Homosexualitet - äckligt?

Jag har tagit upp det här i bloggen innan, men känner att det behövs ännu ett inlägg om ämnet. Hur kommer det sig att så fort man pratar om homosexualitet, speciellt manlig,  så blir människor äcklade? Av någon anledning så är ju kvinnor som har sex med kvinnor inte lika äckliga... Where's the logic dude?

Två killar tillsammans, usch! har man ju hört några gånger och jag förstår verkligen inte varför. Oftast är det killar som säger så om bögar (men har även hört tjejer uttrycka samma åsikt) och det förbryllar mig något oerhört. Så det är äckligt om en kille runkar av en annan kille? Men det är inte äckligt om en tjej runkar av en kille? (Ja, tack Magnus Betnér för uppslaget till den jämförelsen.) Herregud. Same goes för tjejer; äckligt om två tjejer slickar varandra men inte äckligt om en kille slickar en tjej och tjejen suger av honom? Tha fuck? Helt ärligt nu, är det logiskt?

Jag gillar andra tjejer, de attraherar mig rent fysiskt och det är dem jag faller för. Men gör det att jag äcklas av bögar? Absolut inte. Killar har andra kroppsdelar än tjejer och bara för att jag inte attraheras av dem behöver det inte betyda att jag inte kan förstå att andra gör det. Vad har jag för rätt att säga att någons sexualitet är äcklig? Gillar man fitta så gillar man fitta. Gillar man kuk så gillar man kuk. Gillar man båda - no problem! Whatever floats your boat.


Bildkälla

Tycker att det är intressant att det första folk verkar tänka när man pratar om homosexualitet är just sexet. Oooooh, tjejer som har sex med tjejer! Killar som har sex med killar! Konstigt, onormalt, äckligt!! För er som tycker så här; jag respekterar er åsikt men ber er att tänka en gång till. En kärleksrelation med tillhörande attraktion handlar om SÅ MYCKET MER ÄN SEX. Sex är viktigt, det sticker jag inte under stol med, men jag kan lova er att man är inte homosexuell på grund av bra sex (även om det är ett plus...), utan för att man helt enkelt attraheras och får romantiska känslor för samma kön. Jag vill leva med en annan tjej, Anton Hysén vill leva med en annan kille, big deal? Och ja, sex ingår i det livet men det finns mycket annat också.

Och förresten, vad har ni med mitt sexliv/kärleksliv att göra? Vad jag gör i sängkammaren angår ingen annan än mig själv och min partner/partners. Om ni inte kan låta bli att föreställa er mig tillsammans med en annan tjej i sängen när jag berättar att jag är gay så är det faktiskt inte mitt fel. Då kanske ni borde försöka tygla era egna fantasier en aning och hålla dem för er själva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0