Veckans snygging!

Den här veckan kan ni rösta på:

Liv Tyler:

Bildkälla


och Rachel Weisz:

Bildkällawebvoter-omröstning
Vem är snyggast?

Liv Tyler
Rachel Weisz

Se resultat

#490


Bildkälla

Veckans snygging - resultat

Så här ser alltså veckans resultat ut:Här ger jag er därför ett bildinlägg med Emma Watson:

Emma Watson in the new Lancome campaign
Bildkälla

#489


Svar om Anton Hysén

Någon i kommentarsfältet undrade om det inte var så att Anton Hysén är den enda manliga elitfotbollsspelaren som är öppet gay - och visst är det så! Både Sverige och övriga världen har flera kvinnor som spelar fotboll på elitnivå och som kommit ut som lesbiska, jag ska se om jag kanske kan få fram lite fakta att skriva om dem också!

Jag ska rätta till detta faktafel i det förra inlägget!

Anton Hysén, mobbare och mod att vara sig själv

Jag fick ett tips från Linda om att skriva ett inlägg om att vara gay, mobbing och förlåtelse. Hon länkade till sitt inlägg ett avsnitt från TV3s serie Livet blir bättre. Jag har själv inte kanalen ifråga och hade därför missat denna lilla pärla (hej, skogstv...), men jag så avsnittet om Anton Hysén som är den ende manlige elitfotbollsspelaren i världen som är öppet homosexuell. Programmet handlade om hans resa, från att vara barn och utsätta en annan homosexuell kille för mobbing, till att växa upp, förstå sin egen läggning, be om ursäkt och samla mod för att bli en förebild för homosexuella inom idrotten.

Jag tycker att alla ni som inte sett det här programmet ska göra det:
Jag är så glad över människor som Anton som vågar komma ut och bli ett föredöme för andra unga homosexuella. Förhoppningsvis kommer situationen för homosexuella förbättras världen över med hjälp av sådana hjältar. Kajsa Bergqvist är en annan och jag är övertygad om att fler kommer synas framöver!

#488


Bildkälla

Skriv på för att stoppa tvångsterilisering

Jag vet inte om ni har hört om att om man i Sverige är transsexuell och vill byta kön tvingas man också att bli steriliserad. Vill ni som jag hjälpa till att stoppa det här och ändra lagen angående tvångssterilisering av de som vill byta kön, kan ni skriva på den här namninsamlingen: LÄNK

Det anordnas dessutom demonstrationer mot tvångssteriliseringar via RFSL, kolla in deras kalendarium här: LÄNK

Den här bilden kan ni klistra in vid er profilbild på facebook t.ex:


Bildkälla


Här är en video om ämnet:

Källa
Källa
Källa

#487


Bildkälla

#486


Bildkälla

Veckans snygging!

Den här veckan kan ni rösta på:

Kirsten Dunst:
http://e2de.com/data_images/kirsten-dunst/kirsten-dunst-05.jpg
Bildkälla


och Emma Watson:

Bildkällawebvoter-omröstning
Vem är snyggast?

Emma Watson
Kirsten Dunst

Se resultat

Tvingades avtjäna straff efter förintelsen

När koncentrationslägren i Tyskland stängdes ner och fångarna blev befriade av moståndarna, trodde nog alla att de äntligen var fria. Fel.

I Tyskland fanns sedan i slutet av 1800-talet en lag som förbjöd män att ha sexuellt umgänge med andra män, den här lagen kallades för paragraf 175. Under nazisternas framfört utökades lagen till att inbegripa även homosexuella aktiviteter mellan kvinnor och mindre kontakt mellan män (till exempel att två män onanerade i samma rum ansågs som ett brott mot lagen).

När segermakterna från andra världskriget delade upp Tyskland i öst och väst uppstod problem med lagarna. Östtyskland reformerade och tog till sist bort paragraf 175 men Västtyskland behöll den. Det betydde att de homosexuella som suttit i koncentrationsläger nu blev dömda efter den här lagen, det rörde sig om ungefär 50.000 personer (främst män).

Senare blev lagen "snällare" under åren tills den helt togs bort runt tiden när Tyskland enades.


Bild på en bok av en journalist som ställde sig emot lagen. Titeln betyder: "Århundradets skam".Bildkälla och mer information finns här: LÄNK

Veckans snygging - Resultat!

Resultatet för veckan ser ut så här:Efter era önskningar ger jag er därför ett bildinlägg med Kim Kardashian!


Bildkälla

Bildkälla


Bildkälla

Bildkälla


Bildkälla

Kim-Kardashian

Bildkälla

Kim-Kardashian

Bildkälla

Kim-Kardashian

Bildkälla

Kim-Kardashian-Bikini

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 Bildkälla


Bildkälla


Bildkälla

Kim Kardashian in a Bathing Suit

Bildkälla

Kim Kardashian


Bildkälla

Kim Kardashian Bikini
BildkällaVilka kändisar vill ni se i nästa veckas omröstning? Lämna en kommentar med namn!

#485


Bildkälla

#484


Bildkälla

Tumblr

För er som letar efter nätkompisar från hela världen med samma sexualitet som dig själv, kan Tumblr vara ett bra ställe att börja på. På Tumblr har man sin egna blogg där man publicerar bilder, korta texter, citat och så vidare. En stor del av bloggandet kan också gå ut på att "reblogga" andra personers inlägg. Sidan har en prenumerationsfunktion som gör att du kan se alla de inlägg dina favoritbloggar postar direkt på din förstasida när du loggar in i Tumblr.


Här har ni några tips på Tumblerbloggar med mycket lesbiskt innehåll:

Pinktacolovers

Liquorinthefront

Fuckyeahlesbicas

Lesbianz

Must-be-a-lesbian


Det finns hur många sådana här Tumblrs som helst, men här har ni en början i alla fall :)

#483


Bildkälla

Sexnovell - Det hettar till 2

Novellen är hittad på www.sexnovell.se och är skriven av signaturen livvy.

Jag och Sofia satt på ett nyöppnat fik i stan. Det hade varit ett fik tidigare också men nu hade stället fått en ny ägare som dessutom hade helrenoverat det.

-Gud vad de har gjort det fint härinne, trodde ett tag att de skulle stänga igen det här och det skulle bli ytterligare en tom lokal i den här hålan.

Jag tittade på henne och log, Sofia var verkligen fin och nu satt hon helt ovetandes om att hon hade grädde i mungipan. Jag ville så gärna luta mig över bordet och slicka bort det men behärskade mig. Det skulle sett ut det, Sofia som hade gjort slut med sin fd flickvän för bara en vecka sen, dessutom får man som flata passa sig lite, det är mycket hysch hysch. Sofia tittade tillbaka på mig och log.

-Vad tänker du på? Nova? Hon skrattade och tankarna på Sofia avbröts och gick istället över till händelsen i bastun igår då jag och Sofia hade blivit överraskade av chefen på badhuset när jag och Sofia inte kunde hålla oss ifrån varandra. Nova som helt oblygt klev in och joinade oss. Det var helt underbart och Nova hade ju sagt att vi kunde komma tillbaka en annan kväll, strax innan stängning då.

-Ja precis! Herregud, jag kan fortfarande inte fatta det. Ska vi åka dit ikväll igen tycker du? Bara för att se om hon verkligen menade vad hon sa?
Jag tog ett bett på min semla men till skillnad från Sofia kände jag när jag hade grädde i mungipan och slickade fort i mig det.

-Ja men det tycker jag att vi gör, jag slutar att tvätta kl 18 så vi kan ju åka ner strax före 21 då när dom stänger.

Vi bestämde det och en timme senare låg jag i ett bad för att fräscha till mig ytterligare, rakade allt som skulle rakas och när jag rakade fittan tänkte jag på att jag snart kanske skulle få antingen Sofias eller Novas sköna tunga därnere, det pirrade till och jag blev kåt men jag ville vänta tills ikväll.

Jag hade satt på mig mina svarta tajts, mitt nyinköpta röda linne och försökt att fixa till frisyren så gott det gick, tid för klippning hade jag tänkt för sent på. Nu fick det bli som det blev helt enkelt. Jag tittade mig en sista gång i spegeln, tog väskan och sprang ner till cykeln.
När jag kom fram till badhuset var Sofia redan där. Mitt hjärta slog flera slag fortare än vanligt. Där stod hon i ett par tajta shorts, vitt linne och lagt ner mer tid på håret än vad jag tyckte var nödvändigt men gud så snygg hon var!

Hon kramade om mig, gav mig en puss på kinden och nöp mig lätt i ena skinkan, jag skrattade och vi gick uppför trappan. Vi frågade efter Nova i receptionen och tjejen där sa att hon snart skulle komma, hon skulle bara handla men vara den som skulle låsa. Jag och Sofia tittade på varandra, fnissade och satte oss i varsin stol utanför.

Efter en kvart kom Nova, jag höll på att inte känna igen henne, hon hade ju kläder på sig, till skillnad från kvällen innan då hon var helt naken. Nu var hon klädd i en röd klänning med ett par röda Converse på fötterna, håret var uppsatt i en hästsvans. Fortfarande lika läcker och jag kunde återigen inte förstå att vi faktiskt hade haft en trekant med denna kvinna. Vad det kåtheten i henne som slog till igår eller tyckte hon faktiskt att vi var sexiga?

-Nämen hej tjejer! Ni gillar att simma förstår jag? Hon blinkade till oss och fyrade av ett leende som skulle kunnat passa in i vilken reklam som helst.
-Kom med mig till kontoret, ska bara stuva in varorna i kylen.

Vi gick upp för en trappa och kom fram till en dörr som Nova puttade upp med höften så den flög upp. Hon bad oss att sätta oss i soffan. Vi tittade på varandra, på hela rummet och vilket rum sen! På väggarna hängde det medaljer från olika år. Vi förstod där och då att Nova hade varit en riktigt duktig simmerska och tävlat i det också. Jag hann tänka att hon hade gärna fått rädda mig om jag nu hade råkat slå i huvudet i poolkanten och fått lite mun mot mun-metoden av henne, hade absolut inte gjort någonting faktiskt.

Soffan var en grå divan med flera olika mjuka kuddar i alla möjliga kulörer. På skrivbordet stod ett foto av henne och en annan tjej, tjejen pussade henne på kinden.
-Jag ser att du tittar på kortet Malin, det är min fru, eller ja, snart min fd fru, vi ligger i skilsmässa. Jag har bara inte orkat ta bort kortet än.

Hon tog kortet och lade det upp och ner på skrivbordet, satte sig sen mellan oss i soffan och helt ogenerat tog hon av sig klänningen.
-Ja ni har ju redan sett mig naken så det ”värsta” är ju redan gjort. Vad var det igår som fick er att återvända hit idag då?

Jag såg då att hon inte hade någon bh på sig, förvånade mig i och för sig inte för hennes bröst var ju helt perfekta. Hon gick fram till bordsfläkten och satte på den. Den stod en bit på skrivbordet och hon böjde sig därför över det och satte på den. Helt medveten om att vi satt där och just då stirrade på hennes underbara lilla rumpa.
Hon satte sig sedan mellan oss igen och väntade på vårt svar.

-Dels för att du sade att vi kunde komma sen ville vi nog ha lite mer av dig. Sofia blinkade mot Nova och ett uns av svartsjuka for genom min kropp men jag fann mig snabbt när Nova tittade på mig och lade en mjuk och lätt hand över mitt lår. Det hettade till inom mig och blev lite smått generad. Visste inte riktigt vad jag skulle göra eller hur mycket jag fick göra då jag visste att Sofia hade vissa känslor för mig men när jag såg Sofias leende förstod jag att jag fick göra precis vad jag ville och vågade.

Därför tog jag min hand bakom hennes nacke, smekte den medan jag närmade mig hennes röda läppar, gav henne en mjuk puss och Nova besvarade den och gav mig en sugande kyss som fick mig att bara vilja ha mer. Jag såg Sofia lägga sin hand över Novas lår och smekte den varsamt, pussade och nafsade henne i nacken. Jag själv pussade hakan, halsen och fortsatte nedåt till brösten, kupade ett bröst och såg att bröstvårtan hade styvnat rejält. Jag pussade lätt bredvid vårtgården, retade med min tunga runt, tittade upp och såg Sofia och Nova kyssas, då tog jag in den ganska stora vårtan i munnen, andades lätt på den och slickade först varsamt sedan allt mer hungrigt. Nova gav ifrån sig små gnyenden och särade på sina ben. Jag gick över till andra bröstet och gav samma behandling. Nova smekte mig i nacken, gick över till att greppa om mitt hår och stönade nu lite högre.

Jag pussade hennes mage och retade med tungan nedåt till hennes längtande fitta. Jag drog med ett finger utanpå hennes söta små trosor och kände att det var rejält fuktigt.

-Jaaa Malin, dra av mig dem och ge mig vad jag tål. Min fitta bultar och vill ha din tunga långt inne i mig.

Jag är en teaser så jag gjorde inte riktigt vad hon befallde mig att göra. Jag ställde mig på knä framför hennes särade ben, drog tungan över trosorna samtidigt som jag lirkade av henne dem, tog upp hennes ben på min ena axel och började först pussa ljumsken, drog med tungan sakta där, gick över till andra medan jag bara lade en fingerspets i mitten. Nova vred sig, greppade om mitt huvud och juckade sin blöta fitta mot mitt ansikte. Jag fick känna mig besegrad och drog med bred tunga över hennes svullna läppar, hon lossade sitt grepp och var nu i full färd med att kyssa Sofia ivrigt och jag såg även att hon hade ett finger i Sofias blöta och underbara fitta. Jag blev kåtare och särade Novas läppar med tungan och retade i öppningen och hon smakade himmelskt gott. Jag ville bara ha mer så jag trängde sakta in min tunga i Nova och tungknullade henne, höll hennes höfter och drog henne fram och tillbaka mot min tunga. Hon lyfte lite på sig så hennes bakre hål blev synligt. Jag vätte fingret i hennes fitta och fingrade lite lätt i hennes anus. Hon blev galen av kåthet och stönade att jag skulle tränga in hela fingret. Jag slickade från anus upp till klittan och medan jag tog klittan i munnen trängde jag hårt in fingret därbak på henne. Hon kunde inte sitta still utan åmade sig rejält.

Jag hörde också Sofia stöna högt och såg då att hon Nova hade tagit fram en klitorisretare och vad det verkar var den på högsta vibratornivå. Av synen blev jag ännu kåtare och ville vara med i leken lite mer. Min blöta fitta hade svullnat ordentligt och jag kände hur det rann nerför benen.

-Vänta lite, jag ska ta fram något ur min speciella lilla låda.

Nova gick snabbt upp från soffan, öppnade en skrivbordslåda och tog upp en grön låda och ur den tog hon fram en strap-on. Satte vant den på sig och kom sedan fram till oss igen, satte sig i soffan, log och sade att jag skulle sätta mig på den. Jag var inte sen för nu kände jag att jag måste ha nåt i mig innan jag dog av kåthet. Jag tog händerna på soffan bakom Novas huvud och skulle precis sänka mig ner när hon särade på mina svullna fittläppar och virvlade fort över min klitta, där och då höll jag på att falla baklänges så skönt var det. Hon greppade dildon på sin strap-on och beordrade mig att sätta mig.

Jag sänkte mig sakta ner över den och satte mig sedan på huk. Den var enorm egentligen men min plaskblöta fitta tog emot den villigt. Jag började att rida den medan Sofia hade ställt sig framför Nova i soffan. Hon tog tag om hennes huvud och juckade sin fitta mot den. Synen fick mig nästan att komma direkt.

Simultanförmågan på Nova var det inget fel på, medan hon slickade ivrigt på Sofia juckade hon emot i min fitta. Den här tjejen hade varit med förr det märktes. För både mig och Sofia var trekant något nytt. Nova tog fram något under kudden bakom Sofia, trädde den på sitt finger och satte på vibratorn. Särade Sofias skinkor och retade därbak på henne. Sofia höll på att komma på stört men stönade bara fram hur skönt det var. Medan jag red strap-onen nafsade jag i Novas bröstvårtor och jag kunde inte ta fel på hennes grymtande att hon tyckte det var skönt.

-Ni är så jävla sköna tjejer! Jag måste ha världens bästa jobb.
Vi kunde inte annat än att nicka och hålla med.

Jag red Nova fortare och nöp i mina egna bröstvårtor, slängde huvudet bakåt och kände hur orgasmen fick mina safter att forsa över strap-onen. Stönade högt och såg nästan svart. När jag hade lugnat mig reste jag mig upp, knäppte av strap-onen från Nova och satte den sedan på mig själv. Särade Novas ben mer och trängde hårt in den i henne, hon var med på noterna, nöp sig själv i sina bröstvårtor och juckade emot allt hon kunde.

-Snälla träng in ett finger därbak samtidigt och fingerknulla mig i samma takt som du knullar min blöta fitta. Jag älskar att bli knullad i två hål samtidigt.
Jag gjorde som hon sa och nu kom Sofia och ställde sig framför mig med sin fitta och ville bli slickad, jag särade hennes fittläppar med min tunga och slickade vant. Det är ändå Sofias fitta som jag älskar mest att slicka, den är så len och smakar så gott och jag känner mig hemma i den. Jag sög in hennes klitta och slickade sen på den. Det fick henne att skaka, kasta sitt huvud bakåt, stöna högre och högre tills jag kände smaken av hennes orgasmfittsafter. Hon böjde sig ner och kysste mig samtidigt som hon fick smaka på sina egna safter.

Medan jag knullade Nova hårt masserade jag nu med en tumme på hennes svullna och stora klitta, hon höjde sig en aning och pressade sitt sköte mot strap-onen och nu kände jag det bekanta motståndet från igår. När jag såg Novas ansikte visste jag att det snart var dags att dra ur. Mycket riktigt, någon sekund senare kom hon i en otrolig fontänorgasm. Hon skakade, skrek och hon sprutade över hela mig. Så läckert, så jävla sexigt!

-Nu vill jag bli knullad! Hårt och brutalt! Sofia ställde sig bredbent med ryggen mot mig, böjde sig ner mot soffan och jag tog tag om hennes höfter, riktade strap-onen mot hennes blöta hål och trängde in hårt i henne. Tog tag om hennes hår och fick huvudet bakåt, kysste hennes hals och stötte hårdare och hårdare. Hon masserade sin klitta samtidigt och snart hörde jag det välbekanta ljudet som hon gör när hon snart är på gång att komma. Jag stötte hårdare och där kom det. Jag drog mig ur och satte mig hastigt ner i soffan för att sedan slicka henne till orgasm. Hon kommer skönast när man slickar henne så jag visste vad jag skulle göra för att göra det skönast för henne. Hon klöste mig på ryggen och skrek ut orgasmen. Jag pussade henne på klittan efteråt och satte henne i mitt knä.

-DAMN vad det här var underbart! Nova låg på golvet i en hög, log och blinkade till oss båda.
-Ni har varit ett par va? Nova tittade på oss och nickade.

-Jag och Malin har aldrig varit ett par men vi har varit kk, känner varann utan och innan, vet vad den andra vill ha och inte. Sofia var den som tog bladet ur munnen och berättade. Nova var nu den enda som visste vad jag och Sofia har för relation, eller hade i alla fall. Efter det här vet man aldrig.

-Jag förstod att det var något sånt för det kan ingen undgå, i alla fall inte om man har haft trekant med er tjejer. Nova blinkade igen, reste sig upp och gick fram till skrivbordet. Tog fram en nyckel med ett rött sammetssnöre runt.

-Den här nyckeln går till mitt kontor. Ni får fritt tillgång till den, men bara på kvällarna, antingen är jag här eller också är jag hemma, ni bestämmer.

Jag och Sofia log, tittade på varandra och vi gick samtidigt fram till Nova och tog nyckeln. Gav henne varsin puss, tog på oss, tackade för oss och gick ut.


Finns det ett intresse för en fortsättning med mig och Sofia så säg till.

#482


Bildkälla

#481


#480


Veckans snygging!

Den här veckan kan ni rösta på:

Kim Kardashian

Bildkälla


och Nicki Minaj:

Bildkällawebvoter-omröstning
Vem är snyggast?

Kim Kardashian
Nicki Minaj

Se resultat

#479


Bildkälla

Svar på kommentar

Jag fick in den här kommentaren som svar till det här inlägget: Behöver ni känna igen er?:Jag är 20 år, så jag är gammal nog att gå ut på krogen, men har ingen direkt erfarenhet av det. Som jag har nämnt innan har jag inte varit ute som lesbisk speciellt länge och har därför inte varit ute på något gayställe. Jag inser nu att mitt ordval med just verklighet nog var lite missvisande, jag menade inte att L-Word visar allting precis som det är på riktigt, utan att det blir en fin kontrast för mig (kanske andra också) genom att man där får se andra tjejer som gillar tjejer. Självklart förstår jag att det inte är 100% realistiskt, jag ber verkligen om ursäkt för att jag uttryckte mig så klumpigt!

Och angående din andra synpunkt så kan jag bara säga att jag håller med dig i det du säger, absolut! Men jag tror inte riktigt att vi som samhälle är där riktigt än. Jag tycker att det är underbart med människor som dig som ser det precis så, jag önskar att alla kunde göra det! Men just nu tror jag att forum av olika slag (på nätet, krogar etc) speciellt för hbtq-personer behövs för att de som är vilsna ska kunna ha en specifik plats att vända sig till. Som sagt, jag håller med dig helt och hållet, önskar bara att resten av världen gjorde det också!

Veckans snygging - resultat!

Veckans omröstning slutade så här:Eftersom Shakira fick flest röster blir detta ett bildinlägg tillägnat henne.


Bildkälla


Shakira Wallpaper
Bildkälla

http://www.latinshakira.com/shakirawallpapers/800x600/shakira_wallpaper_9_800x600.jpg
Bildkälla

http://www.latinshakira.com/shakirawallpapers/800x600/shakira_wallpaper_26_800x600.jpg
Bildkälla

http://www.latinshakira.com/shakirawallpapers/800x600/shakira_wallpaper_42_800x600.jpg
Bildkälla

http://www.latinshakira.com/shakirawallpapers/800x600/shakira_wallpaper_47_800x600.jpg
Bildkälla


Bildkälla

http://www.shakirafanforum.com/photo/shakira4.jpg
Bildkälla

http://www.shakirafanforum.com/photo/shakira_love_in_the_time_of_cholera.jpg
Bildkälla

http://www.shakirafanforum.com/photo/shakira6.jpg
Bildkälla

Shakira

Bildkälla

 

 

 

Vilka kändisar vill ni se i nästa omröstning?


Fördomars vara eller icke vara

Jag fick en kommentar igår på samma inlägg som kommentaren i det förra inlägget, om att kanske beter sig homo- och bisexuella efter de fördomar som finns, som någon slags självuppfyllande profetia. Jag förstår tanken, i vissa fall kanske den stämmer. Men som jag ser det är världen mycket mer fördomsfull än vad jag trodde innan jag och min flickvän började komma ut. Jag själv har inte mött direkt negativa fördomar eller så, men min flickvän har. Dessutom har jag fått höra mycket från släkten (de äldre personerna då) utan att jag ens har kommit ut framför dem.

Känner man att man kanske har betett sig på ett sätt som anses stereotypiskt för homosexuella, utan att det känns som en del av ens egen personlighet, då borde man kanske fundera på varför man gjort som man gjort. Klär man sig på ett visst sätt bara för att passa in bland andra lesbiska? Agerar man på ett visst sätt? Pratar man annorlunda? Anpassar man sina intressen efter vad som anses stereotypiskt för en flata? Hmm, ja då är det nog dags att granska sig själv en aning för att se vem man är och vem man vill vara.


Bildkälla

I vårt samhälle finns det fortfarande kvar mycket okunnighet och mycket rädsla mot det som är annorlunda. Vi har kommit långt, det vill jag inte förneka, men än finns mycket att göra. Människor är fyllda med fördomar, ingenting konstigt med det, vi måste bara försöka bli av med negativa stigman kring sexualitet och livsstilar, det är nämligen de som skadar. Det är därför jag tycker det är så viktigt att skriva om homosexualitet och erfarenheter runtomkring, jag tror på att sprida kunskap och positiva budskap.

#478


Bildkälla

#477


Bildkälla

Sextips - Recension!

Det här är ett gästinlägg från min flickvän.

 

Hellu allihopa!

 

Nu är det så att jag och min älskade flickvän har provat på något nytt;). Denna gång i form av ett glidmedel faktiskt! Detta glidmedel funkar utmärkt även som ett slags, vad ska man säga, tja, ni kan egentligen ha det på vilken del av er respektives kropp som helst för att hotta upp det!

 

 

Jo, som sagt så är det ett glidmedel som vi prövade. Detta glidmedel har många olika smaker och kommer i små mini tuber. Finns större tuber men då vi var och handla fick vi syn på dessa underbaringar vid kassan. Finns i många olika smaker; persika,jordgubb,citron, apelsin och några till om jag inte minns fel.

 

Vi valde personligen persika och jordgubb/lime. Vet egentligen inte varför, var väl mest vad vi tog upp när vi kollade på dem. I alla fall så var det första som slog oss att smaken var så himla intensiv! Alltså det var helt otroligt egentligen, allting smakade verkligen jättegott och vi hade inte förväntat oss en sådan intensiv smak. Vi förväntade väl oss mer ett medel som hade någon liten underton av en viss smak men när man väl provade så var det enbart fruktsmak och inget annat.

 

 

Som sagt så går det att användas på olika delar av kroppen och det fungerar som ett slags substitut för frukt eller choklad om man gillar det;) Då detta inte blir kletigt på något sätt eller söligt så blir det käckt att använda i sängen, dessutom behövs det inte jättemycket medel för att ”sätta smak” utan det räcker med jättelite!

Dessa glidmedel kommer från Kondomeriet. Tyvärr kan jag inte hitta produkterna på deras hemsida, men jag är i alla fall helt säker på att de finns att inhandla i deras butik i Göteborg. Vill också minnas att de var billiga och måste säga; riktigt prisvärda! Rekommenderas varmt!


Inget internet :(

Har av någon anledning inget internet på min dator för närvarande och bloggar nu därför från mobilen. Eftersom det är ganska tråkigt och bidrar till trista inlägg så får ni ha lite tålamod :) förhoppningsvis får jag igång mitt internet lite senare och då blir det bildinlägg och sådant som vanligt!

Sharmen!

Gosh, jag fick verkligen L-Word-abstinens när jag hittade de här gifsen med Shane och Carmen. Mest perfekta paret ever (precis som typ alla par i TLW...), oh how I wish they were real haha!

Varsågoda; en liten Sharmenbomb!


KällaKälla

Källa
Källa


Källa
#476


Bildkälla

Behöver ni känna igen er?

Jag vet inte hur det är med er, men jag har alltid känt stort stöd i musik, text och liknande som speglar min egen livshistoria eller hur mitt liv ser ut för tillfället. För mig är det viktigt att hitta musik med texter som handlar om tjejer som gillar andra tjejer, för på något sätt känner jag mig mindre ensam och som om någon annan har varit i samma situation. Självklart vet jag ju om att jag inte är helt lonely haha, men igenkänning är ändå viktigt.

Likadant är det med filmer, bloggar och sådant. Jag läser och ser på mycket som inte är speciellt inriktat för lesbiska, men känner ändå (förstås) störst koppling till det som gör det. The L-Word är en serie som har betytt otroligt mycket för mig just på grund av sin handling. Att få slappna av och titta på något som speglar en annan verklighet än den stereotypiskt heterosexuella är fantastiskt. Likadant med den svenska filmen Kyss mig som jag och min flickvän såg på bio för ett tag sedan, den berörde mig mer än många andra filmer just för att den handlade om ett område som är bekant för mig.

Bildkälla

Hur vi än väljer att se på det så måste vi ändå erkänna att det är en heterosexuell norm som råder i vårt samhälle idag. Det är inte konstigt (de flesta är ju trots allt hetero), men jag skulle önska att det fanns ännu fler forum för oss homosexuella. Fler filmer, tidningar och så vidare. Fler stora musiker och tv-personligheter som vågade träda fram som lesbiska. Inte bara för att skapa en igenkänningsfaktor - utan också för att försöka utplåna många skadliga fördomar och stereotyper.
Vad tycker ni? Betyder det mycket för er att kunna känna igen er i olika medier?

#475


#474


Ojoj!

Jag har precis märkt att jag har missat ännu en fråga! Jag kan inte hitta den och skulle gärna vilja få den postad igen, antingen bland kommentarerna eller via mejl.
Jag ber verkligen om ursäkt för att jag inte har besvarat den!


#473


Bildkälla

Sexnovell - Det hettar till

Den här sexnovellen är hittad på www.sexnovell.se och är skriven av signaturen livvy.-Men hänger du med till badhuset runt 18 då eller?, Sofia ställde frågan till mig i mobilen en gång till för att vara på den säkra sidan. Jag svarade att det kunde ju vara trevligt, skulle bara äta något snabbt. Vi lade på och jag hoppade snabbt in i duschen. Man ville ju inte se ut som att man inte rakat sig på hundra år.

Jag och Sofia hade varit åtskilda i några månader då hon hade träffat en tjej som hon gjorde slut med för bara några dagar sedan. Visst, vi hade träffats på fester och sådär men då hade Sofia haft med sig sin flickvän och jag fick lägga band på mina känslor och min åtrå för min fd kk.

I duschen tänkte jag på Sofia och kunde nästan känna hennes händer på min kropp, hennes underbara mjuka läppar mot mina och hennes tunga som lekte med min och det pirrade till mellan benen. Nu skulle vi träffas på badhuset, båda älskade att simma och efteråt skulle vi sitta en stund i bastun. Jag kunde inte låta bli att fantisera om henne och hennes perfekta kropp. Idag skulle jag få se det som jag så många gånger förut fått se, Sofia naken, jag längtade och gjorde mig i ordning lite fortare. Slängde i mig en micropizza och cyklade ner till badhuset.

När jag kom fram satt Sofia i en stol utanför receptionen och pratade med en annan tjej men vände sig mot mig och log när hon såg mig.

-Hej raring, jag har betalat och fått nycklar, vi får skynda oss lite för de stänger klockan 20 idag, någon viktig tävling imorgon så de ska fixa i ordning den direkt efter stängning, men på 2 timmar hinner vi ju lite i alla fall. Hon reste sig upp, sade hej då till tjejen och vi småsprang ner i trappan till omklädningsrummet. Där var vi nästan helt själva. Jag klädde sakta av mig, tittade på Sofia när hon gjorde detsamma. Detta borde inte vara genant eftersom vi så många gånger förut sett varandra nakna men det var ju flera månader sen och det kändes som första gången. Jag tog med mig bikinin till duschen, la den på en bänk och duschade snabbt av mig. Det var mest på rutin då det är så reglerna är.

När vi hade duschat klart satte vi på oss och gick ner till bassängen. Där var vi också nästan ensamma sånär som på en lite yngre tjej som verkar göra sitt bästa för att sätta personligt rekord. Hennes armar gick som propellrar. Jag och Sofia tittade på varandra och började småfnissa samtidigt som vi gick ner för trappan en bit bort från tjejen. Vi hade inte tänkt slå några rekord, vi var endast där för att motionsimma. Mina bikinibyxor hade tydligen blivit lite för stora för varje gång jag simmade isär med benen kom det vatten skvalpandes in från sidan till min nyrakade fitta och kittlade klittan så där härligt. När jag hade simmat 1 km ställde jag mig vid kanten och pustade ut. Jag såg Sofia närma sig mig och för varje simtag hon tog närmare mig blev jag kåtare. Denna underbara tjej som har fått mig att nå höjder ingen annan kommit i närheten av förut. Hon log och när hon var framme hos mig kramade hon om mig, viskade i mitt öra att hon kunde läsa mina tankar bara genom att titta på mig. Jag försökte att slå bort det genom att skratta och säga att hon hade fel men Sofia kunde man inte lura, hon läste mig som en öppen bok och har alltid gjort, tyvärr.

Jag tittade efter den yngre tjejen men såg henne inte någonstans, ingen annan heller för den delen. Jag tittade in i Sofias ögon och nu var det bara min kåthet som tog över, jag närmade mig hennes mjuka och klorbeklädda läppar med mina, smakade på dem och trodde att hon skulle skjuta mig ifrån sig men istället besvarade hon min puss, jag nafsade lite lätt i underläppen och ville inte sluta nu när jag äntligen fick ha henne hos mig igen. Som jag hade längtat, fantiserat och önskat att hon och hennes flickvän skulle göra slut. Nu var det verklighet och jag tänkte ta chansen. Sofia vek bikinidelen på vänster sida åt sidan, tittade på mig med grumliga ögon och började sedan nafsa i min bröstvårta. Jag tittade mig omkring igen men såg fortfarande ingen och då gav jag mig hän. Stönade lätt och slängde huvudet bakåt, jag kupade mitt bröst och retade med bröstvårtan vid hennes kåta mun, hon svarade genom att ta hela vårtgården i munnen och slicka på bröstvårtan, jag kände hennes hand som vandrade från låret upp till min kåta och väntande fitta, ville bara ha in hennes underbara fingrar i min blöta fitta och det var inte bara av vattnet som den var det.

Vi hörde en knarrande dörr öppnas försiktigt och ett par nyfikna ögon riktades mot vårt håll. Jag sköt Sofia ifrån mig, sa lite lågt att vi nog skulle gå upp nu. Hon var inte sen att hålla med. Vi gick upp för trappan, tog våra handdukar och ilade iväg till duschrummet, vi tog av oss, duschade och gick sedan in i bastun. Jag var inte säker på att Sofia ville ha en fortsättning så jag satte mig högst upp med en handduk omkring mig. Sofia däremot gick in naken, satte sig framför mig på knä, tittade på mig med ett leende som gjorde att mina tvivel nu var borta. Hon lossade min handduk och jag särade på benen. Hennes blick på min nyrakade och väntade fitta fick mig att bli ännu kåtare. Hon började smeka insidan av låret samtidigt som hon lät sina varma läppar nudda min hud, närmare och närmare målet. Jag nöp lätt i mina bröstvårtor och njöt i fulla drag, när jag kände hennes läppar på min blygdläpp slöt jag ögonen, stönade lätt och böjde mig lätt framåt. Mina naglar rispade henne lätt på ryggen och jag tog tag lite lätt i hennes nacke och förde hennes huvud närmare min blöta fitta.

-Det här var sannerligen länge sen raring, jag har längtat efter det här i åtskilliga veckor, fantiserat och drömt om oss.

Sofia stönade och jag blev faktiskt lite chockad över hennes erkännande men samtidigt glad. Jag tog hennes händer och gick ner till hennes bänk. Tog tag i hennes ansikte och kysste henne hett. Värmen från bänken var slående men jag var för kåt för att tänka nämnvärt på det. Jag lade henne på bänken och särade hennes ben, tog upp det ena benet på bänken ovanför och blottade nu hennes underbara och rakade fitta. Som jag hade längtat, trånat och fantiserat om att få slicka den igen och nu var det verklighet. Jag drog min tunga lätt utanpå hennes svullna blygdläppar och retade med en fingerspets i öppningen. Sofia stönade fram: -Snälla raring, träng in den, träng in två, jag är så jävla kåt! Jag ville retas lite först, trängde in lite mer av fingerspetsen men tog ut den igen, lät henne få smaka på sina egna fittsafter samtidigt som jag drog med tungan över hennes hårda och stora klitta. Hon sög av fingret och ur hennes våta fitta rann det mer. När jag ändrade ställning fick jag syn på en person i glaset på dörren. Jag tittade snabbt dit och fick då se en kvinna som stod och slickade av sina fingrar. Jag tänkte först sluta och säga till Sofia om kvinnan men lät bli. Jag kände att jag blev kåtare av att se kvinnan utanför och uppenbarligen blev hon kåt av att se på.

Jag bad Sofia ställa sig med armarna på översta bänken och ha knäna på den nedre med särade ben. Hon var inte sen att lyda. Jag tittade på kvinnan som fortfarande stod utanför och böjde mig sedan ner med lätt särade ben. Särade Sofias ben mer och började slicka hennes svullna fittläppar och gick sakta uppåt mot det bakre hålet, Sofia stönade högre och ville bara ha mer. Jag trängde lätt in min tunga i det bakre och började tungknulla henne sakta medan jag vickade sakta på mina höfter då jag visste att kvinnan utanför ville se mer. Medan jag lät min tunga gå längre och längre in trängde jag in två fingrar hårt och brutalt i Sofias savande fitta och började fingerknulla henne fort.

-Raring, gud vad kåt du gör mig! Knulla mig hårt! Sofia tittade bakåt och fick nu syn på kvinnan utanför fönstret som nu hade gjort fönstret immigt. Sofia väste: - Har du sett tjejen utanför fönstret, känner du henne? Jag skulle precis svara då dörren öppnades. In kom kvinnan, otroligt vacker med de mest perfektaste bröst man kan tänka sig. På ena bröstet hade hon en svart puma tatuerad, hennes tånaglar var målade röda, hennes fylliga läppar var lätt öppnade. Sofia log mot henne och sa åt mig att fortsätta. Jag vände mig mot Sofias skinkor igen, särade dem och trängde återigen tungan i hennes djupa och trånga hål.

Jag kände två händer på mina höfter men nu var jag för kåt för att ta bort dem. Jag ville känna en tunga i min fitta, känna kvinnohänder på min kropp, just nu kvittade det vems händer det var.

Jag särade mina ben mer och kände då kvinnans läppar mot mina skinkor, hur hon särade dem och sakta började slicka mitt bakre hål. Nu var det min tur att stöna högt, juckade bakåt så jag fick hennes underbara tunga i mig. Medan hon trängde in nöp hon lite lätt i mina bröstvårtor. Hon daskade också till mina skinkor. Det var jag inte riktigt van vid men jävlar vad skönt det var.

Sofia vände på sig, ville bli slickad i sin otroligt våta fitta och samtidigt se mig bli slickad och fingerknullad av någon annan, en okänd. Det gjorde henne ännu kåtare. Jag begravde mitt ansikte i Sofias drypande fitta, nafsade i klittan och trängde sakta in ett finger i hennes bakre hål. Sofia tog tag i mitt hår och började jucka med hela sin underkropp mot min kåta mun. Kvinnan som hade varit i mitt bakre hål slutade och gick istället upp och sänkte sig ner över Sofias ansikte. Sofia tog tag om hennes höfter och sänkte ner henne ännu längre ner för att riktigt få smaka av kvinnans fittsafter. Synen av det där gjorde att min fitta droppade av fittsaft. Jag trodde aldrig att jag skulle gå med på att få se Sofia tillfredsställa en annan tjej men nu blev jag istället galen av kåthet. Kvinnan som hade haft en väska invirad i sin handduk tog fram handklovar, visade dem för oss och vi nickade jakande, det var helt okej att använda dem.

På övre bänken fanns det en stång, hon knäppte en av handbojorna runt den och andra runt Sofias handled, beordrade mig att byta plats med henne. Jag gjorde som hon sa och började nu nafsa i Sofias bröstvårtor, lite hårdare och kvinnan tog nu fram en stor och grov dildo som hon retade i Sofias svullna och droppande fitta, utan förvarning trängde hon sen in den hårt och till djupet, samtidigt som hon trängde in ett finger i det bakre hålet. Jag lade mig över Sofias mun som snabbt var med på noterna. Jag juckade sakta mot hennes kåta läppar och Sofia svarade med att reta och kittla undersidan av klittan med hennes underbara tunga. Kvinnan fortsatte att knulla Sofia med dildon och för varje gång den syntes för mig glänste den av fittsafter. Sofia stönade högt och älskade att inte kunna kontrollera vad som skedde då hon var fastbunden av handklovar.

Ur väskan tog kvinnan ut ytterligare en dildo, en så kallad G-stav, hon trängde sakta in den i sin egna svullnande fitta och man såg hur hon njöt för varje gång den nådde djupet och vidrörde g-punkten. Jag kände att jag var nära men ville inte riktigt komma än. I min kåta hjärna ville jag smaka på den främmande kvinnans fitta, få känna hennes fittsafter i min mun och gick därför ner till bänken där hon stod. Medan g-staven masserade hennes inre började jag slicka hennes svullna klitta, jag sög in den i min mun och jag hörde henne stöna högre och tvingade mitt huvud närmare hennes sköte. Hennes ben började darra, hela hon skälvde och hon drog fort ut g-staven, innan jag visste ordet av hade hon blött ner hela mitt ansikte, då förstod jag att hon hade fått en fontänorgasm, det var första gången jag hade varit med om det från någon annan och det var mäktigt. Jag ville ha mer av den varan och tryckte in dildon i henne igen, knullade henne fort och när jag kände att dildon hade för stort motstånd tog jag ut den igen, kvinnan vrålade ut sin orgasm och dagens andra laddning av fontänorgasm nådde mitt ansikte. Kvinnan beordrade mig att slicka Sofias fitta medan hon trängde in dildon i mig hårt och brutalt. Det gjorde ont men samtidigt förbannat skönt. Sofia flämtade fortare och bad mig att tränga in två fingrar därbak samtidigt som min tunga lekte fortare med hennes klitta och efter bara några sekunder med fingrarna därbak skrek även hon ut sin orgasm, jag fick hålla i henne för att hon inte skulle kana av bänken.

Kvinnan låste upp Sofias handklovar och nu var det min tur att få känna av den välbekanta orgasmen. Sofia ställde sig på knä mellan mina ben, särade och slickade min svullna klitta medan kvinnan trängde in den grova dildon därbak, det var trångt men SÅ skönt! Jag tog Sofias huvud och nästan låste fast det så tungan kunde jobba intensivt på min klitta och nu kände jag den välbekanta ilningen, fittmusklerna som krampade och jag kunde inte annat än att skrika ut min orgasm så Sofia fick slicka i sig varenda droppe av min fittsaft.
Efteråt när vi hade sjunkit ihop i en enda stor hög presenterade sig kvinnan: - Förresten, jag heter Nova och är chef här på badhuset. Detta hör inte till vanligheterna ska ni veta, men någon gång om året händer det. Vill ni att det ska hända igen så är det bara att fråga efter mig i receptionen, helst strax innan stängningsdags då.

Hon blinkade mot oss, tog sin väska, handduk och gick ut. Jag och Sofia tittade på varandra och Sofia fick mål i munnen: -Alltså raring, hände detta just eller drömde jag? Badhuset i morgon igen eller? Jag kunde inte annat svara än: - You bet!

#472


Bildkälla

#471


Bildkälla

#470


Bildkälla

#469


Bildkälla

#468


Bildkälla

Shit, glömde en fråga!

Gick tydligen lite för fort förut, missade en fråga så besvarar den nu!


Underbara Bilder, men det vet du ju redan tjejen! =o)
Och, jag är så otroligt sugen på att få uppleva det på bilderna, har du och din tjej gjort något av det?


Hmm, låt mig säga såhär; med tanke på att jag har lagt ut en hel del bilder på lesbiska par i olika situationer och att jag har varit med min tjej i ett och ett halvt år, så är chansen maximal att vi har testat på ganska mycket ;) Tänker dock inte gå in på detaljer haha!

#467


Bildkälla

Svar på frågestunden!

Ni får ursäkta att jag inte har bloggat tidigare idag, spenderade natten hos tjejen och idag har vi bara tagit det lugnt och ätit på resaurant och annat mys :) Men nu kör vi igång med svaren på frågorna ni skickade in!


vet att du har frågestund snart men jag ställer denna fråga nu ändå om det går bra.
jag är en tjej på 17 år som alltid har trott jag varit straight för jag har inte funderat särskilt mycket över min sexualitet över huvud taget. men för några månader sedan började tänka i andra banor och jag vet egentligen inte vad det var som fick mig att börja fundera. men jag tror jag gillar tjejer, men hur vet man det egentligen? och hur vet man att man inte gillar killar? jag har haft förhållanden med killar men när jag tänker tillbaka så kan jag komma på flera situationer där jag inte riktigt har varit bekväm, om du förstår vad jag menar. och jag tänder inte på killar på alls samma sätt. betyder det att jag är bi eller lesbisk?
sen om jag nu är lesbisk känns det så himla hopplöst att kunna hitta någon. hur hittar man lika sinnade? jag menar, man kan ju inte gå ut på krogen och ragga på samma sätt som en straight person kan. speciellt inte om man bor i en ganska liten stad.
nu blev det massa text här, men jag har ingen att prata ´med om detta så hoppas det går bra. tack för en bra blogg!


Hej! Tack så mycket för dina fina ord, klart du kan fråga mig, jag gör så gott jag kan för att hjälpa dig :)
Först och främst skulle jag vilja råda dig till att inte tänka för mycket. Följ dina känslor istället och låt det ta tid. Om du blir attraherad av en tjej, följ de känslorna, utforska dem. Samma sak gäller om du får känslor för en kille. Ha bara tålamod och tänk på att sexualitet inte är någonting som är svart eller vitt. Du måste hitta din egen sexualitet, ingen kan sätta en stämpel på dig utom du själv. Ditt jobb är att definiera dig själv, tänk inte på hur andra ska se dig. Go with the flow :)
Det kan vara klurigt att hitta någon, det håller jag med dig om! Sök dig till några hbt-forum på nätet, t.ex. QX eller Sylvia. Finns det någon hbtq-förening i din närhet? Sök dig dit i sådana fall och se om du kan knyta några kontakter där.
Lycka till!

****************************

Hur vågade du förklara för din tjej att du var kär i henne? Jag menar.. Hon som hetero och du som homo, hur gick det och hur kändes det då du frågade?

Jag har inte direkt behövt fråga någonting, det var hon som undrade om jag hade känslor för henne och sedan utgick vi från det. Redan ifrån början var vi ärliga mot varandra om hur vi kände angående sexualitet och liknande och jag lever i tron att även om jag inte förstår allt så accepterar jag det allra mesta. Who am I to judge?
Självklart har det känts oroande för mig att min tjej ser sig som straight, jag har varit orolig för att hon kanske ska sakna någonting i vårt förhållande. Men jag har valt att lita på henne och som sagt vill jag inte döma henne utefter hennes känslor. Vi har hört om andra par i samma situation och vi låter inte sexualiteten stå som hinder för oss. Kärlek som kärlek, varför begränsa sig med olika stämplar?
Det viktigaste är att vara ärlig från allra första början och lägga korten på bordet. En partner som inte kan respektera dig, dina känslor och din sexualitet är inte en partner som förtjänar dig.

******************************

Vad skulle du göra om du och din tjej gjorde slut? Och vad tror du att din tjej skulle göra?

Oj, vilken svår fråga! Vi har gått igenom svåra perioder där det har känts som om vi inte har kunnat fortsätta vårt förhållande och jag har varit helt förkrossad då. Vet inte hur jag skulle klara mig om jag inte hade henne och jag tror hon känner precis likadant för mig. Det känns som om vi har vuxit ihop på något sätt och ett uppbrott från det skulle vara helt sjukt jobbigt, jag varken vill eller tror att jag skulle orka med det faktiskt, hur dramatiskt det än låter haha!

******************************

Vem av er ska bära barnet och varför?
Hur kom ni fram till det?

Vi har hittills diskuterat fram att det är min tjej som ska bära våra barn. Jag är lite feg just när det kommer till förlossning och sådär och därför tvingar jag henne haha ;) Nej men skämt åsido, när vi har planerat har vi utgått från henne som den bärande partnern, men vi får se vad som händer i framtiden. Vi diskuterar helt enkelt närmare när frågan kommer upp :)
Måste också tillägga att jag tycker att gravida kvinnor är så sjukt vackra och därför kan jag inte vänta tills min lilla älskling själv blir det!

********************************

När kommer ni berätta för omgivningen (inklusive familj) varför vänta?

Våra nära vänner och klasskompisar vet om att vi är tillsammans och vad min läggning är. Anledningen till att vi har valt att vänta med att berätta för våra familjer och släkter är att vi kommer från olika bakgrunder och har olika bagage. Min flickvän har haft mycket annat i sitt liv att fokusera på och bearbeta och jag vill inte stressa henne allt för mycket. Att vara tillsammans med en annan tjej kan verka naturligt för de allra flesta, men för några är det ett stort steg. Då måste man ha tålamod.

********************************

Hej!
Jag har inte direkt någon fråga, men jag har surfat runt lite på bloggen och tycker att det är väldigt modigt och starkt att blogga om just homosexualitet.

Jag är själv bisexuel och har kommit ut med det, men som du skrev i något nlägg så har folk svårt att tro på det (kan bero på att jag skämtar väldigt mycket om det mesta).

Dessutm har jag en uppmuntrande kommentar om negativa reaktioner:
Ofta tror jag att folk inte vill vara elaka, utan att det är nåhot nytt för dem, och att det inte vet riktigt hur de ska handskas med det. Då är det lättare att vara elak än att fråga personen och prata om det.
När jag kom ut med det så fick jag många negativa kommentarer, men människorna som gjorde det tyckte jag mycket om, och jag tog inte åt mig. Jag såg på dem att de var osäkra, och att det var deras sätt att utforska min (och kanske även sin egen) sexuella läggning.

Vi blev aldrig fiender, och vi är forfarande bra vänner.

Hur som helst så vill jag uppmuntra andra att komma ut, och betona hur modigt och starkt det är att tillochmed blogga om det :D :D :D

(skulle skickat detta via mejl, men av någon anledning fungerar inte min mejl för tillfället)


Hej! Tack så enormt mycket för din kommentar, blev jätteglad när jag läste den och bestämde mig för att publicera den i det här inlägget. Jag vill att alla mina läsare ska läsa och tänka lite över den här kommentaren för den var riktigt klok och genomtänkt!

***********************************

har du någongång gillat killar som du gillar tjejer nu?? =)

När jag var yngre trodde jag nog att jag gillade killar, men nu när jag har blivit tillsammans med min tjej och jag har börjat förstå min sexualitet lite mer så har jag insett att det jag har trott att jag har känt för killar innan inte var kärlek, snarare någon form av bekräftelsebehov :)

***********************************


Tack så jättemycket för de frågor jag har fått in, hoppas att ni är nöjda med svaren! :)

#466


Bildkälla

#465


Bildkälla

Shit straight girls tell lesbians ;)Brukar ni få höra någonting speciellt från era heterovänner?

#464


Bildkälla

#463


Bildkälla

Veckans snygging

Veckans omröstning står mellan:


Shakira:

Bildkälla


och Beyoncé:

Bildkällawebvoter poll
Vem är snyggast?

Beyoncé
Shakira

View results

#462


Bildkälla

Veckans snygging - resultat!


Så här såg veckans resultat ut:Därför kör jag på med en bildbomb på snygga Mila Kunis!

Mila Kunis Picture 6
Bildkälla

Mila Kunis Picture 10
Bildkälla

Mila Kunis Picture 13
Bildkälla

Mila Kunis Picture 15
Bildkälla


Bildkälla

Mila Kunis
Bildkälla

Mila Kunis
Bildkälla

Mila Kunis Picture 50
Bildkälla

Mila Kunis Picture 49
Bildkälla

Mila Kunis Picture 45
Bildkälla

Mila Kunis Picture 38
Bildkälla

Mila Kunis Picture 35
Bildkälla

Mila Kunis at the Vera Wang Store Launch Picture 28
Bildkälla

#461


Bildkälla

#460


Bildkälla

Svar om några dagar!

Eftersom jag inte fått in allt för många frågor än så tänkte jag låta frågestunden pågå tills på tisdag. Idag kommer ni få ett bildinlägg med veckans snygging och imorgon blir det en ny omröstning! Det ska nog dyka upp lite annat smått och gott under tiden också ;)

#459


Bildkälla

#458


Bildkälla

#457


Bildkälla

#456


Bildkälla

Frågestund!

Eftersom det verkar som att en hel del utav er (iaf 15 st haha!) vill ha frågestund så kör vi igång! Fråga vad ni vill som rör bloggen, homosexualitet eller era egna personliga frågor, jag svarar på det allra mesta. Jag tänkte ha frågestunden öppen tills imorgon till och börja med, för att se om jag får in några frågor. Skulle jag inte få det, eller är det bara ett par, så låter jag er fråga på tills på söndag eller måndag :)

Självklart får ni vara helt anonyma. Vill ni får ni också skicka er fråga via mejl till: loveforladies.blogg@gmail.com. Skickar ni mejl så måste ni bara komma ihåg att säga till om ni vill vara anonyma i bloggen!

Jag har fått in en fråga redan, jag har läst den och tänker besvara den tillsammans med de frågor jag får in under frågestunden.

#455


Bildkälla

Lesbisk radio/podcast

Jag hittade en sida på nätet där man kan lyssna på en podcast eller radio med lesbisk tema. Där spelas musik, frågor besvaras och allt med lesbisk tema. Kolla in det här: The Lesbian PodcastBildkälla

#454


BILDKÄLLA

Frågestund?

Jag märker att jag har fått en hel del nya läsare, så jag tänkte fråga er om det är så att ni är intresserade av en frågestund? Jag har aldrig haft det i bloggen innan därför att jag varit rädd för att inte få in några frågor (det kan ju bli en aning pinsamt haha!). Så nu har jag fixat en omröstning för er där ni kan rösta för om ni vill ha en frågestund i bloggen eller inte. Jag stämmer av rösterna imorgon eller på fredag.


webvoter poll
Vill ni ha en frågestund i bloggen?

Ja
Nej

View results

#453


BILDKÄLLA

Veckans snygging!

Det har ju varit lite dåligt med uppdateringar och liknande under jul och nyår, men nu är det dags att köra igång med veckans snygging igen! Ni har fram tills på söndag på er att rösta och här är kandidaterna:

Mila Kunis:

BILDKÄLLA

Scarlett Johansson:

BILDKÄLLA


webvoter-omröstning
Vem är snyggast?

Mila Kunis
Scarlett Johansson

Se resultat

#452


BILDKÄLLA

Sexnovell - Kåt i värmen

Den här sexnovellen är hittad på www.sexnovell.se och är skriven av signaturen livvy:


På vintern är ju solens timmar lätträknade och dagarna går fort och vips så är sommaren här och då vill man ju inte se ut som ett lik. Jag bestämde mig för att åka ner till solariet i centrum och lägga mig en stund. Där har de nya rör och skön musik. Sagt och gjort, jag tog på mig ytterkläderna, gick ut och körde nedåt. När jag hade kommit en bit pep det till i min mobil, jag tog mobilen och läste: ”Vad sägs om solariet idag?”. Jag log och lade ner mobilen för att svara när jag hade parkerat bilen.

För några veckor sen träffade jag en härlig tjej på en fest hos gemensamma bekanta. Jag hade sett henne några gånger på krogen och hade tyckt att hon verkade lite dryg men jag kunde inte ha mer fel när jag lärde känna henne på festen. Hon hade humor, en underbar utstrålning och kunde konsten att få mig att rodna mer än en gång. Det är inte det lättaste ska jag tillägga.
Jag parkerade bilen precis bredvid solariet, låste och gick in. Just det, smset ja, det kanske jag skulle svara på. ”Jag är redan där, kommer du nu så kan vi sola samtidigt”. Jag skickade iväg det och kollade vilket rum som var ledigt. Precis då fick jag ett sms tillbaka, ”Jag är där på två röda, vänta på mig”. Jag satte mig på bänken utanför och hälsade på lite folk som brukade vara där på samma dagar som jag själv. Mer hann jag inte göra förrän Sofia kom in genom dörren med andan i halsen. Hon tittade på tavlan och till sin förtvivlan såg hon att det inte skulle finnas några tider än på ett tag. ”Men va fan! Nu kan vi ju inte sola samtidigt i alla fall, fan va surt!” Jag tittade på henne och fick en idé. ”Du kan ju komma med in i mitt rum och kanske sola lite efter mig? Jag kan förkorta min tid om du vill”. Sofia vände sig om fort och sken upp. ”Ja men skitbra, men vill du det då? Vill du inte bli brun som en pepparkaka just idag?”. Hon blinkade lite till mig och jag tittade ner i golvet och rodnade igen, jävla människa att hon alltid får mig att göra det.

”Jag kan ju boka en imorgon också om det är så”, jag reste mig upp från bänken och öppnade dörren till rummet och vi gick in. Det innebar alltså kom jag på att jag var tvungen att klä av mig inför henne, ligga och sola medan hon kunde studera mig ingående utan att jag såg det. Tanken gjorde mig lite upphetsad. Jag hade inget att skämmas över kroppsligt, jag har fått flera komplimanger för mina former, mina fasta bröst och min släta och fasta rumpa så jag klädde av mig plagg efter plagg, la dem på stolen, såg i ögonvrån att Sofia mycket riktigt studerade mig om än lite i smyg. Hon höll på med mobilen samtidigt men jag såg.

Jag tog sprayen och började spruta över den glatta ytan, böjde mig därför framåt, särade lite på mina ben bara för att jag visste att Sofia tittade, dröjde mig kvar på några ställen och tittade bakåt. Där satt Sofia och bara råstirrade på min bak och det som var mellan benen, när hon såg att jag tittade rodnade hon och tittade bort, började skriva på mobilen och skämdes som en hund.
Jag vände mig tillbaka mot solariet igen och fortsatte, jag flinade lätt, blev lätt kåt när jag visste att hon tittade. ”Sådär, då var det rent från allt vad baciller heter”, jag sa det mest för att lätta upp stämningen och att det inte skulle vara så pinsamt för Sofia. Jag la mig tillrätta på rygg, la de små plupparna som skyddar ögonen och tryckte på knappen för att starta det.

Jag låg och njöt av att veta att Sofia studerade mig mer ingående nu. För att prata lite så frågade jag henne om hon tyckte om låten som spelades just då och hon svarade ”jo den här är bra, men hans förra singel var bättre”. Jag försökte komma ihåg vilken singel det var hon menade men hittade inget utrymme i hjärnan där det stod vad det var så jag svarade inte.
När det hade varit tyst en stund så frågade Sofia, ”brukar inte du sola naken? Det gör jag, gillar inte när det syns så väl att man har solat med trosor på sig, det ska ju se naturligt ut liksom”. Jag skrattade till och svarade, ”Jo det brukar jag också men just idag vill jag nog ha trosor på mig, vi känner ju inte varann så väl än”. Det sista var mest menat som ett skämt, för hur många gånger ser man inte nakna kvinnor i omklädningsrummet på badhuset. Men med Sofia kändes allt annorlunda, jag blev lite blyg inför hennes blickar även om jag kände lite hur det pirrade till därnere. Sofia skrattade också till om än lite krystat. Jag hade legat där en kvart och kände att jag nog skulle lämna över platsen till henne. Jag ålade mig ut, tog bort plopparna från ögonen och snubblade på mina skor och höll på att tappa balansen men Sofia fångade upp mig innan jag nådde golvet.

När hon tog mig om armarna råkade hon nudda ena bröstvårtan och det var som en stöt for genom kroppen, hela jag blev varm, jag tittade upp på Sofia som hade naglat sig fast med sin blick på mina bröst, jag tog upp hennes haka, ”hallå, här uppe är jag”, jag blinkade och helt plötsligt kände jag självförtroendet höjas. Sofia fnittrade till och började klä av sig. La sig och till min förvåning så hade hon tagit av sig alla kläder inklusive trosorna, som på beställning särade hon lite lätt på sina ben. Min puls gick upp och jag svalde hårt. Jag kunde inte ens förmå mig att ta på mig kläderna, där låg Sofia naken med en helt slätrakad fitta, en fitta som jag hoppades att hon skulle ha. ”Jag brukar bli lite kåt av att känna värmen mellan mina ben när jag solar”, säger Sofia och jag skämdes över att jag stod och råstirrade på henne. ”Jasså?” säger jag och kände mig som en stor jubelidiot med den repliken.

Vad säger man? Att jag blir minst lika kåt? Ska jag fråga varför hon blir det? Är det en invit? Min förvirrade hjärna visste inga gränser, förväntade hon sig att jag skulle säga att jag också blir det eller vad? ”Det händer att jag också blir det, särskilt om jag har någon att fantisera om”. Kunde inte ha blivit mer fel men Sofia verkade inte märka det alls. ”Har du det nu då?” Sofia log lite och jag såg hennes djupa skrattgropar som var ett av alla saker som gjorde att hon blev charmig. ”Kanske det kanske” sa jag och log. ”Men berätta då, är det nån jag vet vem det är?” Vad skulle jag säga här? Vilket kön ska den jag fantiserar om ha? För jag kan ju inte kläcka ur mig att jag är kåt på henne eller hur? ”Näe tror inte det, det är en tjej jag träffade på krogen för några veckor sen”. Sofias leende dog ut och svarade bara kort ”Jaha okej”. Såg jag ett sting av besvikelse i hennes ansikte? Skulle jag i alla fall ha erkänt att det var henne jag fantiserade om? Att det var Sofia som fick min hjärna att koka och min fitta att rinna närhelst jag tänkte på henne? Tänk om hon tyckte att jag var ett stort pervo? Jag visste att Sofia hade varit med minst en tjej, fick veta det av vår gemensamma vän Monika när jag var hemma hos henne och fikade förra veckan, så helt främmande för tjejer är hon ju inte.

Helt plötsligt kom frågan jag inte riktigt var beredd på, ”Har du haft sex med en tjej nångång eller fantiserar du bara om dem?” Jag som trodde alla visste att jag och Monika hade haft sex men det hade tydligen inte nått ut till hela stans befolkning. ”Ja det har jag, några stycken faktiskt”. Sofia sken upp och svarade, ”Jaha då är du lite erfaren då alltså”, jag såg i Sofias ansikte och kroppsspråk att hon tyckte om tanken på det. ”Erfaren vet jag väl inte men jag backar inte om man säger så”, jag skrattade till. Muren var riven mellan oss och nu pladdrade vi på som bare den om våra erfarenheter. Jag kände hur det pirrade i kroppen och allra mest mellan benen ju mer vi pratade om det. Det blev tyst en kort stund innan Sofia kläckte ”jävlar vad det kliar på benet och här ligger jag nästan fast! Jag gick fram till henne och frågade vilket ben det var. ”Det högra under knäskålen, vill du klia lite please?” Jag hörde hur desperat hon lät och jag gjorde henne till viljes, kliade där och hörde hur hon stönade för att det var så skönt, man vet ju hur det är med myggbett, det kan göra en galen. ”Är det bra eller kliar det någon annanstans?” Sofia kände efter och sa lite tystare, ”det kliar inte någon annanstans, det bara bultar”. Jag stannade upp och visste varken ut eller in, det VAR en invit ta mig fan! Skulle jag? Skulle det kännas fel? Skulle vi kunna vara kompisar efter det här? Vi har ju inte varit några kompisar som umgåtts direkt så vad fan.

Jag började smeka henne på smalbenen, drog med ett lätt finger upp till knäskålen, kittlade lite på insidan av låret, Sofia särade lite mer på dem och jag hörde på hennes andhämtning att hon tyckte om det. Jag såg hur hennes fitta glänste av fittsaft och det gjorde mig modigare, att teasa någon som inte kunde se mig utan bara fick känna mina fingertoppar på sin kropp gjorde mig kåtare. Jag fortsatte med fingret upp till det renrakade, gjorde cirklar på henne fitta, hörde henne stöna men ville inte gå direkt på, drog därför fingret upp till hennes navel, gjorde samma cirklar där, längre upp mot hennes underbara bröst, såg att bröstvårtorna hade blivit styva och ropade nästan på mig, de ville bli omhändertagna av min mun och kåta tunga, såg att Sofia vred sig lite och jag fortsatte, satte mig på knä nedanför henne, gav henne en fjäderlätt kyss på halsen, nafsade lite lätt i örsnibben, slickade lite bakom örat, ner mot halsen samtidigt som fingret cirkulerade runt hennes bröst, drog det mellan brösten, viskade i hennes öra att jag ville ha henne och att min fitta bultade av kåthet. Det gjorde inte henne mindre kåt. Jag viskade vad jag ville göra med henne och hon stönade mer och mer.

Jag ville bara att tiden skulle gå ut för min hand började brännas ordentligt men ville inte förstöra stämningen genom att säga det. Efter fem minuter så stängdes det i alla fall av, jag ställde mig upp och fällde upp och medan jag gjorde det så hade jag hennes mun på min mage, hon drog mig intill sig, smekte mina skinkor, hennes naglar drog från vaden upp mot skinkorna på baksidan och jag höll på att dö av kåthet.

Sofia reste sig upp, drog en hand genom mitt hår och kysste mig ivrigt, våra tungor lekte med varann och hennes händer var överallt på mig. Hon kupade mina bröst medan jag gjorde detsamma på henne, nöp i båda hennes bröstvårtor samtidigt och hon stönade till. ”Snälla ta mig här och nu”, Sofias ögon var glansiga av kåthet och jag bad henne att sätta sig i stolen, eller det var mer en fåtölj, flyttade ut henne till kanten av stolen så jag kom åt, hon böjde sig bakåt och jag hade nu full insyn i hennes härligt våta fitta, safterna hade runnit ner mellan låren och synen var helt otroligt upphetsande. Jag särade hennes lår mer och nafsade henne i låret, tog mig uppåt mot fittläpparna, nafsade där, det gjorde henne galen, la upp båda benen på armstöden på var sida av fåtöljen, jag tog armarna om hennes skinkor och började slicka henne med bred tunga, sakta nedifrån och upp över hela skåran, det sipprade ut mer och mer fittsafter och jag bara njöt av synen och smaken. Den underbara smaken av kåthet.

Hon tog ner sina händer, flätade dem i mina och klamrade sig fast i dem, stönade och kunde inte sitta still. Jag retade i hålet, i öppningen med tungan och det plaskade. Jävlar vilken go fitta hon hade, jag kunde inte få nog, trängde in tungan i hennes kåta fitta och började tungknulla henne sakta, lite i taget först, jag släppte taget om hennes händer och började massera den ena bröstvårtan med ena handen och doppade ett finger i hennes blöta fitta och började massera lite lätt hennes anus, i öppningen. ”Jävlar vad skönt!” Sofia stönade och var vild. Jag vågade tränga in en bit därbak medan jag sög in hennes svullna klitta. Jag pressade mitt ansikte mot hennes allt kåtare fitta och jag var våt i hela ansiktet, jag trängde in fingret därbak en bit till och hon stönade fram ”Snälla träng in hela, hela vägen, vill känna dina fingrar överallt!” Jag släppte bröstvårtorna och körde in två fingrar i hennes våta fitta samtidigt som fingret därbak gick ut och in i samma takt.

”Vänta, jag ska hämta en sak i min väska”, Sofia gick iväg och hämtade en dildo. ”Brukar du alltid vara förberedd med en dildo i väskan?” Jag blev lite ställd för ingen jag kände hade en dildo med sig överallt. ”Sa jag inte att jag brukar bli kåt när jag solar?” Sofia blinkade och gav mig dildon. Hon ställde sig på knä på kanten av fåtöljen, särade benen och hade armarna på armstöden. ”Ta mig nu, jag är din om du vill ha mig!” Jag var inte sen att göra som hon sa, jag retade henne med dildon i öppningen och började kyssa hennes skinkor, hon svankade mer och särade mer så jag hade full insyn i hennes anus, jag förstod vad hon ville och jag började slicka henne därbak, dildon trängde jag in lite längre i hennes nu totalt dyblöta fitta, den gick in hårt och för varje stöt hörde jag hur det plaskade om henne, jag slickade hela hennes bakre hål och samtidigt som jag stötte dildon trängde jag in en bit med min tunga, hon stönade högt och tryckte sin bak mot min tunga. ”Mer av tungan, jag älskar att bli tungknullad i anus, du är så jävla skön!” Jag tryckte in dildon i hennes fitta längre in, tog ut den en bit och började knulla henne lite fortare och hårdare, tungan trängde jag in mer och mer och tungknullade henne ivrigt, jag kände att det droppade fittsaft ur min egen fitta och ner på golvet. Detta gjorde mig så otroligt kåt. Att få knulla tjejen i mina fantasier, nästan så jag inte trodde det var sant.

Hela min tunga gick in därbak och tryckte dildon i hela sin längd, då hörde jag henne skrika att hon kom snart, jag knullade henne hårdare och fortare tills hon skakade. Jag drog ut tungan ur henne, hon kom till sans och bad mig sätta mig i fåtöljen. Jag gjorde som hon sa. Vid det här laget var jag så kåt att jag hade gått med på vad som helst. Hon började suga mina bröstvårtor medan ett finger gick in i skåran. ”Här var det blött märker jag, du är väl aldrig kåt va?” Sofia blinkade och jag kunde bara le och nicka. Hon trängde in fingret i mig och jag stönade till högt, äntligen fick jag det där fingret jag så ofta fantiserat om att få ha i mig, hon trängde in ett till och knullade mig hårt, hon satte sig på knä och började suga in min hårda och svullna klitta och jag kände att jag snart skulle komma och det märkte Sofia. ”Nej du, inte än, först vill jag smaka ordentligt på din fitta, få se in i dina kåta ögon hur mycket du älskar vad jag gör med dig”, jag som älskar att bli teasad tills jag nästan kom av mig själv kunde inte säga emot.

Sofia drog med tungan i skåran, slickade insidan av mina fittläppar, retade undersidan av klittan så jag höll på att gå åt av kåthet, trängde in fingrarna lite längre och började råknulla mig, en tjej som visste vad jag ville ha märkte jag, jag tog hennes huvud närmare min fitta och juckade den fram och tillbaka lite lätt, efter att ha teasat min klitta sög hon nu in den helt och jag stönade högre och min andhämtning var allt annat än normal. ”Du är fan en av de bästa jag haft Sofia, damn att jag inte träffat på dig tidigare”. Hon tittade upp medan hon höll på att suga min klitta, log lite, ”Du har mig nu och jag hoppas inte detta är sista gången”. Jag kunde bara hålla med, hon kommer inte gå mig ur händerna så lätt.

Det plaskade om min fitta, hon tog ut handen ur mig och stoppade i dem i min mun och jag slickade ivrigt, blev något kåtare av att smaka mina egna fittsafter, hon tog tillbaka fingrarna och började fingerknulla mig hårdare och hårdare. ”Fortare nu Sofia och ännu hårdare om du kan och orkar”, vem skulle ha trott detta om oss om de hade sett oss för en halvtimme sen. Hon tog ut fingrarna, retades i öppningen tills jag höll på att smälla till henne, ”in med dem igen!” Hon skrattade till och stötte in dem hårt i min kåta fitta, medan fingrarna gick ut och in i mig slickade hon i sig fittsafterna som hade runnit på insidan av låren. Jag stönade högre, kände den välbekanta ilningen i ryggraden, kände hur hela min fitta pulserade och kramade om hennes fingrar, det svartnade lite framför ögonen och jag vrålade ut min orgasm, jag skakade som ett asplöv och det bara forsade ur mig, hon var tydligen inte mätt för hon började suga in min otroligt känsliga klitta igen och efter några sekunder kom jag igen, hela fåtöljen var blöt, hennes fingrar och ändå upp till armbågen var dyblöta. ”Sofia, alltså, är det säkert att du inte har tjejsex som hobby eller som jobb eller nåt? Jävlar vad du får mig att slappna av, du är otrolig!” Hon skrattade, pussade min klitta, reste sig upp, tog en handduk och torkade av sig. ”Jag tycker bara jävligt mycket om att slicka fitta och din är något i hästväg underbar”. Jag log, blundade och andades något lugnare. ”Din går inte av för hackor den heller ska jag säga Sofia, otroligt upphetsande att se hur blöt du blir”.

Detta var om första gången då jag och Sofia blev kk, vi har fortfarande lika heta stunder lite då och då när andan faller på och andan faller på rätt ofta då vi bor nära varann.

RSS 2.0