande kunde tänka sammanhängande föddes en liten tanke: om Hanna kunde göra det här med henne bara med munnen, vad skulle hända om hon använde sina fingrar också?

Den tanken gjorde att det nästan brast för henne – hennes rygg kröktes när hon ofrivilligt tryckte sin fitta mot Hanna, och hon kastade huvudet tillbaka och stönade ett långt stön. Hon trodde just att hon skulle klara sig ännu en liten stund när Hanna utan förvarning stoppade två fingrar i henne.

Hon kom hårdare än hon någonsin gjort i hela sitt liv. Hennes höfter stötte orytmiskt och hon utstötte ett enda långt stönande rop, avbrutet av hulkande andhämtning. Det svartnade för hennes ögon och hon såg stjärnor och fyrverkerier i sitt huvud. Det var det skönaste hon någonsin varit med om, och det varade länge, utdraget av Hannas vana mun och erfarna fingrar som bearbetade henne.

När hennes orgasm började avta kände hon hur Hanna slutade slicka henne. Hon tittade ner och såg att den mörkhåriga skönheten tittade upp på henne med mörka, kåta ögon.

”Sa jag åt dig att sluta?” frågade hon och örfilade till Hanna. Hanna flämtade till och började genast slicka henne igen medan nya färska tårar rann nerför hennes kinder. Agnes lutade sig tillbaka än en gång och njöt av behandlingen. Det dröjde inte länge förrän hon kom en andra gång, och det var nästan bättre än hennes första orgasm. Hon tryckte Hannas huvud mot sitt sköte i säkert en minut innan orgasmen gick över.

Hon slappnade till sist av och tittade ner på Hannas tårstrimmiga ansikte mellan hennes ben. Hon log ett varmt leende och Hanna flinade till svar. Agnes öppnade munnen för att säga ”tack” – men lyckades hindra sig. Vad hon istället sa var: ”Duktig flicka.”

Den enkla, barnsliga stoltheten i Hannas ansikte när hon sa det fick henne att skratta högt. Hon drog upp den mörkhåriga tjejen från golvet och kramade henne, och nu kysstes de till slut, en öm, tillfredsställd kyss.

Vid det här laget började klockan bli riktigt mycket och Hanna bestämde sig för att gå. Hon drog på sig trosorna igen, tog på sin minimala klänning. Agnes, fortfarande helt naken, satt kvar i soffan och tittade på med ett litet leende på läpparna.

Sedan Hanna tvättat bort sminket från ansiktet gick de ut till hallen och kysstes länge och djupt.

”Hejdå, vi syns”, sa Hanna glatt. Agnes stoppade henne.

”Bara en sak till”, sa hon och log lite elakt. Sedan drog hon upp Hannas klänning och drog av henne trosorna. Hon höll upp dem mot Hannas ansikte och sa, ”Dom här behåller jag.” Sedan böjde hon sig fram och viskade i sin underbara Hannas öra: ”Tur för dig att du är en sån duktig flicka, annars hade jag tagit klänningen istället.”

Hanna tittade på henne med stora ögon och en ny rodnad i ansiktet – skam eller upphetsning? Agnes visste inte, kanske både och. Hon mötte Hannas blick med ett leende.

De pussades en sista gång och sen skickade Agnes ut sin klasskamrat i natten, troslös under sin sexiga lilla klänning. Sen låste hon dörren, gick och samlade upp sina kläder i vardagsrummet och gick upp på sitt rum. Fortfarande helt naken, med Hannas trosor i handen, kröp hon ner i sängen och föll genast i sömn.

#544


Bildkälla

Leona Lewis - Bleeding loveClosed off from love
I didn't need the pain
Once
or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you're frozen

But something happened

For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy

But I don't care what they say

I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding

Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open

Trying hard not to hear

But they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears
Try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling

But nothing's greater than the rush that comes with your embrace

And in this world of loneliness
I see your face
Yet everyone around me
Thinks that I'm going crazy, maybe, maybe

But I don't care what they say

I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding

Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open

And it's draining all of me

Oh they find it hard to believe
I'll be wearing these scars
For everyone to see

I don't care what they say

I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding

Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open and I

Keep bleeding

Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open and I
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love

Rihanna har skaffat tjej!

Rihanna visade upp ett foto på Twitter på sin nya dejt, Melissa Forde. De båda tjejerna åt middag på en restaurant i Malibu coh verkar sedan ha spenderat natten tillsammans - det meddelade Rihanna på sin Twittersida. Hon bad dessutom Melissa att gifta sig med henne, så vi får väl se om det kanske stundar ett bröllop mellan de båda i framtiden?

Rihanna lade ut en bild på sig själv och Melissa Forde på Twitter.nyförälskade Rihanna och Melissa Forde kom ut hand i hand från lyxkrogen Giorgio Baldi i Malibu. ”Jag är ute på min första dejt på två år”, skrev hon sedan på Twitter.
Text- och bildkälla

#543


Bildkälla

Var kan man chatta med tjejer?

Jag fick in en fråga från signaturen C:

"Kan du tipsa mig om en sida där man kan chatta med och träffa tjejer?
Tack!"


Klart jag kan tipsa om några sidor! Den första jag kommer att tänka på att QX. Det är ett forum för HBTQA-personer (och deras vänner) i främst Norden. Här har man ganska god chans att komma i kontakt med likasinnade. Ett varningens tecken vill jag ändå ge dig; det finns en hel del skumma människor där. Ge inte upp bara för att du blir kontaktad av 50+ män som vill hitta på någonting med dig, det finns goa, sunda tjejer där också. Jag har hört många lesbiska som har hittat sin partner där, så det är absolut ett alternativ!

Om du vill söka dig runt lite bland tjejer i världen så är Tumblr en guldgruva. Det finns många lesbiska bloggar man kan följa där och det är hyfsat enkelt att ta kontakt med någon. Det är en skön känsla där också eftersom man liksom bygger upp sitt eget nätverk och behöver bara vara i kontakt med likasinnade. Jag är medlem där och jag har aldrig upplevt något kränkande mot homosexuella till exempel. Det enda som är negativt är väl om man skulle råka falla för en tjej på andra sidan Atlanten... Men distansförhållanden är ingen omöjlighet!

Vill du ha fler tips kan du kolla in det här inlägget som jag gjorde för ett tag sedan: LÄNK

Hoppas att det här var till lite hjälp!

Wallis Bird - You are mine
You wore your clothes in bed
And the stars came out from night
Sweet and soft in every respect
You whipped your arms around me
And you smiled

And all the strength in the world

Couldn't hold my tears that night
I held onto you like you were going away
And you just lay there you didn't even realise

My love I love you

Goodbye so long farwell
For a while goodbye
And when you come back
Will you look for me?
I'm serious
For I love you
And you are mine

Well I've never felt like this

I'm confused and?
Well I fell out with friends
But they stayed true
They misguidedly tell me
All I did was you

But you never let me know

Should you ever love me less
Ooh I hold onto you you're not going anywhere
And I just constantly tell you, you're the best

My love I love you

Goodbye so long farwell
For a while goodbye
And when you come back
Will you look for me?
I'm serious
For I love you
And you, you
My love I love you
Goodbye so long farwell
For a while goodbye
And when you come back
Will you marry me?
I'm serious
For I love you
And you are mine

#542


Bildkälla

Negativa reaktioner

Jag var inne och nosade på ämnet för bara någon dag sedan, och nu har jag tänkt över det lite närmare. Vad gör man egentligen när någon reagerar negativt när man berättar om ens sexualitet? Kolla in tipsen som följer:Ignorera
- Okända människors åsikter kan du förmodligen inte göra så mycket åt. Deras fördomar grundar sig oftast i osäkerhet om dem själva, så lämna problemen till dem. Det är inte dig det gäller.

Ta det inte personligt - Det handlar inte om dig personligen, utan om homosexualitet som begrepp i många fall. Äldre generationer har förmodligen vuxit upp med en negativ syn på andra sexualiteter än den heterosexuella, så det handlar mer om den generella bilden än om dig som person. Det är svårt att inte ta åt sig, men försök.

Post image for Homophobe? You’re Probably Gay.
Bildkälla

Besvara frågor - Jag har tagit upp det förut, men jag tycker att det är värt att nämna igen: får du frågor från den du kommer ut inför så besvara dessa. Många fördomar kommer från okunskap, se till att försöka råda bot på det.

Ta diskussionen - Om din närmsta familj är negativa till din sexualitet så tror jag faktiskt att du kan tjäna på att ta en diskussion med dem. Berätta hur du känner, att du inte blir en annan person bara för att du älskar samma kön. Besvara deras frågor, förklara vem du är - men märker du att de inte lyssnar så låt dem vara. Du kan inte ta på dig ansvaret att förändra dem - det är upp till dem själva.

Avvakta - Man kan bli chockad och reagera på ett sätt som man egentligen inte hade tänkt sig. Därför kan det vara bra om du backar lite och låter personen, som har reagerat negativt, få lite space och tid på sig att smälta det hela.

Se till att ha en utväg - Ha alltid någon du kan åka till om du skulle möta negativa reaktioner hemma. Denna person kan vara en släkting, en nära vän eller liknande.

Ta ingen skit - Med risk för att låta lite som Grynet (ni kommer väl ihåg henne?) så vill jag ändå uppmana er till att inte ta någon skit från folk. Blir ni utsatta för ett brott (våld, trakasseri, stöld eller liknande) på grund av din sexualitet (eller vad som helst) så prata med någon om det eller anmäl. Ingen har rätt att utsätta dig för någonting sådant.

#541


Bildkälla

Homofober - det blir inte bättre för er!

Några kända Youtubers (bland annat Shane Dawson som jag älskar) har satt ihop en video för organisationen FCKH8. Syftet är att genom att dela videon och köpa tröjor från organisationen, samla in pengar för antimobbningsprojekt. Kort sagt; ju fler som delar videon och sprider den via till exempel Twitter och Facebook - desto mer pengar kommer gå till antimobbningsprojektet för homosexuella.

Videons budskap är att homofober inte kommer få som de vill. Rättvisan blir större och större mellan gays och straighta och det är ingenting som är fel med det, tvärtom. Detta budskap kryddas naturligtvis med en stor portion humor i klippet. Kolla in här:
Facebook: http://facebook.com/FCKH8com
Twitter: http://twitter.com/FCKH8

Sextips - Gör det själv!

Onani är viktigare än man tror för den sexuella självkänslan och det framtida sexlivet. Här kommer lite tips på hur du kan uppskatta och utforska dig själv lite mer:


Ingen press! - Sätt ingen press på dig själv. Huvudsaken är inte att du ska komma, huvudsaken är att du ska lära dig någonting nytt om dig själv och ha det skönt. Om du har svårt för att nå orgasm - sikta inte på det. Ta det lugnt och gör sådant du tycker är skönt.

Tid och plats spelar roll - Se till att du kan vara avslappnad. Bor du hemma hos dina föräldrar kanske det är bäst att låsa om sig eller passa på när du är ensam.

Det finns inget rätt och fel - Tycker du inte om penetration? Är det skönare att gnida sig mot ett föremål än att smeka dig med fingrarna? Gör det du själv tycker är skönast och tänk inte på vad som anses "normalt" eller "vanligast", det finns ingenting som är fel så länge du inte skadar dig själv eller någon annan!


Datei:Klimt Mulher sentada.jpg
Bildkälla

Fantasi vs. porr - Vissa tycker att deras egna fantasier är det som gör dem mest kåta, andra tycker om att använda sig utav porr. Hitta det du föredrar! Tänk på att det finns många former av porr som du kan testa på - video, bilder, ljud, sexhistorier t.ex.

Ingen skuld! - Det här är så viktigt. Du ska aldrig känna skuld för att du rör vid dig själv och har det skönt. Det är ett sätt att uppskatta och respektera sin egen kropp och det finns ingenting att skämmas för. Skuld förstör många människors självförtroende, låt det inte hända dig.

Testa på! - Är du nyfiken på om du skulle tända på eller gilla någonting speciellt? Testa! Ibland kan man överraskas av hur man faktiskt reagerar på fantasier och föreställningar när man väl provar på det. Vissa saker blir mycket bättre och andra... kanske inte så bra.

Hjälpmedel - Man kan, om man vill, använda sig utav olika hjälpmedel vid onani. Antingen kan man införskaffa en dildo, vibrator eller liknande, eller så kan man vara lite uppfinningsrik och använda sig utav någonting man har hemma. Var bara noga med hygienen, tvätta av det du använder efteråt.


Bildkälla

Olika platser
- Det är viktigt att välja plats med omsorg, som jag redan har nämnt, men om man vill testa lite nytt så finns det många fantasifyllda och eggande platser att onanera på. Varför inte testa i duschen, vardagsrummet eller till och med utomhus? Se bara till att ingen annan kan tycka att ditt beteende är stötande, att tvinga sig på någon eller utsätta någon för syner denne inte vill se är straffbart och inte kul för den som drabbas.

Första gången? - Om du aldrig har rört vid dig själv innan så kan det vara bra att ta det lugnt och ha tålamod första gången. Ha som mål att lära dig någonting nytt om dig själv! Känn över din kropp, vissa ställen lär vara skönare än andra att röra vid.#540


Bildkälla

Ett par frågor till!

Jag fick in ett par frågor till från Madeleine som jag tänkte besvara här. Tack så mycket för frågorna, jag svarar på dem med glädje! :D

1. Hur kommer det sig att du började blogga?

Svar: Jag har haft flera bloggar innan, både personliga och någon mer inriktad på mitt skrivande och sådär (jag lade ut mer skönlitterära noveller, dikter, små texter och sådär), men jag har tröttnat och stängt ner allihop. Dels i brist på respons från läsare och dels för att jag helt enkelt bara har tappat sugen och inte orkat engagera mig.

Men så bestämde jag mig för att starta upp LoveForLadies eftersom jag inte riktigt tyckte att det fanns ett ställe på nätet dit tjejer som gillar tjejer kan komma och läsa och hitta tips, nyheter, noveller, musik, filmer och bilder som rörde sig kring just dem. Nu när jag har bloggat ett tag så har jag hittat andra bra bloggar med samma tema också, men jag hoppas att jag ska särskilja mig lite och kunna erbjuda någonting läsvärt. Jag har den här bloggen för mina läsare först och främst, jag vill att de ska känna att de kan läsa en blogg som behandlar deras värld lite mer och som är "safe" från påhopp och kritik mot deras sexualitet. Därför reagerar jag så starkt när någon lämnar negativa kommentarer om lesbiska här på bloggen, det här ska ju vara lite av en fristad.

Oj, vad långt svaret blev, sorry haha!


2. Har du några negativa erfarenheter av att komma ut? Jag har inte mött på några negativa reaktioner själv, sagda rakt till mig i alla fall, men jag är fortfarande lite rädd över att det ska komma och nyfiken på hur jag kommer att reagera i en sådan situation, därav frågan. :)
Svar: Jag har faktiskt inte fått några negativa reaktioner alls från min familj, mina vänner och omgivning. Enda gången jag själv har mött någonting negativt är i form av kommentarer här på bloggen, men det tar jag inte personligt. Jag svarar på dem för att andra inte ska ta åt sig.

Däremot har min flickvän fått ett par negativa reaktioner från klasskompisar (hennes plånbok blev snodd och folk har varit allmänt taskiga) vilket verkligen gör mig ledsen.

När det gäller hur man själv ska reagera så tror jag att man helt enkelt får försöka skaka det av sig och förstå att det inte är mot just dig som person som du får kritik och hårda ord. De homofober som finns har förmodligen större problem med sig själva än vad du någonsin kan föreställa dig, de borde tyckas synd om. Fördomar kommer alltid finnas, man får välja själv om man bestämmer sig för att säga emot eller bara låta det vara och gå vidare. Det beror ju på vem personen är som ger den negativa responsen, är det någon närstående så kan det löna sig att prata om det, men är det bara någon random människa så är det oftast ingen idé.

Jag kanske borde skriva ett helt inlägg om hur man kan reagera? Känns som om mina svar blir så långa och jobbiga att läsa haha! Ber om ursäkt, jag har svårt att sätta punkt ibland ;)

Sexnovell - Linns övernattning

Sexnovellen är hittad på www.sexnovell.se och är skriven av signaturen anna_l.


Linn sov över igen, det brukar hon göra när hon kommer på besök, nattbussen är ett helvete hem och särskilt på helgerna när alla fyllon och kåta killar kan få vad som helst för sig, som tur är har jag en bred säng men denna natt vaknar jag av att Linn hamnat nära mig, så nära att hon skedar min kropp med armen runt mig.

Märkligt men det måste vara ett misstag hinner jag tänka och låtsas sova när hennes huvud kommer upp mot min nacke, heta andetag som får mig att rysa och en arm som rör sig lätt över magen, uppenbarligen med syfte att stryka överarmen mot mina bröstvårtor som styvnat lätt under nattlinnet. Situationen är väldigt märklig Linn och jag har varit vänner länge, båda är vi bisexuella men aldrig varit intresserade av varandra, hon tycker jag är spinkig planka och även om jag gillar mulliga tjejer så har jag aldrig sett på henne på det sättet.

Men nu vet jag inte vad som händer, vet hon att jag är vaken? är hon vaken? andetagen slår mot nacken och jag kvider ofrivilligt, hennes läppar snuddar mig nästan, jag låtsas sova och låter henne fortsätta vad hon nu påbörjat.

Hennes hand smeker mitt höftben, ner längs sidan av låret och in mellan våra kroppar så jag inte längre kan känna den. Besviket biter jag mig i underläppen, var så nyfiken på vad som skulle hända men inser snart vad det är frågan om, hennes hand rör sig rytmiskt mot min rygg där hon ligger tryck mot mig, jag
märker på madrassen att hon flyttar sin kropp.

Hon leker med sig själv och snart efter sluts hennes läppar om min nacke. visst jag har varit med om att en kille legat och runka när han tror att jag sover, men det är pojkvänner jag och Linn har inte ens vanan att prata om sex, hon är närmast pryd och det tänder mig enormt, minuterna tickar iväg och hon blir ivrig med handen, stönar nu istället för att kyssa mig och plötsligt rycker hon till och släpper ut luft ur sig som en pysande ballong.

Som om inte det vore nog för en oförglömlig natt så lägger hon återigen handen om mig, nu står mina bröstvårtor upp när hon drar armen över dom, jag svarar försiktigt med att trycka min rumpa mot hennes höft, krypa ner i hennes varma famn och jag belönas fräckt med en kyss, fjäderlätt beröring över mitt nakna lår och en hand som glider upp innanför mitt nattlinne, det får mig först att stelna till vilket i sin tur får henne att stanna av men snart nog trycker jag mig uppmuntrande mot henne och handen letar sig åter upp innanför, över låret , höftbenet...hon stryker fingrarna mot min vulva och tacksamt särar jag på benen.

Ger henne tillträde till min våta mus, hennes fingrar är redan fuktiga och inom loppet av några sekunder så utforskar hon mina blygdläppar, låter fingret leka mellan dom upp till min svullna clitta som hon försiktigt omsluter, värmer, nyper vilket får mig att kvida.

Linn flyttar sin kropp lite nu, hennes hand kommer under mitt huvud och i samma sekund som hon låter fingertoppen leta sig in mellan mina blygdläppar lägger hon den andra handen över mina ögon med ett finger i min mun, gör mig oförmögen att se eller skrika ut den njutning hennes hand ger min våta fitta. Och det är ingen dålig njutning hon ger mig, hon är i mig och runt mig nyper blygdläppen och retar min clitta...

Min kropp pulserar och jag rycker till varje gång hon tränger in och hittar min g-punkt, jag hamnar på rygg och nu är hon på mig med munnen, biter min blottade nacke och kysser min hud ner till bröstvårtan, jag känner hur hon omsluter den utanpå nattlinnet och tränger sig in djupare i mig, jag kommer och jag kommer hårt över hennes fingrar, biter hennes pekfinger som tystar mina skrik av förbjuden upphetsning och syndig sex.

Vi har aldrig pratat om denna händelse efter denna natt, men det hände mer som jag kanske orkar skriva om en annan gång.

#539


Svar på några frågor!

Till min stora glädje fick jag in några frågor från signaturen Ghost igår, så tänkte besvara dem nu:

1. Hur gammal var du när du insåg att du var lesbisk?
Svar: Jag började allvarligt fundera på det när jag var i sjuttonårsåldern, men erkände det nog inte fullt ut för mig själv förrän jag var runt arton (fyller 21 i år). Innan dess hade jag aldrig haft anledning till att ens fundera över min sexualitet - jag antog att jag var hetero. Men samtidigt tyckte jag att det var lite konstigt att jag inte kände mig attraherad till någon kille på skolan eller så, det var nog där de första tankarna började komma.

2. Har du varit tillsammans med någon kille?
Svar: Nej, ingenting seriöst. Bara små förhållanden med killar när jag gick på mellanstadiet och någon liten fling med en kille på högstadiet. Jag har trott att jag har haft känslor för killar, men senare upptäckt att så inte var fallet. Det var mer en uppmärksamhetsgrej som bottnade i sjukt dåligt självförtroende, jag har haft väldigt lätt för att blanda ihop tacksamhet med kärlek.

3. Vad tänder du mest på, feminina tjejer eller pojkflickor?

Svar: Oj, vilken svår fråga! Det är så olika, beror verkligen på vilken tjej det handlar om och hennes utstrålning. Jag är svag både för någon som Katherine Moennig och någon som Sarah Shahi (haha ja, de är skådespelare från The L Word, I'm such a fangirl):

Kate Moennig Actress Kate Moennig signs autographs after the photocall for the American T.V series "The L World" during the 2009 Monte Carlo Television Festival held at Grimaldi Forum  on June 10, 2009 in Monte-Carlo, Monaco.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images) *** Local Caption *** Kate Moennig
Katherine Moennig. Bildkälla

Watch the l word mantrap - Sarah Shah

Sarah Shahi. Bildkälla


4. Om du haft sex med en kille någon gång, var det obehagligt? (Undrar därför att jag var med en kille en gång, och det var en av de jobbigaste sakerna jag gjort i mitt liv)

Svar: Jag har varit utsatt för sexuella övergrepp, men inte ett fullbordat samlag, så jag måste nog svara nej på den här frågan. Jag har egentligen hållit mig ifrån killar ganska mycket, känner inte att de är någonting för mig, jag lockas inte utav deras närhet på det sättet.
Jag kan absolut förstå dig, att det var jobbigt. Jag hade nog också tyckt att det var obehagligt och en negativ erfarenhet för att vara helt ärlig.

5. Hur många besökare har din blogg om dagen?
Svar: Det är jätteolika! Mellan lite över 100 och runt 50 ungefär, en liten men underbar skara! :)

6. Vilka bloggar läser du själv?
Svar: Jag läser lite storbloggar (Kissie, Dessie, Paow, DennisM) och även lite mer "skandalbloggar" (Jockibois, Hanna Widerstedt, Nattifromhell). Då och då kollar jag gärna in 5flator också, de har en grym blogg! Händer också att jag kollar in lite random bloggar som jag stöter på via kommentarsfält på andra bloggar och min egen. Och självklart läser jag också mina vänners bloggar!

#538


Bildkälla

Inga frågor?

Det har inte kommit in några frågor till frågestunden än, vilket känns ganska pinsamt... Så jag får nog se den som avslutad och skjuta upp den till ett senare tillfälle :)

#537


Bildkälla

Märkning av homosexuella

En finsk riksdagsassistent föreslog via en blogg i onsdags att invandrare och sexuella minoritetsgrupper ska bära emblem utav olika slag. Muslimer ska till exempel bära en halvmåne, de sexuella minoritetsgruppernas märkning skulle vara regnbågsfärgad. Tydligen ska detta vara till hjälp för poliserna, så att det snabbt ska kunna se en persons ursprung.Bildkälla


Jag tycker att det här låter helt fruktansvärt. Det påminner mig om andra värlskriget och känns hemskt förlegat. Nej, usch. Vi får verkligen hoppas att någonting sådant här aldrig blir lagstadgat. Det verkar som om den finska riksdagsassistenten bara drog ett skämt på sin blogg, men man kan ju fråga sig hur mycket man egentligen får lov att skoja och provocera som politiker?

Sexnovell - Stanna hos mig

Novellen är hittad på www.sexnovell.se och är skriven av signaturen nightonfire.


Gränsen för vett och sans hade passerat. Alkoholen dimmade ner förmågan att motstå. Den som knappt funnits från början. Musiken skapar vibrationer som från golvet rör sig upp genom kroppen. Hela kvällen hade Nova funnits med i ögonvrån, trots effektiva rörelser genom trängseln för att skaka bort henne. Vad Moa hade kunnat se, hade Nova inte umgåtts med någon speciell, dansat eller gjort något annat än att iaktta Moa hela kvällen. Nova hade tillsammans med Lisa gjort något som Moa aldrig skulle kunna förlåta. Det var visserligen längesen, men Moa hade svurit att aldrig tala med någon av dem igen. Dock kokade Moas blod av fler anledningar än ilska så snart Nova närmade sig hennes tankar. Minnen, så ovälkomna letade sig in i Moas kropp. Hon saknade motvilligt känslorna som Nova en gång hade givit henne.

Några gånger under kvällen hade Nova gått förbi tillräckligt nära för att smeka Moa över armen eller ryggen. Moa gjorde sitt bästa för att ignorera närvaron och beröringarna. Nu hade dock Nova ställt sig framför Moa och låst hennes ögon i ett grepp som inte gick att ta sig ur. Moa hatade åtrån som alltid tycktes infinna sig mellan dem. Den fick henne att agera på ett sätt som hon inte gillade.
Nova hade en förmåga att veta precis vad hon skulle göra och när. Nu rörde hon vid Moas underarm och det var tydligt att denna gång skulle hon inte bara gå förbi. Nästa gång hon rörde sig genom trängseln skulle hon ha Moa med sig. En villig Moa, som var redo att följa med henne hem. Den stora sängen väntade och Nova hade planerat hela kvällen. Än så länge hade den följt hennes planer och hon visste att inget skulle kunna komma i vägen nu. Hon kunde dock inte gå för snabbt fram, eller vara för på. Moa var tvungen att själv vilja, hela vägen. Nova skulle inte göra samma misstag som Lisa hade gjort några dagar tidigare. Lisa hade konfronterat Moa och på det sättet fått sig en ordentlig utskällning som resulterat i Moas ut stormande ur rummet. Mellan dem fanns det dock bara vanlig attraktion än så länge. Mellan Moa och Nova var åtrån för stark för att Moa skulle klara av att gå iväg på det sättet. Och med alkohol och lugna beräknade närmanden över tre timmar hade Nova gjort det fullt omöjligt för Moa att inte följa med nu när hon greppade hennes hand försiktigt i sin och bestämt ledde henne ut ur festlokalen.

Moa ville vara självständig. Inte vara för villig, trots att hon visste att hon nu inte skulle ha en chans att avvika från vägen till Novas säng. Hela tiden såg Nova till att beröra Moa vid minsta tillfälle. Hon hjälpte Moa få på sig sin jacka, rättade till den, smekte Moas kind när mössan rättades till. Moa försökte trotsigt, fortfarande ignorera Nova på ett plan som Moa för längesen hade avvikit från. Novas mage kittlade. Hon visste vad som pågick inom Moa. Även hon fann åtrån mellan dem för stark för att låta bli att varje gång försöka få Moa till sin.
Novas betryggande och förförande röst nådde Moas öron hela vägen. Hon bodde nära, knappt några minuters promenad. Moa bråkade med sina egna känslor hela vägen. Hon som svurit att aldrig ens se åt Novas håll igen. Dock förlorade dessa tankar mot åtrån som drog henne i osynliga kedjor till Novas säng.

De klev in i Novas stora hall. Nova klädde snabbt av sig för att kunna hjälpa Moa av med hennes ytterkläder innan denna hunnit av med dem själv. Beröring var viktig. Moa skulle inte ges en chans till tankar om ånger eller busstider. Med smekande rörelser och prat om kallt väder och värmande täcken hjälpte hon Moa av med sina kläder och med ledande rörelser förde hon med sig Moa in i sovrummet och ställde sovrumsdörren lätt på glänt bakom dem.
Moas ögon föll på den stora sängen, den som drog henne till sig. Röda lakan, kuddar i olika storlekar och tjocklekar. Den var nyligen renbäddad. Nova rörde sig runt i rummet redan och tände väldoftande blockljus, varefter hon la in en skiva i sin microstereo.

En smekande hand rörde sig över Moas rygg när lågmäld musik letade sig fram till hennes öron. Novas nästipp var redan varm och strök sig värmande mot Moas kind samtidigt som den drog in doften. Novas sovrum hade redan markerat doftminnena i Moas näsa. Nova tog ett steg från Moa, mot sängen. Hon behövde inte använda ord för att få Moa att klä av sig. Med en gemensam rörelse tog de av sig sina tröjor och knäppte upp sina byxor. Nova var snabbast som vanligt och tog sin chans att hjälpa Moa av med kläderna. När hon lösgjort Moas fot från den sista strumpan, smekte hon med handen från tårna uppför insidan på Moas ben. Innan hon kom ända upp avbröt hon sin rörelse, kysste Moas knä mjukt och ställde sig upp för att kunna se djupt in i Moas ögon.
Moa var fortfarande trotsig, men hennes andning var tyngre och handen som hon äntligen använde för att röra vid Nova med, rörde sig krävande, bestämt och sökande. Delvis stela rörelser som om hon ännu kämpade mot sin egen kropps signaler. Signalerna som sa att hon ville ha Nova. Moa erkände sig besegrad av sin åtrå för Nova, men hon tänkte inte låta några djupare känslor spira i henne. Detta var bara ett one-night-stand. Inget mer!

Det pirrade till i hennes mage och hon drog ett djupt andetag, kom på sig själv och blåste ut snabbt och hårt. Det blev allt annat än den avviftande effekt hon hade velat få fram. Nu skulle Nova med säkerhet veta att Moa var upphetsad. Vilket Moa gjorde sitt bästa för att hålla hemligt. Nu var dock skadan redan skedd och Nova tog tillfället i akt. Så snart Moa hade blåst ut hårt, innan hon hann ta ett nytt andetag för att få luft, grep Nova tag om hennes nacke och drog in henne i en kyss som fick Moa att kippa efter andan. Syrebristen i Moas lungor gjorde henne yr och motståndskraften handlade inte längre om att hålla sig lugn och stark mot Novas sexuella dragningskraft. Hon behövde luft, hon behövde få sina tankar klara igen. Innanför trosorna som fortfarande satt på, pulserade det hårt. Moa kunde känna blodutfyllnaden i klitoris som bankade för hårt för att hon skulle kunna hålla sig lugn längre. Nova hade fått Moa till den gräns dit hon ville få henne. Den gräns som var skillnaden mellan en Moa som kunde tänka klart och hålla sig från Novas kropp, och den andra Moa, där hennes huvud var dimmigt och hennes kropp var krävande till den grad att hon inte kunde motstå längre.
Moa slutade kämpa emot. Istället drog hon Nova intill sig hårdare samtidigt som hon backade mot sängen. När hon kände sängen mot sina ben vände hon på dem båda och puttade bestämt ner Nova i sängen innan hon själv följde efter och la sig ovanpå Nova. De hade hamnat precis i mitten på sängen. Samtidigt som Moa girigt kysste Nova, flyttade Nova på dem två täckena under sig åt varsitt håll. Den ena sparkade hon på så denna föll till golvet på sin sida. Den andra puffades bara ihop på sin sida innan hon rullade runt för att få Moa under sig så hon kunde besvara dem hungriga kyssarna. Tungorna dansade med varandra. Nova tryckte sin mun så hårt mot Moas att dennas mun öppnades brett. Något som Moa vanligtvis inte gillade, men Nova visste att tillräckligt länge med en grov kyss, skulle Moa tappa kontrollen helt. Ett tillstånd hos Moa som Nova älskade. Hon skulle bli lättare medgörlig, vilket behövdes denna natt då hennes planer involverade sådant som skulle kunna få Moa att rusa ut ur hennes lägenhet. Minimera alla risker. Moa skulle bli hennes helt denna natt, och förbli hennes för en lång tid framöver.

Moa förlorade sin kontroll precis som Nova förutsett. Än en gång rullade de runt och Moa besvarade i sin tur Novas grova kyssar med än mer krävande och vilda kyssar, händer som förlorat sin förmåga till lugna rörelser, och kroppsrörelser som inte längre följde Moas eget huvud. Nova hade knäppt upp sin egen bh och nu slet Moa av den. Några få ögonblick bröts deras kyss så Moa skulle kunna få av Nova hennes trosor. Moa slängde av sig sina egna och intog sin position igen med sin mun ovanpå Novas. Men nu hade deras munnar bara kort kontakt. Moa rörde sig krävande med hela sin kropp, hennes mun ville smaka på hela Nova. Hon kysste och smakade på Novas kindben, panna, tillbaka till kinden, ner på hakan och sedan försvann hon ur Novas synfält för att slicka, kyssa och suga på hennes hals. Nova visste att Moa snart skulle lugna ner sig något. Under tiden njöt hon av att hon var den som Moa ville ha så mycket att Moa hade tappat kontrollen. Hon var väldigt våt och längtade efter Moas tunga mot sin klitoris och dem härliga fingrarna inuti sig, som visste precis vad dem gjorde. Hon smekte Moas lena hud över armarna och ryggen och ledde på så sätt Moa neråt utan att Moa själv tänkte på det. Hon hade full kontroll över Moa även fast Moa trodde hon själv bestämde. Så hade det alltid varit och denna natt var inget undantag, även om det var längesen sist.

Äntligen rörde sig Moa neråt. Hon kysste och smekte Novas mage. Nöp vid alldeles rätt tillfälle och på känsliga områden. Nafsade och bet försiktigt lite här och var. Händerna var överallt. Moa kröp ner mellan Novas ben. Värme utstrålade från Novas sköte. Hon var väldigt upphetsad. Moa behövde inte röra vid Nova för att förstå hur våt hon var. Blockljusens doft blandades med doften från Nova i Moas näsborrar och Moa kunde knappt vänta på att få sätta sin mun intill och slicka Nova djupt. Men Nova ville inte låta Moa ha hela kontrollen. Hon höll lätt i Moas huvud så Moa inte kom intill precis när hon var på väg. I några sekunder kunde Moa bara smeka Nova med sina händer. Men Nova ville ha tungan där och släppte snart så Moa kunde behandla henne fritt. Moas huvud hade blivit lite klarare på vägen ner. Inte tillräckligt klart för att kunna motstå Nova. Men hon var tillräckligt klar i huvudet för att inte använda alla sina tuffaste knep på en gång. Med en hand på Novas mage som smekte lugnande ömsom krävande och den andra handen innanför Novas lår för att hålla det benet åt sidan, fick hon fri access att slicka som hon ville. Moa särade lätt på Novas inre blygdläppar och förde fingret lätt upp och ner där emellan för att få koll på deras placering och hitta klitoris åt tungan som snabbt infann sig när fingret funnit läget. Tungan undersökte även den, klitoris och blygdläpparnas placering innan den började leka försiktigt.

Häftiga andetag nådde Moas öron tillsammans med låg musik. Novas blodfyllda sköte smakade välbehagligt och Moa kände att hon kunde ligga här hela natten och leka med sin tunga och sina fingrar mot detta lena. När hon kände Nova röra sig under sig, lät hon ett av sina fingrar glida runt ingången till Novas vagina. Runt det sugande hålet som bara väntade på att få besök av hennes fingrar. Men Moa hade inte brottom. Ovanför sig kände Moa hur Nova rörde på sig, men hon tittade inte upp. Hon ville ge detta sköte all sin uppmärksamhet och använda sina andra sinnen för att känna av Novas känslor. Moa ville skapa en känslomässig berg-och-dalbana åt Nova. Hon skulle flyga, falla och samtidigt känna sig trygg och villig för nästa sus i magen. Novas ena ben rörde sig och Moa visste vad det betydde. Nova ville ha mer.

Moa kände sig inte elak. Snarare snäll så hon gick Nova till viljes. Dock inte helt. Moa lät bara ett finger leta sig in i Nova. Fingret fick ligga still därinne några sekunder allt medan Moa slickade och Nova gjorde lätta juck och jämrande andetag för att få mer. Medvetet sakta började Moa röra på fingret som letat sig in, först in och ut, men Nova ville ha mer. Mycket mer! Hon visste vad Moa kunde ge henne och hon ville ha det nu. Moa visste detta och kände sitt leende klistra sig fast i hennes ansikte. Hon skakade dock bort detta leende för att kunna använda sin tunga ordentligt. Läpparna sög sig fast runt klitoris och tungan lekte med vad den hade tillgång till. En hand kramade hårt om Moas huvud och en handfull hår fick henne att dra hårt efter andan. Nova hade kramat till hårt vilket fått en håröm Moa att skratta till av smärta och förståelse. Nova krävde verkligen mer nu. Nova släppte snabbt Moas hår för hon ville inte hålla Moa borta från sin klitoris och budskapet hade nog nått fram. Två fingrar rörde sig nu hårt in i Nova och hennes känslor rusade. Mer. Mer! Moa stötte fingrarna in i Nova några gånger innan de fick lägga sig stilla inne i Nova så Nova fick hämta andan lite. Men snart fick de börja undersöka Novas insida mer. Snabbt och vant fann de g-punkten som till en början fick en mild behandling. Men allt eftersom Novas rörelser blev större och mer krävande, så blev även fingrarnas rörelser. Moa som släppt Novas klitoris med munnen under några minuter, återvände nu med ny energi och slickade Nova hårdare och mer intensivt. Munnen fann sin plats snabbt och sög sig fast. Lät tungan leka snabbt, sakta, lätt, hårt. Rörelserna var både stora och små.

När Moa skulle ta till ännu ett av sina andra rockäss stoppades hon dock bryskt. Nova tog tag om hennes huvud med båda sina händer och drog henne upp till sin ansiktshöjd och kysste hennes mun ivrigt. Moa var förvånad och visste inte vad hon skulle tro om detta. Nova hade ju inte kommit. Eller? Nej, det hade hon inte. Nova ville inte komma först denna gång. Hon ville ha full energi för hela natten och en orgasm skulle göra henne slö och trött. För trött för att ge Moa den behandling hon så förtjänade, av många anledningar. Både positiva och negativa. Den fortfarande perplexa Moa fann sig snart roterad i sängen med Nova ovanpå sig som ännu hade henne i sina kyssar. Samtidigt som Nova lugnade ner sig, hetsade hon upp Moa mer med djupa kyssar och smekande händer. Lugna rörelser till en början. Hon visste att Moa hade blivit lugnare mellan hennes ben och hennes upphetsning hade svalnat något den tid då Moa försökt återfå sin kontroll. Men nu skulle hennes egenkontroll återigen bort. Men denna gång inte för att knulla, utan för att bli knullad. En svår uppgift i Novas erfarenhet då Moa inte gillade att tappa kontrollen på det sätt man gör när man blir knullad. Men det var mycket viktigt att Moa släppte den kontrollen den här natten. Nova var tvungen att ta detta gradvis. Kyssarna hon gav Moa nu var lugna och upphetsade på samma gång. Händerna likaså.

Moa fanns sig ofta i underläge till en början, men blev allt för snabbt rädd för sina egna känslor och försökte återta kontrollen och övertaget snarast. Hon ville inte göra andra uttråkade i sängen och trodde kvinnor blev uttråkade av att ge en annan kvinna orgasm. Så fel hon kunde ha. Nova hade dock försökt vänja Moa vid underläge för längesen. Hon älskade att se Moa helt utan kontroll på väg mot en orgasm. Se alla dem känslor rusa runt i Moas kropp som nästan fick henne att gråta för de var så starka. Bara vid tanken och minnet på detta kände Nova hur tröstande känslor res upp i henne och hon kysste mjukt Moas kind. Moa hade sina ögon stängda. Just nu njöt hon och vågade njuta. Nova använde samma teknik som Moa hade använt. Hon kröp neråt över Moas kropp för att få hamna mellan hennes ben. Kysste och kramade på vägen dit men hon skulle inte stanna länge där nere. Hon hade en annan favoritställning som passade utmärkt för Moa, speciellt som Moa behövde hållas ner efter en stund. Moa längtade även hon efter en oral behandling av sin fitta. Men hon vågade inte begära den så länge. Nova kunde ju bli uttråkad, och tänk om Nova blev uttråkad just som Moa började komma in i det hela och vilja ha för mycket. Det fick inte hända.

Nova kysste Moas klitoris. Hon fann det snabbare än Moa hade funnit hennes. Hennes tunga gjorde även mer slickande rörelser och Moa kände den våta varma tungan med stötande andetag. Vågor krusade sig genom hennes kropp och hon ville ha mer, samtidigt som hon inte ville ha mer för då kunde hon kanske inte kontrollera sig själv så länge till. Rädslan för sina känslor som fanns och för dem som hon anade kunde komma gjorde att det pirrade till ännu mer i hennes kropp.

Nova spenderade knappt en halv minut mellan Moas ben. När hon kom upp till Moas ansikte igen trodde Moa att det var för att Nova ville bli knullad igen. När hon försökte rulla runt för att få Nova under sig ännu en gång, blev hon dock hindrad. Nova låste fast Moa under sig. Denna gång skulle Moa inte få röra sig alls. Med ett av sina ben mellan Moas ben förhindrade hon att dessa pressade ihop sig och gav på det sättet sin hand fri tillgång till Moas fitta. Med hela sin kroppstyngd på Moa förhindrade hon även densamma från att röra sig för att komma undan denna njutning som Nova skulle erhålla henne. Novas fingrar lekte först med bröstvårtor och kyssar hindrade Moas mun från att protestera. Glädjande snabbt infann sig Moa i detta underläge och rörelser indikerade upphetsning som ville stillas med hjälp av Novas fingrar på rätt ställe. Handen rörde sig ner och letade upp dem punkter som Novas tunga rört vid. Ett stön som hade kunnats ses som en protest mufflades av Novas mun som täckte Moas. Nova tog dock stönet som tecken på att Moa var redo, och snabbt lät hon ett finger glida in i Moa. Med hela sin kropp rörde hon sig i takt med fingret och fick på så sätt även Moa till att röra sig i takt med fingret. Snart kunde hon få Moa att ta emot stötarna. Det var väldigt vått och ännu ett finger gled in. Det var lite trångt, men det brukade Moa vara. Trångt vid två fingrar redan betydde att det behövdes glidmedel till senare aktivitet som Nova planerat.

Utan förvarning släppte hon Moa och kröp med överkroppen över sängen mot nattduksbordet. Moa var upphetsad och blev lite sur över detta avbryt. Hon ville absolut inte sluta nu, då det började bli riktigt skönt. Nova återvände med glidmedel. Undrande tittade Moa på när Nova tog en liten klick i sin hand, la tillbaka flaskan på nattduksbordet och återvände. Moa kippade till när Nova applicerade glidmedlet mot Moas kön och hon stönade till lite högre när två fingrar trängde sig in i henne för att glidmedlet skulle komma in i henne. Moa förstod inte varför. Hon var ju redan våt, och väldigt kåt. Nova intog återigen sig plats ovanpå Moa och tryckte ner henne. Fortfarande så lugnt hon förmådde. Hon var själv väldigt upphetsad, men hennes planer fick inte förstöras. Det var viktigt att Moa var i rätt temperatur och sinnestillstånd när de kom till den kritiska punkten på nattens schema. Moa var mer krävande denna gång när Novas fingrar gled in lätt i henne. Nu var hon inte längre rädd för vad hon kanske skulle vilja ha. Nu var hon mer rädd för att inte få det hennes kropp krävde. Den krävde närhet, intimitet och att bli knullad till orgasm och känslor som susade genom kroppen utan kontroll.
Hon började tappa kontrollen på det sätt hon var minst van vid, och därmed mest rädd för. Men hon visste att Nova kunde ligga så här länge och knulla henne tills hon släppte kontrollen så mycket att hon kanske äntligen kunde få sin orgasm eller inte orkade längre. Nu brydde hon sig inte längre om vad som hade skett för längesen. Moa var i nuet. Varken framtid eller dåtid. Bara här och nu, där Nova knullade henne som allra skönast. Nova hade full kontroll över Moa och såg att hon fått henne precis rätt i sinneslaget. Hon sträckte ut sin fria hand och letade under en kudde utan att Moa märkte något.

Plötsligt hör de båda att en mobilsignal låter utanför sovrumsdörren. Moa väcks precis tillbaka tillverkligheten men bryr sig inte om signalen till en början. Hon har det så skönt och vill inte avbryta för något. Men så hör hon hur något går in i rummet. Dock ser hon inte om detta stämmer eftersom Nova trycker ner henne så mycket i sängen och skymmer hennes sikt. Nova frigör Moas fitta från sin hand och förflyttar sig lite åt sidan så hon bara ligger halvt över Moa, men har ännu Moa under tillräcklig kontroll för att trycka ner henne om hon skulle få panik och vilja ta sig ur greppet.
I det svaga skenet från blockljusen ser Moa en person träda in. Personen har en strapon på sig redan när hon kryper ner i sängen. Kåtheten hade dimmat igen Moas sinnen och innan de kunde användas vid tillräcklig kapacitet kryper personen ner i sängen. Med smekande rörelser lägger sig kvinnan över Moas andra sida och hon är helt fast under Novas och den nytillkomna personens tyngd. Personen hade rört sig snabbt in och när Moa väl förstod vem det var hade hon inte en chans att ta sig ur deras grepp.

Kåtheten blandas med ilska. Nova som har stenkoll på Moa, trycker sin mun mot Moas för att kväva protesterna som försöker ta form i Moas huvud. De båda ligger över varsin arm på Moa. Nova släpper Moas mun men innan Moa hinner ta andetag för att försöka fortsätta sitt tänkande trycks ännu en mun över hennes egen. Lisa ville inte få sig ännu en utskällning. Hon hade stått utanför under hela akten och väntat på ringsignalen från Nova. Hon hade blivit mer och mer upphetsad samtidigt som hon var rädd för Moas reaktion över att få se henne där. Och hur skulle Moa reagera när hon upptäckte att Lisa var där för att knulla henne tillsammans med Nova. Det var tur Nova var med. Lisa hade aldrig kunnat få Moa själv i denna situation. Moa var fortfarande kåt. Nu var hon även arg, så som hon varit början på kvällen. Förvånad över att hon hamnat i den här situationen och helt utelämnad till Lisas och Novas planer. Allt som Lisa kysste henne, rörde sig Lisa så hon hamnade rakt på Moa med hela sin tyngd. Med en hand i ett säkert grepp om Moas arm. Moas andra arm hölls hårt av Nova. Nu var det viktigt att återigen få Moa så kåt att hon helt glömde dåtiden. Få henne villig att bli knullad av Lisa.
Nova viskade tröstande ord i Moas öra samtidigt som hon stönade lätt mellan varje ord. Nova fann sig själv väldigt upphetsad av att se Moa i ett sådant här underläge där så många känslor rusade vilt i hennes kropp. Men hon fick ändå inte glömma att Moa hatade Lisa på samma sätt som hon hatade Nova. Det hade tagit flera timmar att få henne hit. Lisa hade inte samma taktkänsla som Nova när det gällde att hitta luckor där Moa var mer mottaglig för närhet, ord och beröring. Men nu kanske det var lättare att få in Lisa eftersom Moa var så upphetsad och dimmad av sina egna känslor. Hennes kropp ville för mycket för att hon skulle kunna gå här ifrån nu.

Nova smekte tröstande, upphetsat och lekande vid Moa för att få henne i rätt sinnesstämning ännu en gång, samtidigt som hon höll fast hennes arm. Lisa släppte Moas mun och vandrade med sin egen till Moas hals. Nova var redo att ta över och kyssa Moas mun om protester skulle påvisa sig.
Det var inte bara upphetsning i Lisas och Novas beröringar. Det var även kärlek. De hade saknat Moa. De ville inte bara ha en natt med henne. De ville göra detta till en återkommande aktivitet där Moas hat byttes ut mot kärlek till dem båda. Dock höll de sig försiktiga och uppmärksamma på alla Moas signaler.
Moas hela kropp hade kämpat emot så fort hon fått syn på Lisa. Fasthållen och grovt förförd av deras kroppar och smekande ord kunde hon dock inte motstå. Just nu hade Moa försvunnit in i sin kåta dimma igen. Hennes fitta ville ha mer. Nova hade slutat precis när det var som skönast och Moa hade kunnat ligga så hur länge som helst. Hon försökte dock protestera med sin kropp då hon inte fann ord att använda mot det som nu skedde. Men hon var fast. Hur mycket hon än tog i med sina muskler var hon ingen match mot Lisa och Nova. De var två mot henne, dessutom var de båda större, tyngre och starkare och deras vilja gick inte att rubba. Lisa ville knulla Moa hårt och argt. Både för utskällningen och frånvaron som Moa medvetet hade gett dem båda. Men också kärleksfullt, speciellt nu när hon fann Moa i detta underläge.

Novas tröstande smekningar hade en upphetsad ton när de letade sig in mellan Lisa och Moa för att finna Moas klitoris. Denna smektes med ett bestämt mål. Nova rörde sina fingrar ner mot Moas vagina för att känna av om hon var redo. Det var hon. Hon drog undan sin hand och använde sitt ben för att sära mer på Moas ena ben. Lisa hade lagt sig redo för att komma in i Moa med straponen. Nova viskade lätt oroligt och mycket uppeggat i Lisas öra. ’Hon är trång, så var försiktig.’ Lisa som hade sin mun i närheten av Moas öra stönade högt av åtrå.

Moa i sin tur kände en rusning av pirrande vågor genom sin kropp och så stönade även hon till. Lisa släppte äntligen Moas arm men Nova var redo att ta tag i Moas arm om den försökte förhindra nästa steg. Dock var Moa så upphetsad att någon sådan tanke inte hann infinna sig hos henne innan Lisa rättade till straponen så hon kunde trycka sig in i Moa.
Redan efter en centimeter stönade Moa till av smärta blandat med känslan av förbjuden upphetsning. Det var skönt på samma gång som det gjorde ont. Med sin fria hand försökte hon trycka mot Lisa så denna inte kunde komma in så ont i henne. Lisa stirrade stint på Moas ansikte för att utröna vad hon kände. Hon såg smärtan och alla dem andra känslorna. Moa knep igen sina ögon och grimaserade. Men hon ville inte sluta. Lisa slappnade av lite innan hon tog ny kraft och trängde in ytterligare någon centimeter. Moas hindrande hand var inte alls i vägen. Det var snarare dens försök att kontrollera Lisa, som gav Lisa energin att vilja mer. Att absolut inte sluta!

Nova kysste Moa tröstande på axeln och smekte hennes mage och höft när Lisa lättade för att tränga in djupare i Moa. Uppmuntrande ord till Lisa och lugnande till Moa. Moa hade börjat snyfta och stöna om vartannat. Hon närmade sig okontrollerbara känslor.. äntligen. Nova slutade smeka Moa och började smeka sig själv samtidigt som hon fortsatte med sina lugnande ord och tröstande kyssar. Hon var för upphetsad för att kunna avbryta Lisa, om Moa fick för ont.
Lisa hade också passerat stadiet så hon hade kunnat avbryta. Lisa förde in en hand under Moas andra axel och låste fast henne, tog sats och tryckte sig in i Moa snabbt och hårt hela vägen in. Moa gav ett högt jämrande stön. En brännande smärta följdes av gripande händer om Lisas rygg. Hon nöp hårt den hud hon kom åt så Lisa gnydde av smärta. Men Lisa kunde inte sluta och Moa ville ha mer. Trots smärta kände hon något annat, något skönt som kunde pågå länge.
Nova var glad att hon smörjt in Moa med glidmedel för hon hade absolut inte velat avbryta deras knullande. Hon skulle snart komma. Hon la sig på rygg och tvingade återigen in en hand mellan Lisa och Moa för att finna Moas klitoris.
Lisa skulle komma tack vare juckandet. Men Moa behövde stimulans av sin klitoris. I takt med straponens in- och utrörelser och sina egna rörelser med den andra handen på sig själv, synkroniserade hon dem alla tre. Lisas och Moas stön och häftiga andetag fyllde rummet. Moa spände sin kropp i allt mer rytmiska intervaller och Lisa stötte snabbare samtidigt som Nova själv ökade sina fingrars rörelser. Lisa kom först. Hon drog sig inte ut Moa direkt dock. Hon låg på Moa och fortsatte med sina kyssar och tryckte ner Moa tills denna kom av Novas fingrars hjälp.

Nova hade berättat att Moa alltid kämpade mot sin egen orgasm och kunde i värsta fall avbryta och springa därifrån om hon kände hon tappade kontrollen för mycket. Moa kämpade emot nu. Men hon kunde inte avbryta. Hon låg så fast i Lisas grepp att hon knappt kunde röra sig medan Novas fingrar knullade henne till orgasm. Hon kom hårt trots sitt kämpande mot den. När hon låg och snyftade under Lisa som kysste bort tårarna, klämde Nova hårt om insidan på Moas lår så denna än en gång stönade lätt av smärta. Medan Lisa tröstade Moa med kyssar och smekningar kom så äntligen Nova. Hon hade haft nära till den orgasmen hela natten. Varken Lisa eller Nova släppte sitt grepp om Moa ännu. De skulle inte släppa henne på många timmar än. Inte förrän de var säkra på att hon skulle ligga kvar när de väl gjorde så. Nova drog tillbaka täcket från golvet och la det över dem alla tre, med Moa i mitten. De skulle inte sova än. Bara låta Moa vila och förstå läget hon befann sig i innan de fortsatte. Nova ville också sätta på.

#536


Bildkälla

Flata, lebb, tribadisk...?

Kärt barn har många namn brukar det heta, och det gäller även homosexuella tjejers beteckningar. Söker man på Google får man upp en svensk synonymsida där dessa alternativ ges:

  • Flata
  • Tribadisk
  • Sapfisk
  • Lesbian
  • Lotus
  • Tribad
  • Lebba
  • Lesba

 

Jag tycker att de flesta av dessa ord faktiskt är fina och saknar negativ laddning. Lotus låter vackert och för tankarna till blommor, sapfisk härstammar från dikterskan Sapfo och tribad/tribadisk från tribadism som betyder "gnida" från början (även en samlagsställning). Det senast nämna ordet kanske inte låter speciellt poetiskt, men negativt tycker jag inte att det är.

 

"Lebba" och "lesba" har jag faktiskt inte hört förut, men det låter mer som verb än namn. "Sapfisk" får mig tyvärr att tänka på fiskar, trots ordets fina ursprung.

 

En lotusblomma. Bildkälla

 

För homosexuella män har ordet "bög" mer och mer neutraliserats och är nu mer än beskrivning än skällsord. Jag tror att samma sak håller på att hända med "flata". Innan har det haft en lite negativ klang, men som jag ser det nu så håller det på att förändras.

 

Själv använder jag främst "lesbisk" eller "homosexuell" för att beskriva min sexuella läggning, i alla fall för folk som inte känner mig så bra. Annars går jag gärna under beteckningen "flata" eller "lebb" för jag ser ingenting negativt med det. För mig är det bara en beskrivning av en del utav min identitet, jag lägger ingen värdering i det.


Vad kallar ni er själva för? Vad vill ni bli kallade för? Vilka beteckningar ogillar ni?


#535


Bildkälla

Frågestund!

Det verkar som om några utav er är intresserade av frågestund så vi kör på det! Lämna din fråga under det här inlägget eller skicka den till loveforladies.blogg@gmail.com. Om du väljer att skicka mejl så glöm inte att skriva med om du vill vara anonym eller inte i bloggen :)

Frågestunden håller jag öppen i en vecka hade jag tänkt mig. Ni får fråga om vad ni vill, jag svarar på det mesta.


Fire away!

Visste du att...?


Att komma ut - tips!

Att komma ut kan vara en jobbig och läskig process för många. Kanske är man rädd för reaktioner från familj, släkt och vänner, kanske är man själv inte riktigt på det klara med ens egen sexuella identitet. Därför tänkte jag nu försöka ge några tips om vad man kan tänka på och hur man kan bära sig åt när man vill berätta om sin sexualitet.


Ta tid på dig - Jag har sagt det tusen gånger, men det kan aldrig sägas nog: ta din tid. Det är ingen brådska med att ta reda på vem du är eller vilket sexualitet du har. Saker och ting förändras, känn efter och var tålmodig mot dig själv.

Förbered dig - Förbered dig noga innan du väljer att berätta för någon, det underlättar när stunden väl är inne. Formulera dig, bestäm tid och plats. Tänk ut möjliga scenarion, vilka reaktioner du kan få och så vidare.

Berätta för någon du litar på först - Kanske har du en syster, bror, kusin eller vän som du kan berätta allting för och som alltid accepterar dig. Berätta då för den personen först. Det är viktigt att du hittar någon som du kan prata med och ventilera om saker som känns jobba kring komma ut-processen.

Bildkälla

Sök kontakter på nätet - Om du inte känner dig säker med någon i din omgivning går det minst lika bra att försöka leta efter människor på nätet som kan hjälpa dig. RFSL, Qruiser eller Tumblr kan vara bra ställen att börja ditt sökande på.

Välj ett bra tillfälle - Den stora julmiddagen eller farmors sjuttioårsfest lämpar sig kanske inte allra bäst för att komma ut. Försök att prata med endast ett fåtal personer åt gången, helst en och en. Det blir lättare både för dig och den du berättar för.

Var inte upprörd - Berätta inte medan du eller de du ska berätta för är upprörda, det slutar aldrig bra. Har din mamma just kläckt ur sig någonting homofobiskt? Släng inte argt ur dig att du är lesbisk, vänta istället tills situationen är mer neutral och du inte känner dig för arg. Ju lugnare stämningen är, desto större är chansen att allt går bra.

Bara gör det - Det kan vara hur läskigt som helst att komma ut, men när du väl har bestämt dig ska du inte låta någonting stoppa dig. Peppa dig själv, du är bra som du är och skulle någon säga någonting annat till dig när du berättar så har de fel. Skulle någon inte acceptera dig som du är så är det deras förlust. Ibland måste man koppla bort hjärnan och bara göra saker, det känns så mycket bättre efteråt.

Skriv brev
- Svårt att prata med din familj? Inga problem! Sätt dig ner och skriv ett brev till dem du vill berätta för, då får du gott om tid att formulera dig. Skriv med om du vill ha ett svar via brev tillbaka eller om det är okej för dem att prata direkt med dig.

gay relationships

Bildkälla

Kom ut med flickvän eller vän - Om det känns svårt att berätta ensam så kan du ha med dig en vän, flickvän eller någon annan du litar på. Du måste dock verkligen känna efter om det är rätt för dig, oftast är det bäst att komma ut ensam eftersom det ändå är en intim sak att berätta om.

Se till att ha en reservplan - Om du skulle få negativa reaktioner från din familj när du berättar så är det bra om du har någonstans att ta vägen. En bästa vän eller släkting kanske kan låta dig sova över eller bo hos dem tills allting har lugnat ner sig?

Besvara frågor - Du kanske får konstiga frågor när du väl har berättat för dem, försök besvara dessa så gott du kan. Allting kanske inte är glasklart för dem, se till att de blir upplysta. Kommer dina föräldrar aldrig att bli morföräldrar nu? Kommer deras dotter aldrig att gifta sig? Svara så ärligt du kan.

Ha tålamod med dina närmaste - Ibland kan föräldrar/vänner/släkt behöva tid att smälta nyheten. Det kan hända att deras reaktion blir chockartad och negativ till en början, men i de allra flesta fall lugnar det ner sig. Tjata inte på dem under tiden, försök att hålla dig lugn och låta dem komma till dig om de vill prata om det. Åk till en kompis över helgen, bo hos tjejen ett tag om du känner att du behöver komma iväg.


Bildkälla

Till sist: Att komma ut gör man många gånger - Du kommer behöva komma ut för många personer under ditt liv. Ju mer övning du får, desto lättare blir det. Ju fler i din närhet som vet om och accepterar dig som du är, desto mer stöd kan du få om någon skulle behandla dig orättvist. Det blir lättare och lättare med tiden, jag lovar.

#534


Bildkälla

#533


Bildkälla

Frågestund?

Jag tänkte fråga er om ni har lust för en ny frågestund eftersom det var ett tag sedan? Svara i omröstningen nedan så jag ser om det finns något intresse :)


webvoter-omröstning
Är du intresserad av en frågestund?

Ja
Nej

Se resultat

Glad påsk!

Jag önskar alla en riktigt glad och godisrik påsk! Hoppas att ni får ett par sköna, lediga dagar att spendera med familj eller vänner!Bildkälla

http://1.bp.blogspot.com/-jPMYPSDGVPE/T34KdJ2Y1tI/AAAAAAAAClU/G0NIIF6e3ZE/s1600/p%25C3%25A5sk.jpg
Bildkälla

Inte otrogen med tjej...?

Det finns många lustiga resonemang kring det här med otrohet. Som att det finns killar som tillåter sina tjejer att vara otrogna - så länge det är med en annan tjej. Liknande överenskommelser finns säkert i andra parkombinationer också, men jag tycker att det verkar lite lustigt. Skulle tjejsex/killsex inte räknas som lika mycket otrohet som heterosex?

Varför spelar det roll vilket kön personen du är tillsammans med är otrogen med? Jag hade blivit precis lika sårad vare sig det var en tjej eller en kille som min flickvän bedrog mig med. Men självklart respekterar jag de par som väljer att ha en sådan överenskommelse - är man lycklig i sitt förhållande så fungerar det!

Bildkälla


Vad tycker ni? Spelar det någon roll vilket kön personen har som din partner är otrogen med?

Fördomar...


Bildkälla

#532


Bildkälla

Lesbisk lärare

Jag håller på att utbilda mig till gymnasielärare i svenska och tyska, som jag har sagt flera gånger, och jag började fundera över en sak nu den senaste veckan. Som jag berättade för er höll jag ett examinerande tal om homosexualitet i början av veckan. Jag fick komplimanger för att jag vågade vara så ärlig om det och använda mig själv som exempel. Läraren sa till mig att jag skulle kunna använda mig min egen historia också i min undervisning i framtiden, för att ta upp ämnet och visa att homosexuella inte skiljer sig från andra människor - vi älskar bara personer av samma kön.

Jag tyckte att det lät som en fin idé och började tänka tillbaka på min egen gymnasietid. På min skola fanns en lärare som man nog kan betrakta som helt öppen med sin homosexualitet. Hon sa aldrig rakt ut till just mig att hon var lesbisk, och jag hade henne inte själv som lärare mer än vid något enstaka tillfälle, men alla liksom visste. Hon var idrottslärare och tävlade i boxning. Det verkade som om hon var ett föredöme för många, både tjejer och killar, och det tyckte jag var jättehäftigt. Jag hörde aldrig att hon fick någon negativ kommentar om sin sexualitet, trots att alla visste att hon var gift med sin tjej och sådär. Det gav mig hopp.


Bildkälla

Så jag tänkte fråga er vad ni tycker. Är det viktigt att det finns lärare som vågar erkänna att de är homo/bisexuella? Har ni haft någon sådan lärare?

#531


Bildkälla

Sexnovell - Välkommen hem, älskling

Novellen är hittad på www.sexnovell.se och är skriven av signaturen ahaa.

Jag stoppar in nyckeln i dörren och vrider om, jag kan redan höra din musik inne i vardagsrummet. Skrattar för mig själv, vi har aldrig haft samma musiksmak. Jag är en rocker enda in i själen medan du älskar house samtidig som du är riktigt svag för smöriga ballader, speciellt på kvällarna. Jag kliver in i hallen och hänger av mig jackan och sparkar av mig skorna. Jag går direkt in i sovrummet, där jag vet att du alltid sitter på kvällarna och väntar på att jag ska komma hem ifrån jobbet. Du sitter vid det stora fönstret, vi har förmodligen den finaste utsikten i hela stan.

Du sitter där, med en tekopp i handen och kollar ut på staden och på himlen som har mörknat för länge sen. Du har på dig en av mina vita skjortor och ditt långa mörka hår ligger längst din rygg, fortfarande fuktigt. Du är precis nyduschad och luktar riktigt ljuvligt. Du kollar upp på mig när jag kommer in, vi säger ingenting till varandra, bara ler. Jag tar en stor som står längst väggen och sätter mig framför dig. Du ställer ifrån dig tekoppen och ställer dig upp framför mig. Du är så otroligt vacker, med dina långa bruna ben och en precis lagom smala midja. Jag visste att din mamma är ifrån något exotiskt land som jag inte kommer ihåg namnet på, det är ifrån henne du har fått ditt långa tjocka bruna hår ifrån och bruna ögonen. Det är också tack vare henne som du alltid ser lätt solbränd ut, även på vintern.

Bara av att titta på dig så börjar mitt hjärta slå snabbare. Jag sträcker fram handen, jag måste bara få röra dig. Jag smeker dig lätt längst låret, din lena hud känns bra under mina fingertoppar. Som om de vore gjorda bara för att röra vid dig. Du skrattar till, jag vet att du är kittlig men det är ingenting jag har i åtanke just nu. Jag för upp mina händer längst dina lår, upp till höften där jag sakta drar av dig dina trosor. Hela tiden så kollar jag in i dina vackra ögon. Jag tar tag i din hand och drar dig till mig, vill känna dig nära mig. Du sätter dig i mitt knä, med benen runt min midja. Du böjer dig fram och kysser mig lätt på halsen, du vet precis vilken effekt de har på mig. Jag börjar andas snabbare, känner att jag börjar tappa kontrollen lite. Börjar andas allt snabbare och känner hur kåtheten nästan blir för mycket. Jag tar tag i dig, hindrar dig från att fortsätta din njuta behandling av min hals och nacke. Det är jag som ska ha kontrollen nu, det är jag som ska bestämma. Ikväll är du bara min.
Jag ler mitt speciella leende, leendet som jag vet att du (och många andra tjejer) älskar, det leendet som gör dig svag, gör så att du faller handlöst för mig varje gång.

Jag börjar knäppa upp skjortan du har på dig. Du har som vanligt ingen bh på dig. Jag stannar upp en stund och betraktar dina bröst. Dina underbart vackra bröst, precis lagom stora för din nätta kropp. Jag slänger skjortan på golvet och drar dig till mig, kysser längst ditt nyckelben och ner mot dina bröst. Jag stannar upp precis så att du kan känna min varma andedräkt emot din bröstvårta och jag känner hur du ryser till. Av spänning eller kåthet, de vet jag inte. Jag sträcker ut min tunga, nuddar lätt på din bröstvårta som direkt styvnar till. Jag kan inte hålla mig längre, utan tar hela din bröstvårta i munnen och börjar suga, slickar och nafsar lite lätt. Du stönar till av kåthet och lättnad, för jag vet att du har väntat på det här hela kvällen.

Jag biter till lite hårdare och du börjar skruva lite på dig. Börjar gnida din nakna fitta mot mitt skrev. Jag slutar min behandlig av ditt bröst och fnissar lite för mig själv, du har alltid varit den av oss som är mest otålig. Jag tar tag i dina höfter, hindrar dig från att röra dig samtidigt som jag börjar kyssa din andra bröstvårta. Din ljuvliga doft gör mig nästan svimfärdig. Jag känner plötsligt hur din hand börjar treva upp, innanför mitt linne, till min bh. Men otåliga fingrar försöker du knäppa upp den. Du hungrar efter min nakna hud, mina bröst. Men jag tar bestämt bort dina fingrar och kollar på dig lite som man kollar på en olydig hund. Ikväll var det bara jag som fick lov att ta på dig, medans du bara ska sitta snällt i mitt knä och njuta. Utan att behöva säga detta så förstår du vad det är jag vill och lägger snällt dina händer på mina axlar och klämmer dem lite lätt.

Jag börjar smeka längst dina lår igen, upp till din rumpa. Din perfekta rumpa. Men en snabb rörelse så ger jag dig ett lätt slag på den, samtidigt som jag klämmer till lite hårdare med den andra handen. Jag har, enda sen jag träffade dig för första gången, försökt bestämma mig vad som är mest läckrast, din röv eller dina bröst och har nog kommit fram till att det är omöjligt att välja, hela du är perfekt. Min drömkvinna.

Mina andetag blir allt djupare och jag vet vad du vill. Jag för mina händer mot din fitta och smeker den lätt. Jag gillar att retas, vanligtvis brukar jag kunna hålla på såhär i timmar, men just nu tror jag att jag vill ha dig lika mycket som du vill ha mig. Jag smeker din fitta lite hårdare och för sakta in ett finger så den precis känner hur våt du är. Jag älskar att känna hur våt du är så jag fortsätter att smeka utanpå din våta fitta, sakta men samtidigt hårt och bestämt. Detta blir nästan för mycket för dig, du lutar dig fram emot mig, kramar om mig och viskar i mitt öra att knulla dig. Jag trycker snabbt in två fingrar i dig, hårt och bestämt, så långt in det går. Du stönar till högt och jag känner hur din fitta pulserar en aning runt mina fingrar. Jag börjar fingerpulla dig hårt och sakta. Dina naglar pressas in i min nacke och jag känner din mun mot mitt öra, hör hur du stönar och flämtar. Jag ökar takten en aning, samtidigt som jag börjar fingra lite lätt på din klitta med den andra handen.

Jag trycker in mina fingrar hårt i dig och låter dem vara där. Smeker din klitta lite hårdare, lite mer bestämt. Du börjar andas snabbare, stönar lite högre, samtidigt som du nafsar lite i min öronsnibbe. Jag älskar att känna din kropp tryckt emot min, känna din tyngd i mitt knä. Jag börjar sakta röra lite på mina fingertoppar, smeker din g-punkt. Dina höfter börjar röra på dig igen och du börjar jucka mot mina fingrar. Jag vet att du snart inte kan hålla dig mer. Jag känner hur min egen fitta börjar bulta av kåthet, för det finns nog inget som gör mig så kåt och så tillfredställd som när jag ser min kvinna njuta, njuta av att jag knullar henne.

Jag börjar smeka din g-punkt hårdare, samtidigt som du juckar mot mig. Jag för upp min fria hand mot din mun, vill att du ska slicka mina fingrar, så jag kan återgå till att smeka din klitta. Du gör exakt de jag vill. I det ögonblicket så vet jag att du skulle göra vad som helst jag bad dig om, att hela din kropp och själ skriker efter mig. Du kramar om mig hårdare.

Jag för min hand mot din klitoris och börjar smeka den hårt. Det är nära nu, jag hör det på dina andetag, dina stön. Jag rör mina fingertoppar allt snabbare, smeker allt jag kommer åt. Jag kysser dina bröst och biter tag i din bröstvårta. Allt detta blir för mycket för dig och du skriker ut din orgasm. Jag känner hur din fitta pulserar och klämmer åt runt mina fingrar samtidigt som dina fittsafter rinner längst min hand. Jag håller kvar mina fingrar i dig en stund, känner hur dina fittkramper avtar och när du börjar andas någorlunda normalt igen så tar jag ut mina fingrar och lägger mina händer på din höft. Du släpper taget runt min hals, kollar in i mina ögon och ler ditt underbara leende igen. Jag drar mig till dig och kysser äntligen dina fylliga läppar.

När vi har suttit så en stund så reser jag mig upp, med dig fortfarande i min famn. Du känns så lätt i mina armar. Jag går bort till vår stora säng och lägger ner dig försiktigt. Jag börjar slita av mig mina svarta jeans och mitt vita linne. Jag upptäckte till min förvåning att min bh var uppknäppt. Hon måste ha knäppt upp ändå, när jag inte märkte något. Hon fnissar till och hennes bruna ögon lyser nästan i det lilla ljusskenet ifrån gatlyktorna nere på vår gata. Jag får lägga detta på minnet, komma ihåg att straffa henne lite lindrit nästa gång. Jag sliter av mina trosor, som är helt våta efter vårt knull vid det öppna och stora fönstret. Jag låter min kedja runt halsen och läderarmbanden vara kvar och så kryper jag ner under täcket, bredvid min kvinna. Hon lägger sig tillrätta på min arm, medans jag drar henne tätt intill mig. Jag drar in lukten av ditt nytvättade hår och lägger min andra hand på ditt bröst. Våra kroppar passar ihop prefekt, som om de vore gjorda för varandra. Jag och min kvinna.

Jag hör hur du suckar, kysser min hand och viskar:

- Jag älskar dig.

Citat - Robin Tyler

"If homosexuality is a disease, let's all call in queer to work:  'Hello.  Can't work today, still queer.'

- Robin Tyler

Bildkälla

#530


Bildkälla

Novell - Jag satt kvar

Kylan var inte speciellt påtaglig, jag hade hunnit vänja mig. Älvens vatten krusades en aning utav kvällsvinden, mitt hår kunde inte ligga stilla. Himlen var orange, rosa och blå, solen höll på att gå till sängs. Jag hade suttit nästintill blickstilla på träbänken i två timmar nu. Kände ingen mening med att gå därifrån. Igår hade jag haft en anledning till att skynda mig hem, men den hade nu försvunnit.

 

Jag förundrades över att vattnet såg så inbjudande ut, trots att det bara var april och att jag förmodligen skulle förfrysa mig om jag bestämde mig för att ta ett dopp. De små vågorna var mörka, men glittrade än i den sömndruckna solens sista strålar. En kall vind fick mig att huttra till för första gången på en lång stund. Jag drog ned luvan på jackan över huvudet och inbillade mig att det hjälpte. Mitt hjärta var kallt, min själ frös, huden knottrade sig.

 

I ögonvrån kunde jag se bilar köra över en bro, härifrån liknade de leksaker med blinkande ljus och brummande ljud. Jag önskade att mina ögon ville regna lite grann, men de lät bli. Trots att det var svårt försökte jag att inte tänka på min nya ensamhet, den kändes ändå overklig och långt borta. Det var inte det att jag inte var van vid att vara ensam, för det var jag, jag var bara van vid att välja det själv.

 

Först trodde jag att jag min hörsel misstog sig, men snart insåg jag att det var knastrande grussteg som närmade sig mig från skogen. Jag antog att de var någon som rastade sin hund eller kanske ett par som var ute på promenad, men ju närmare stegen kom, desto säkrare blev jag på att så inte var fallet. Stegen tillhörde en enda människa och snart skulle den människan vara i närheten av mig. Jag önskade bort personen, önskade bort fotstegen, men de fortsatte att göra sig påminda. Till sist slog sig någon ned bredvid mig på bänken och jag suckade, fast nog mest inuti.

 

”Tja,” sa personen bredvid mig. Av rösten att döma var det en tjej. Kanske i min ålder.

 

”Hej,” svarade jag och tänkte att jag snart skulle gå. Just nu orkade jag inte med sällskap.

 

”Kommer du hit ofta?”

 

Hon sa det på ett så skämtsamt sätt att jag inte kunde låta bli att skratta till: ”Inte direkt.”

 

”Jaså? Jag har sett dig här några gånger,” sa hon kryptiskt. Jag kunde inte utläsa om hon skojade eller inte.

 

”Säger du det?”

 

”Kanske.”

 

Jag vände mig mot henne, ljusbruna ögon glittrade mot mig i de sista svaga solstrålarna. Hennes mun log, hon hade piercing på vänster sida av underläppen. Några fräknar prydde hennes näsa och håret var ljusbrunt, kortklippt och vilt. Skinnjacka hade hon på sig och till det ett par svarta jeans och en mörkröd halsduk. Jag hade aldrig sett henne förut, hade ingen aning om varifrån hon kom, mer än att vi delade samma dialekt.

 

”Har killen lämnat dig?”

 

Frågan var så fräck att jag först blev helt mållös. Sedan svarade jag, liksom i försvar: ”Det var faktiskt jag som lämnade honom.”

 

”Han förtjänade det säkert,” sa hon och verkade uppriktig.

 

Hon tittade förbi mig nu, bortom mig. Jag visste inte vad jag skulle tro. Helst ville jag bara att hon skulle gå, försvinna och låta mig vara ensam.

 

”Ja, det gjorde han,” sa jag kort. ”Hejdå.”

 

Jag reste mig upp från bänken och skulle just gå när hon tog tag i ärmen på min jacka. Jag vände mig mot henne och hennes ögon såg allvarligt på mig. Hon sa inte förlåt, ursäktade sig inte för något. Men utan ord fick hon mig att sätta mig ned igen.

 

”Varför ljuger du?” frågade hon. Jag kunde inte med att titta på henne, min blick letade sig ut över älvens vatten istället. Hur kunde hon veta att jag hade ljugit?

 

”Du har inte med det att göra,” svarade jag. ”Kan du låta mig gå nu?”

 

”Varför ska jag låta dig gå? Jag ser ju att du är ledsen,” sa hon med en ömhet i rösten som fick mig att vilja stanna. ”Bara för att du inte vet vem jag är, behöver det inte betyda att jag inte vet vem du är.”

 

Jag ville säga att jag inte förstod, jag ville fråga henne tusen frågor, men jag hann inte. Hon lade sin hand på mitt lår, jag mötte hennes ögon och lät mig falla ned i dem, jag brydde mig inte längre. Innan jag hade tid att ens försöka protestera kysste hon mina läppar. Kyssen var så öm, så försiktig, men samtidigt stark och liksom livsgivande. Jag kysste henne tillbaka, smakade hennes tunga och kände sötman och det lätta saltstänket. Jag tänkte att jag kände mig lycklig och aldrig ville gå hem.

 

Några sekunder kändes korta men samtidigt som evigheter. Allteftersom tiden rann iväg kändes det som om hon gjorde detsamma. Hennes läppar särades från mina, hennes hand från mitt lår. När jag öppnade mina ögon fanns hon inte längre där. Men jag satt kvar.


#529


Bildkälla

Tal, upptagenhet och annat

Skrev precis på min och tjejens blogg att jag har haft fullt upp den senaste veckan. Har varit sjukt mycket plugg. Idag höll jag tal i klassen. Det var en examinerande uppgift som gick ut på att man skulle framföra inledningen till ett tal, under två minuter skulle man jobba med att stärka sin trovärdighet och sådär. Jag valde att prata om homosexualitet, hur lagar ser ut i olika länder, lite ur mitt perspektiv och sådär. Gick nog helt okej, känner mig helt slut nu i alla fall. Inget plugg ikväll - helt klart!

Nej, jag hade istället tänkt skriva färdigt en novell som jag började med för ett tag sedan. Förhoppningsvis hinner jag klart den idag och då lägger jag ut den här. Så håll utkik om ni är lässugna! Det blir nog också något bildinlägg och sådär, vi får se helt enkelt!

Ha det gött så länge!

#528

http://homoyoudidnt.com/wp-content/uploads/2011/07/lesbians-african-american-and-asian-woman.jpg
Bildkälla

Citat - Lynn Lavner

"The Bible contains six admonishments to homosexuals and 362 admonishments to heterosexuals.  That doesn't mean that God doesn't love heterosexuals.  It's just that they need more supervision."

- Lynn LavnerBildkälla

RSS 2.0