Sexnovell - "Jag älskar dig."

Novellen är hittad på sexnovell.se och är skriven av signaturen dasjackson.
 
 
"Jag älskar dig" Jag kan höra orden eka i mitt huvud.

Jag vaknar vid sju tiden och känner en hand på min kropp, jag ler och sätter mig upp för att se vilken skönhet som ligger bredvid mig, "min Sofia" tänker jag.
Jag lägger mig ner igen och kysser henne på pannan. Jag kommer ihåg igår kväll, då hon sa att hon älskar mig, jag känner mig så lycklig, ingen annan än hon har älskat mig, och jag kommer alltid att älska henne. Jag reser mig upp ur sängen och klär på mig och går ner till köket. Jag dukar fram frukost, när jag vänder mig om för att lägga smöret på bordet ser jag en trött men lycklig Sofia.
"Åh vad gott" säger hon, med ett tröttsamt leende.
"Ja, och jag hann duka färdigt innan du kom, så nu kan vi äta frukost"
Vi satte oss ner och tittade på varandra medan vi åt, pratade om lite dagliga saker. och när vi ätit färdigt, gick Sofia tillbaka till sovrummet.
Jag dukar av bordet och går sedan efter henne. Hon har lagt sig i sängen för att läsa, jag lägger mig bredvid henne och lägger undan boken, och kysser henne.
"Jag älskar dig" viskar jag.
"Jag älskar dig med" Sedan reser hon sig upp.
"Seså upp ur sängen nu, dags att gå till skolan, annars blir vi sena" säger hon leendes och klär på sig.

Jag sitter i klassrummet och tänker på Sofia tills min klasskompis Malin petar till mig i sidan och säger,
"Sitt inte och dagdröm nu Rebecca"
"Va, åh förlåt vad var det du sa"
"Det var inte jag som frågade något det var Magnus som frågade dig"
"Förlåt Magnus, vad var det du frågade?"
"Strunt samma, nu kan ni allesammans packa ihop era saker och glöm inte läxan till nästa vecka!"
Ute i korridoren frågar Malin mig,
"Vad är det du tänker på varje lektion egentligen?"
"Nej det är inget märkvärdigt"
"Det är Sofia eller hur"
"Jaa.. typ" ger jag som ett snabbt svar.
Malin ger mig ett halvt ledsamt leende, och går iväg till två andra kompisar istället.
"Varför såg hon så ledsen ut" tänkte jag.

Jag får syn på Sofia och går fram till henne och ger henne en kram, och viskar,
"Har tänkt på dig hela dagen älskling, längtar tills vi kommer hem"
"Har tänkt på dig med, men hinner inte prata just nu, min lektion börjar nu" Svarar hon.
Sen ser jag hur hon springer iväg till sitt klassrum.

Jag rycker till när jag hör Malin ropandes, om jag vill sitta i grupprummet med henne, känner att jag inte vill sitta i klassrummet med dem andra, så går in och sätter mig med henne, tar fram en bok och hinner läsa några sidor innan Malin avbryter mig.
"Kan du hjälpa mig med en fråga här"
"Visst, om jag kan den så" skrattar jag till.
Jag försöker hjälpa henne med frågan så gott som möjligt, men det slutar med att vi börjar prata om lite allt möjligt. vi låtsas att vi arbetar när våran lärare kommer in i rummet och fortsätter våran konversation efter att hon gått ut.
Slutade med att vi pratade bort lektionen, Så vi packar ihop våra grejer och beger oss till gymnastiken, där vi ska dansa.
I början av gymnastiken börjar Malin dansa inför hela klassen, för att visa vad det är för dans vi ska göra, då hon dansat i många år, och vunnit flera SM medaljer.
Malin ställer sig i mitten av salen och står på knä och lutar sig framåt, när musiken startar reser hon sig sakta och ställer sig upp och börjar dansa, jag har aldrig kollat in Malin på det sättet, men hon dansade så elegant, hon fick det att de så enkelt ut, hon blev som ett med musiken. Jag hade aldrig trott att hon skulle vara så sexig när hon dansade, det verkligen pirrade till lite i magen på mig.
När vi blev upp delade två och två, blev jag lite besviken över att jag inte fick dansa med henne, men hon dök upp ibland för att visa lite närmre hur man skulle dansa, och flera gånger kunde jag känna hennes hand smeka mig över ryggen, och varje gång pirrade det till lika mycket.

När gymnastiken väl var över så skyndade jag mig ner till omklädningsrummet, ville duscha snabbt så jag kunde kolla in Malin lite. när jag hade klätt på mig så låtsades jag om att jag hade fått massa sms som jag var tvungen att svara på innan jag gick, Men sneglade hela tiden mot Malin, hon stod med ryggen mot mig så jag granskade hennes perfekta former, hon är så vältränad, och blicken gick nedåt, och slutade med att jag kollade in hennes rumpa istället, jag hade bara lust att resa mig upp och smeka den. Sen plingade det till i mobilen, ett SMS från Sofia, " skit, vad fan håller jag på med, jag kan inte tänka såhär, jag har ju en underbar flickvän som älskar mig" tänkte jag. Så jag tog mina grejer och började gå hemmåt.

Jag slänger ner väskan på golvet och slänger mig själv i sängen och tänker,
"Vad håller jag på med? Jag har ju en underbar flickvän som älskar mig, varför tänker jag då på Malin?" Jag avbryts med mina tankar när telefonen ringer så jag reser mig upp och svarar.
"Hej älskling, kan jag få komma över"
"Hej älskling, ja klart du får göra det, du behöver inte ens fråga de, det är bara att du kommer hit när du känner för det"
"Okej, kommer över strax då, älskar dig puss"
"Älskar dig med, puss"
Jag passar på att göra lite läxor innan Sofia kommer, hon brukar alltid ta lite längre tid på sig än vad hon säger.
Jag hinner gör färdigt mina matte läxor innan det knackar på dörren. Jag går iväg och öppnar dörren och ser en leendes tjej som ger mig en kyss direkt, "Saknat mig" Skrattar hon.
hon tar av sig jacka, hänger upp den och tar tag i min hand och drar mig upp till mitt rum, puttar ner mig i sängen och slänger sig över mig, kysser mig ganska hårt. hon slutar upp och kollar på mig
"Du känns lite frånvarande idag, har det hänt något?"
"Nej det har inte hänt något, har saknat dig så mycket bara"
hon godtar de, och fortsätter kyssa mig, samtidigt som jag känner en hand smyga sig under mitt linne, mina bröstvårtor styvnar till på en gång av berörning. hon tar av mig mitt linne, och knäpper upp min BH. och är inte sen med att börja suga på min bröstvårta, kan riktigt känna hur hennes tunga leker med den. hon börjar dra av mina byxor och trosor i samma tag, och för sin hand ner över låret, smeker längs insidan av låret, och i ljumsken, när hon väl tröttnat på att reta mig, för hon in två fingrar i mig, och pullar mig samtidigt som hon kysser sig neråt. känner en varm och våt tunga mot min clitta.
Jag blundar och njuter, men fantiserar om att det är Malin som ligger där, och inte Sofia. Avbryts ur min fantasi av att Sofia viskar
"Om du bara visste hur mycket jag har längtat efter din kropp"
Jag kommer ganska snabbt, och är inte sen med att ge igen för det, men lägger inte ut lika mycket tid som Sofia gjorde, då mina tankar är helt någon annanstans. När hon kommer så lägger jag mig bredvid henne, med mina armar runt henne och märker att hon är lite irriterad.
"Vad är det?"
"Du kunde väl ha sagt att du inte ville ha sex nu" svarar hon.
"Men det är ju klart att jag ville ha sex"
"Det märktes inte, du var ju frånvarande, stönade knappt eller ens lät något"
"Förlåt, det är inte meningen"
Hon svarar inte, hon reser sig bara upp, klär på sig, och går.
"Vafan är det för fel på henne nu då" tänker jag.
Tänker inte så mycket mer på det så jag reser mig upp och klär på mig, och fortsätter med mina läxor istället, tills jag ska sova.

Jag vaknar av att min mobil ringer, det är Malin, ovanligt nog blir jag riktigt glad över att det är hon som ringer, och känner ett pirr i magen.
Hon frågar om jag vill med ut på stan för att shoppa lite, och jag är ingen typ som gillar att shoppa egentligen, men jag har svårt att tacka nej till de, så jag hoppar in i duschen en snabbis och beger mig mot stan.

Jag möter Malin vid H&M, det var den första affär som hon ville gå till.
Malin hittar massor av kläder och ber mig att ge åsikter angående de kläder som inte passar henne. Jag säger ärligt vilka kläder som passar henne och vilka som får henne att se riktigt sexig ut, känner hela tiden ett pirr i magen när jag ser henne, får så svårt att hålla emot att ta på henne.
"Ska inte du testa några kläder" frågar hon mig.
"Njaa, jag är inte den som gillar att testa massa kläder"
"Men kom igen testa lite kläder här nu, jag plockar fram lite som skulle sitta riktigt bra på dig"
Malin går iväg och kollar efter kläder, sen kommer hon tillbaka med massa kläder som hon ber mig att testa. Hon puttar in mig i omklädningsrummet, jag går ut plagg efter plagg för att höra hennes åsikt, om hur jag ser ut. efter att faktiskt ha hittat lite kläder som jag passade i, så ska jag byta tillbaka till mina egna kläder, så kommer Malin in när jag bara står i trosor och bh. Jag tittar frågande på henne, och hinner inte säga något förns hon kysser mig känslosamt, jag blev lite chockad först men jag svarar henne genom att kyssa tillbaks fast vildare, Malin är inte seg med att knäppa upp min bh och smeka mina bröst. kysser dem och suger på mina bröstvårtor, jag anstränger mig verkligen att inte stöna, jag vill inte att vi ska bli påkomna. Malin smeker av mig mina trosor, och smeker mig utanpå min fitta, hon för in två fingrar i mig och pullar mig hårt, vi hånglar med varandra med öppna munnar för att dämpa mina stön. Jag sätter mig på stolen som finns inne i rummet, och bredar på mina ben, hon är snabbt ner på knä börjar slicka mig, jag sätter handen i munnen, för jag kan inte låta bli att stöna. Hon slickar liten stund innan jag kommer i den bästa orgasm nånsin, fick så svårt att hålla emot länge till. hon reser sig upp och sätter sig i mitt knä, och kysser mig vilt.
"Vi går hem till dig så jag också kan få det skönt" viskar hon.
Jag klär på mig snabbt och går ut ur rummet, jag ser två fnissande tjejer bakom ett par jackor, jag blir lite generad men bryr mig inte så mycket utan tar Malins hand och springer hem.


Jag vaknar med en hand på min kropp, jag vänder mig om, blir lite chockad.
"Jag trodde jag drömde allt" tänkte jag.
Jag går upp ur sängen och går ner till köket. kan inte sluta tänka på hur hemsk jag är,
Jag kan höra orden eka i huvudet, ”jag älskar dig” Jag ryser, men skjuter undan tanken, kan inte tänka på det nu.
Jag tar med ett glas vatten och går upp till rummet igen, lägger glaset på skrivbordet och lägger mig bredvid Malin igen, smeker henne över midjan och tänker på hur skönt vi hade det igår. hon vaknar och tittar lite konstigt på mig, men spricker upp i ett leende och tar ett tag runt min nacke och kysser mig.
"var de skönt igår då?"
"Ja, jag har bara längtat efter det" svarar hon.
"Jaså?"
"ja, jag har vart kär i dig ganska länge, men har inte vågat göra något eftersom du är ihop med Sof.."
Jag avbryter henne med en kyss, tar bort täcket och kollar igenom hennes härliga kropp, för handen över hennes fina mage, upp emot brösten, böjer mig fram och nafsar lite på hennes hals, hon smakar så underbart.
Jag hör hur ytterdörren öppnas, och att någon springer upp för trappan. Tänker att det är brorsan som kommer hem, och återgår till det jag gjorde, men min dörr öppnas och jag ser Sofia komma in.
"Jag är ledsen att jag gick härifrån häromdan utan att säga någ…"
Sofia får syn på Malin under mig, ser hur hennes ögon tåras och hon vänder sig om och springer ner för trappan och hör hur ytterdörren öppnas och slås igen.
Jag skyndar mig upp ur sängen, slänger på mig kläderna"
"Förlåt, men jag måste prata med Sofia" säger jag till Malin.
Hon nickar, och ser förstörd ut
"Det är inte meningen att förstöra något" Svarar hon.. när jag springer ut genom dörren..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0