#527


Bildkälla

#526


Bildkälla

All Out

All Out har satt ihop en inspirerande video för de som vill gå med i rörelsen och öka rättigheterna för HBTQA-personer i världen. Kolla in den här:
Vill ni också bli en del av rörelsen och hjälpa till? Klicka er in här: LÄNK
Det är helt gratis och går ut på att du skriver upp dig på en mejllista. Sedan kommer organisationen mejla dig om din röst behövs till namnunderskrifter och liknande. Enkelt och smidigt - och du gör skillnad!

#525


Bildkälla

#524


Bildkälla

Citat - Jennifer Beals


Bildkälla

Transsexualism

Det finns en del som blandar ihop begreppen för homosexuella och transsexuella så jag tänkte förklara vad transsexualitet egentligen är.

För det första kan jag börja med att säga att man inte är transsexuell för att man som tjej klär sig "killigt" eller för att man är lesbisk. Transsexualism handlar om att känna sig som att man är född i fel kön, som om den kropp man föddes i inte passar det kön man identifierar sig med.

Transsexualism (tillsammans med den vidare termen GID, Gender Identity Disorder) ses inom den medicinska världen som en psykiatrisk diagnos vars enda verksamma botemedel är permanent könskorrigering.
En transsexuell person som inte blir behandlad råkar oftare ut för depressioner, självhat, ångest och till sist också självmord. Förr var det så att den könskorrigerade personen var tvungen att identifiera sig som heterosexuell, men detta krav har nu lyfts. Transsexualism förekommer bland båda könen och bland både hetero-, bi-, homo- och asexuella.


Bildkälla

Det finns inga klara siffror på hur vanligt transsexualitet är, men de undersökningar man gjort i USA visar att det finns tredubbelt så många män som kvinnor som är transsexuella. Mörkertalet är dock stort eftersom många transsexuella är utsatta för diskriminering i samhället och sällan blir förstådda eller tagna på allvar.
Källa
#523


Bildkälla

Citat - Rita Mae Brown

"My lesbianism is an act of Christian charity. All those women out there praying for a man, and I'm giving them my share."

— Rita Mae Brown


Bildkälla

#522


Bildkälla

Polyamori - att älska fler än en

Den traditionella och mest normativa romantiska kärleksrelationen finns mellan två människor. Men det finns faktiskt andra varianter - så kallade polyamorösa relationer. Dessa kärleksrelationer utspelar sig mellan fler än två personer och alla parter är kära i varandra. Relationen sker på så sätt på allas lika villkor, ingenting smusslas med eller göms undan.

Många personer som är polyamorösa ser kärlek som någonting som växer sig starkare ju fler de delas mellan. Att sluta älska någon bara för att man börjar älska någon annan är för en polyamorös person ett ohållbart resonemang.

Dessa relationer kan se ut på många olika sätt. Man kan till exempel bo ensam men ha flera pojk/flickvänner, vara gift med en man/kvinna men vara tillsammans med fler eller vara sambo med alla sina partners.

Polyamori tillhör HBT-gruppen eftersom de anses vara en sexualitet som bryter mot heteronormen. Dess symbol ser ut så här:


Bildkälla

Det är alltså en regnbågsfärgad (Pridefärgerna) papegoja (en papegoja får ofta det stereotypiska namnet Polly).


Jag har själv haft svårt att förstå den här sexualiteten innan, men nu förstår jag inte hur jag inte kunde begripa mig på den. En relation är en bra relation så länge alla inblandade mår bra. Ju mer kärlek desto bättre!

#521


Bildkälla

Gay? Turkiets armé är inget för dig.

Turkiet har obligatorisk militärtjänstgöring för alla män i landet. Det finns tre anledningar för att slippa tjänstgöringen: sjukdom, handikapp - eller homosexualitet. Att bevisa sin homosexualitet för armén kan dock vara både svårt och förnedrande.

En ung man berättade under mönstringen att han var homosexuell. Under det obligatoriska hälsosamtalet fick han besvara känsliga och stereotypa frågor om sitt liv - som när han hade anal/oralsex första gången, om han gillade fotboll och vad han lekte med för leksaker när han var liten. De som ledde utfrågningen kände sig inte helt säkra på hans sexualitet eftersom han inte "såg ut som en homosexuell" på grund av att han inte bar kvinnokläder. Det krävdes utav honom att han skulle visa upp foton av sig själv iklädd just kvinnokläder, men han vägrade och fick då istället visa upp ett foto där han kysser en annan man.


Bild- och textkälla

En man som gick igenom samma procedur som den jag beskrev ovan, men för drygt femtio år sedan, fick "det rosa certifikatet" som intygade att han var homosexuell. På detta dokument står det att han har en psykosexuell störning som definieras so homosexualitet.

Homosexualitet är inte förbjudet i Turkiet - däremot är det inte välkommet inom militären eftersom det skulle bli alltför krångligt att ha åtskilda duschar, sovsalar och gym. Dessutom skulle homosexuella inom armén ge disciplinproblem.

Grattis Lady Gaga!

Lady Gaga fick just mottaga ett pris för skivan Born This Way från förra året. Prisutdelare är den amerikanska organisationen GLAAD (Gay and Lesbian Alliance against Defamation) och de delar ut priser till artister och andra offentliga personer som gör någonting positivt för HBTQA-världen.


Bildkälla

Textkälla

Sia - Natale's Song


#520


Bildkälla

Sexnovell - Sommarkväll i juni ~ Del 2 av 2

Jag blev tipsad om den här sexnovellen. Den kommer från www.sexnovell.se och är skriven av signaturen cooline.


- Äntligen ensamma! säger Anna.

- Va? Sa Mia.

- Jag såg nog hur du spana in min lilla rumpa och fitta förut när jag snubblade. Sa Anna

- Eh eh neeee, det gjorde jag väl inte. Sa Mia

- JO det gjorde du, och sen vet att jag att du även har luktat och haft på dig mina trosor idag, tyckte du om doften?

- Men men hur?… Sa Mia

- Maja berättade, hon hade sett dig stå med dem i din hand och sniffat medan du smekte dig själv. Och sen hade du satt på dig dem och fortsatt smeka dig själv. Sa Anna

Mia visste varken ut el in nu. Hon kände bara hur hon blev kåtare och kåtare ju mer Anna berättade för henne. Mia kände hur det rann till i fittan.

- Här, känn här sa Anna samtidigt som hon tog Mias hand och förde det till sitt sköte.

Mia kände hur hennes hand försiktigt lades på Annas våta fitta, med Annas hand ovanpå Mias så började Anna försiktigt med små rörelser gnida Mias hand fram och tillbaka över blygläpparna. Anna började gny lite smått. Mia tittade upp och såg Annas härligt svettiga kropp och hon såg hur hennes mage for upp och ner medan Anna andades tungt efter vad Mia gjorde med Annas sköte.

– OH så skönt du gör det för mig flämtade Anna fram.

Mia kände själv hur riktigt kåt hon var nu. Hon hade aldrig känt på någon annans kvinnas kön förutom sitt eget. Mia tog den andra handen och la den på Annas ena bröst och började försiktigt knåda det. Vilken härlig känsla det var att få ta på Annas stora bröst så. Hon såg hur Annas bröstvårtor styvnade till och hur Anna nöjt verkligen av att få sitt sköte och sitt bröst smekta samtidigt.

– Kom lite närmre. viskade Anna

Mia flyttade sig närmre utan att tveka. Plötsligt satt hon liksom grensle över Anna och kysste henne ömt och försiktigt med bara läpparna. Anna var inte sen att ge ett gensvar.

– Massera mina bröst. Flämtade Anna fram.

Mia började nu att massera Annas båda bröst med varsin hand samtidigt som de små kysstes. Plötsligt känner Mia hur en rusning går igenom kroppen, Anna hade funnit Mias sköte också. Försiktigt drog Anna med 2 fingrar i den våta skåran på Mia. ”OH Gud så underbart! Vilken härlig känsla!” Tänkte Mia. Nu satt Mia och Anna tätt omslingrade svettiga och kåta där i bastun och kysstes intensivt. När som helst kunde Sara el Maja kliva in genom källardörren och sekunden efter öppna bastudörren. Tanken på att bli påkomna så eggade Mia ännu mera.

- Lägg dig ner. Sa Anna

Mia la sig ner på rygg, Försiktigt såg hon hur Anna böjde sig fram, och i nästa stund så känner hon hur hennes tungspets nuddar hennes fittöppning. Sakta och försiktigt börjar Anna och slicka Mias fitta. Upp och ner med hela tungan. Anna tar sina händer och särar lite på Mias blygläppar för att komma åt ordentligt. Hon börjar nu varva med att lapa ordentligt upp och ner med hela tungan för att sen leka med tungspetsen på klittan.

- OH GUD, OH GUD så underbart! Flämtar Mia fram.

- Vänd på dig. Säger Anna

Mia vände på sig och ställde sig på alla 4. Anna var inte sen att borra in hela ansiktet i Mias sköte bakifrån. Hon slickade febrilt upp och ner. Slutligen letade sig tungspetsen upp mot Mias anal. Anna började med små små rörelser med tungspetsen slicka först runt analöppningen och sen började hon dutta med tungspetsen på själva rosen. Försiktigt började hon slicka och trycka in tungspetsen i Mia samtidigt som hon nu förde upp 2 fingrar i Mias savande fitta. Mia stönade högt utav kåthet och välbehag.

- Ja ja ja fortsätt så, snälla, Oh gud så skönt. Fick Mia fram mellan hennes tunga andetag.

Anna fortsatte och pulla Mia in och ut med 2 fingrar, de var alldels kladdiga av Mias fittsaft samtidigt som hon slickade Mias anal. Nu jobbade hon intensivt med fingrarna in och ut, in och ut och riktigt borrade in hela tungan i analen på Mia.

- Jaaaaaaaa kommer jaaaaaaa kommmmmmmeerrrrrrr. Skriker Mia ut helt plötsligt.

Hela Mias kropp bara skakar och skakar och skävlar av utmattning när hon kommer i en ordentlig orgasm. Hon vänder på sig och försöker hitta tillbaka till en normal andning. Anna bara tittar med ett brett leende på Mia.

- Kom så går vi och duschar. Säger Anna.


Bildkälla

Med skakiga ben så tar Mia Annas hand igen och Anna leder Mia ut till duscharna. Båda är riktigt svettiga efter det som nyss hade hänt inne i bastun. Anna slå på vattnet och ser till att det blir sådär alldeles lagom skönt inte för kallt och inte för varmt. Mia bara tittar på Anna medan hon börjar tvåla in Mia. Mia är fortfarande helt tagen av behandlingen hon nyss hade fått. Anna börjar försiktigt att tvåla in Mias fina härliga fylliga bröst och sen fortsätta ner efter magen och går ner på knä och tvålar in Mias ben, hon vänder på Mia och går sakta upp igen och tvålar in hennes mjuka fina rumpa för att avsluta in tvålandet på ryggen. Sen ger Anna Mia tvålen, Mia börjar försiktigt tvåla in Annas stora men mjuka härliga fasta bröst igen. Hon masserar dem länge och nyper lite lätt i bröstvårtorna som börjar återigen att styvna. Hon märker att Anna börjar gny igen. Mia fortsätter att tvåla in magen och ner mot benen på Anna. Anna vänder sig och Mia tvålar in ryggen och sen låter Mia hennes händer glida ner mot hennes mjuka rumpa. Hon börjar försiktigt tvåla in den. Hon märker att Anna särar på benen. Mia ställer sig nu helt bakom Anna och låter sin ena hand glida längs skåran på Anna. Anna lutar sig lätt bakåt och börjar återigen kyssa Mia, men den här gången öppnar de både munnen och låter tungorna blanda sig in i leken. De kysser varandra intensivt medan Mias ena hand behandlar Annas fitta med stor försiktighet. Hon för handen fram och tillbaka utan på fittan. Lite då och då gnuggar hon klittan med ena fingret och hon märker då hur Anna rycker till och trycker sig närmre Mia.
Plötsligt hör de hur Sara och Maja är på väg emot huset. Majas skratt kan man inte ta fel på, det hörs lång mila ifrån. Anna och Mia slutar tvärt och ställer sig under varsin dusch och låtsas som ingenting i samma ögonblick som källardörren öppnas.

- Jaha Så ni har äntligen lyckas komma ut ifrån bastun nu. Säger Sara.

- Ja jo det blev väldigt varmt därinne, inte sant Mia? Sa Anna

- Joooooo det gick hett till. Sa Mia

- Gick hett till?!. Skrattade Maja.

- Eh eh jag menade ja asså det blev alldeles för hett till slut. Försökte Mia få fram utan att det skulle låta ännu mer dumt.

- Nä tjejer, nu duschar vi tycker jag och sen går vi upp och sätter oss framför brasan och spelar lite TP och slänger i oss de där 2 sista flaskorna röd vin så får vi handla mer imorgon inte sant? Sa Sara.

- Låter som en bra idé. Sa Mia

De tog inte många min förrän tjejerna hade duschat klart och fått på sig rena trosor och mys kläder och satte sig framför en härligt sprakande varm brasa med TP utspritt på golvet mellan dem och vinglas ståendes bredvid dem.

Efter ett par timmars spelande och vin drickande så hade klockan blivit sent och alla kände att det nog var dags för sängen nu efter en härlig dag.

- Nä nu tror jag nog att det är dags att gå och sova. Sa Sara

- Jo jag börjar också bli trött. Sa Maja

- Ja men vi kanske ska hoppa i säng vi med. Sa Mia

- Mmmm det börjar bli dags för det. Sa Anna

Tjejerna sa God natt till varandra. Maja och Sara och Mia gick upp för trappan och till respektive sovrum medan Anna gick en sista runda och såg till att allt var låst och släckt och att bastun var avstängd och grillen och spisen likaså. Efter en stund så kom hon upp till sovrummet där Mia hade lagt sig på ena sidan sängen.

- Är du vaken fortfarande. Viskade Anna.

- Mmm. Sa Mia.

- Nu har jag låst och så iaf. Sa Anna.

- Va bra. Sa Mia

- Är du bered för nu kryper jag ner. Sa Anna

- Gör du så. Sa Mia när hon försiktigt lyfte på lakanet.

- Men sover du naken Mia? Sa Anna

- Neeee i vanliga fall sover jag i trosor, men det är en sådan härlig underbar sommarkväll och en sådan härlig underbar säng så jag ville sova naken inatt. Sa Mia med ett leende.

- Då gör jag det också, om det är ok? Sa Anna

- Tycker jag absolut att du ska göra. Sa Mia

Mia såg hur Anna tog av sig först sina gråa mys byxor och sen hur hon drog ner dragkedjan på den gråa passande munk jackan, Mia såg hur Annas stora bröst tittade fram ju längre ner Anna drog dragkedjan. Till slut så tog hon av sig munk jackan och stod där i ett par vita bomulls trosor. Anna såg att Mia hade beundrat och tittat på henne medan hon hade tagit av sig. Försiktigt började Anna smeka sig själv utanpå sina trosor.

- Gillar du detta el? Frågade Anna lite försynt

- Mmm det gör jag. Sa Mia

- Kan inte du smeka dig också då? Frågade Anna

Mia sparkade av sig lakanet helt och Anna fick se hur Mia särade på sina ben och la sig så, så att Anna hade direkt insyn till Mias härligt våta sköte. Försiktigt började Mia massera sin skåra upp och ner med 2 fingrar medan Anna fortfarande masserade sin skåra med trosorna på. Mia slickade nu på sina 2 fingrar och förde dem tillbaka till skåran. Gud så våt och kåt hon var nu. Det var så sexigt att se Anna stå där och smeka sig själv mot kvällsljuset ifrån fönstret. Anna blev bara våtare och våtare och hon pressade handen mot sin fitta ännu mera.

- Gud så kåt jag är. Stönade Anna fram.

- Ja jag med, kom hit. Sa Mia.

Anna tog sakta och försiktigt av sig sina våta trosor och la sig sen ovanpå Mia och de båda började kyssas lika intensivt som förut när de duschade. De båda kände nu hur de blev mer och mer kåta.

- Slicka mig så där underbart som du gjorde förut. Flämtade Mia fram.

- Vänd på dig så vi kan lägga oss i en 69:a. Stönade Anna tillbaka.

Mia vred på sig så hon låg med huvudet mot ena kortsidan och Anna mot den andra. De la sig på sidan och borrade djupt varandras huvuden in i deras härligt våta musslor. Först började Mia att slicka Annas fitta lite lätt med tungspetsen medan Anna lapade med hela tungan upp och ner. Mia började nu att skriva alfabetet med sin tunga och med tummen så gnuggade hon Annas klitta. Anna stönade och gnydde högt utav välbehag. Nästan så man kan tro att det hördes in till nästa sovrum där Sara och Maja låg och sov. Anna började arbeta med 2 fingrar in och ut i Mias fitta. Om vartannat slickade hon på dem och om vartannat så förde hon dem in och ut i Mias härligt våta fitta som nu riktig rann av fittsaft. Det smaskade så gott om de bådas fittor nu när de låg där och pullade och slickade varandra.

- Jag vill saxa dig. säger plötsligt Anna.

- Saxa? Sa Mia

- Mmm sära på dina ben så jag kommer in under med ena mitt ben. Förklarade Anna

Sagt och gjort så särade Mia på sina ben och Anna gled upp så hennes fitta kom emot Mias. Sen började Anna och gnugga och röra på sig fram och tillbaka. ”Vilken underbar och läcker känsla att känna sin fitta gnuggas och röra vid någon annans fitta på det här sättet!” Tänkte Mia. Anna fortsatte och gnugga fram och tillbaka och könen pressades emot varandra och fittsaften rann så det stod härliga till, insidan av låren på både Anna och Mia var alldeles kladdiga.

Efter en stund så slutade Anna och la sig på rygg och försökte återhämta andan lite. Mia var inte sen att glida ner mellan Annas ben och fortsätta att slicka henne. Mia började köra alfabetet igen fast nu använde hon både tungan och 2 fingrar. Anna stönade högt av kåthet. Mia slickade febrilt med hela sin tunga över Annas härligt våta trånga fitta. Om vartannat så förde Mia in 2 fingrar, in och ut, in och ut, in och ut. Om vartannat lekte hon med Annas klitoris med både tummen och tungan, och om vartannat lapad e hon den kladdiga glansiga musslan. Anna var så kåt nu så hon vreds sig av vällust och njutning. Krampaktigt höll hon fast sig med båda händerna i spjällen vid ena kortändan av sängen.

Plötsligt så börjar hela sängen skaka och Anna kommer i en våldsam fontänorgasm. Hon riktigt sprutar ut kaskader av fittsaft som träffar Mia i ansiktet.

- Oh, oh, oh, jaaaaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhh jaaaaaaaaaaaaaaa. Herre min, oh jaaaaa herre min gud. Stönar och flämtar Anna fram.

- Det där tyckte du om? Log Mia.

- Det där var himmelskt skönt, ingen har fått mig att komma så i en fontän orgasm. Inte ens min förra kille som jag var ihop med i 2 år. Sa Anna.

- Nu är det din tur att få mig att komma. Sa Mia med ett leende.


Bildkälla

Mia torkade bort Annas fittsaft ifrån ansiktet med en handduk och sen la hon sig till rätta på rygg med benen brett isär fast mot ena långsidan. Anna var inte sen att ta en kudde och sätta sig på huk på golvet framför Mias savande kåta sköte. Försiktigt böjde Anna sig fram och särade med händerna på Mias blygläppar, sen stack Anna in hela tungan i Mia, sakta började hon föra tungan in och ut, in och ut. I ett lugnt tempo. Mia började gny och andas tungt utav behandlingen hon fick. Anna ökade takten lite och började nu riktigt tung knulla Mia. In, ut, in, ut. Mia njöt utav vällust.

- Aaaaaa oooooohhhhhhhhhh såååååå skönt flämtade Mia fram.

Nu slickade Anna lite på sitt långfinger och förde sen det försiktigt till Mias anal. Anna fortsatte att tungknulla Mia när hon sakta började leka med analöppningen på Mia. Mia sköt fram och upp rumpan lite mot Anna för att visa att hon var villig. Anna började försiktigt och sakta lirka in långfingret i Mias anal. Hon kände hur Mia slappnade av och släppte in henne. Mia stönade ännu mera och högre nu när hon kände Annas finger var på väg in i rumpan på henne. ”Kunde aldrig tro att det var såhär skönt med att ha ett finger i rumpan! Tänkte Mia. Till slut så hade Anna hela fingret inne i Mia, hon juckade lite försiktigt fram och tillbaka medan hon fortsatte och slicka Mias kåta fitta.

- Kör in 2 fingrar i min fitta också. Väste Mia av kåthet.

Anna var inte sen att lyda befallningen, med högerhandens långfinger i analen på Mia så tog hon nu vänster handens pek och lång finger och förde in i Mias trånga fitta som rann av fittsaft. Anna började pulla Mia i båda hålen ordentligt. Nu kunde inte Mia hålla emot längre hon fick ta och bita i en kudde för att hon inte bokstavligt skulle skrika ut all sin kåthet som hon hade inom sig. Anna drog ut fingret och började massera Mias klitta och slickade om vart annat och förde in sina fingrar om vartannat. In, ut, in, ut. NU märkte Anna att Mia var nära att explodera av kåthet. Mias mage åkte som en jojo upp och ner och hon gnydde, stönade och flämtade om vart annat.

- Nuuuuuuu, jaaaaaa sååååå jaaaaaa, ooooohhhhhhhhhhhhh jag kommer nu, jag kommer att komma nuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!

Och i samma ögonblick som hon pressade fram orden så exploderade Mia i en lika intensiv fontänorgasm som Anna hade fått för en stund sedan. Det sprutade verkligen ut fittsaft ifrån Mia. Det var liksom ingen hejd på det. Anna fick även hon ta emot en del av det i ansiktet precis om Mia hade fått.

- Gud så underbart. Herregud så underbart!! Flämtade Mia fram mellan andetagen.

- Nu tror jag att vi båda kan sova gott va? Sa Anna

- Skojar du el? Jag kommer slockna som en stock nu sa Mia.

- Mmm Jag med. Sa Anna

Båda klev upp ur sängen torkade av sig i ansiktet. La sig bredvid varandra och somnade gott. Nästa morgon så Maja först upp och hade fixat frukost åt alla. Det var en ljuvlig sommarmorgon. Hon ropade ner de övriga 3 som omtöcknade satte sig vid frukostbordet ute på altanen. Mia och Anna satt mitt emot varandra och bara log. Sara var alltid på lika gott humör och det var även Maja den här morgonen. Halvvägs in i frukosten så kunde inte Maja hålla sig längre.

- Vilken fin utsikt man hade i från vattnet igår in i bastun. Sa Maja

- Mmm och vad härligt ni såg ut att ha det igår kväll innan ni somnade också. Skrattade Sara.

- Vi tycker ni är lite elaka som inte lät oss få vara med och leka. Skrattade Maja.

- Men det kanske ni kan kompensera sen ikväll när vi bastar igen. Log Sara

Mia och Anna bara tittade på varandra. Utan att säga ett ord. Det var helt förstummade utav vad som nyss hade sagts. Men oj vilket brett leende som kom fram så småningom på de båda.

- Det är klart vi kan! sa de i mun på varandra.

- Sisten i får ta hand om disken. Skrattade Maja medan hon studsade ur sina mys kläder och sprang ner mot vattnet. Anna, Mia och Sara tittade på varandra en kort sekund och kastade sedan också av sig sina mys kläder och trosor.

Och man såg att de alla 3 tänkte samma sak innan de sprang ner mot det klarblå vattnet:

”OJ vilka 2 härliga sommar veckor detta kommer bli tillsammans i en stuga i Dalarnas metropol Leksand!”

#519


Bildkälla

Människor i Irak dödas

Unga människor som klär sig typiskt "gay" eller "emo" eller lyssnar på typiskt "gay musik" blir nu dödade i Irak. Under de senaste två månaderna har 50 personer blivit dödade.

AllOut har startat en namninsamling för att stoppa dödandet i Irak. Klicka här: LÄNK för att skriva under.


Iraq_all_large
Bildkälla

Sexnovell - Sommarkväll i juni ~ Del 1 av 2

Jag blev tipsad om den här sexnovellen. Den kommer från www.sexnovell.se och är skriven av signaturen cooline.


Det var veckan precis innan midsommar och Mia, Anna, Sara och Maja hade fått låna en stuga i 2 veckor uppe i Leksand utav en av Annas föräldrars arbetskollegor. De hade sett fram emot detta med stor spänning och glädje. Det skulle bli såååå skönt att få komma bort ifrån Storstads tristessen ett tag. Stugan låg alldeles ensam in på en grusväg ca 5 km in ifrån huvudleden, det fanns endast 2 grannar i närheten men på var sin sida ca 1,5 km bort. När man kom fram till den så fanns där först en liten mindre grästomt på framsidan. Sen var det en fin grusgång precis i mitten av gräsmattan.

Stugan var en fin trästuga med blåa knutar och ljust grå målad med ett öppet garage på ena sidan och även garageuppfarten var grusad. När man kom in var det som ett stort allrum. Direkt till höger fanns det ett litet kök men spis/ugn, kyl/frys, diskho och skafferi. Dock var det för litet för att kunna sitta där och äta. Men det fanns ett litet bord under fönstret som man kunde använda som avlastningsbord medan man lagade mat. Direkt till vänster fanns den lilla toan. Sen kom man i det stora rummet som hade panorama utsikt. Och vilken utsikt sen. Precis nedanför fanns en stor härlig nyklippt gräsmatta stor som en fotbollsplan nästan. Och längst nere vid kanten låg en sådan underbar insjö alldeles spegelblank.

Inne i allrummet i ena hörnet fanns även en öppen spis, och där fanns även sådana där härliga skinnsoffor som man kunde sjunka ner i och ett stort träbord med en glass skiva i mitten samt ett stort matbord med stolar i massivt furu för 6 personer. Och sen fanns där även en bokhylla och en tv och en stereoanläggning. Och en massa böcker och sällskapsspel i bokhyllan för sådana där regniga dagar. Sen efter den lilla toan fanns där en trappa upp till övervåningen och en trappa ner till källaren. På övervåningen fanns där 3 sovrum, 2 st med varsin härlig fluffig och mjuk dubbelsäng på 180 cm med sådana där gamla stolpar i guld och sen spjäll vid kortändan och så knarrade de så härligt så fort man steg upp el satte sig i dem och sen fanns det ett rum till med 2 våningssängar, till barnen som brukade följa med familjen som egentligen ägde den här underbara stugan mitt i Dalarnas metropol vid en så otroligt vacker insjö.

Mia är en fin liten brunett på 23 år, ca 175 cm lång väger fina 60 kilo, hon har fint ljusbrunt lockigt hår, blå ögon och en fast fin kropp och ett par riktigt fylliga bröst med fina vårt gårdar och små fina bröstvårtor och hennes rumpa var päronformad. Ja Mia var verkligen en tjej som såg riktigt bra ut, hon hade aldrig haft problem med att få killar, var väl mer så att hon nästan fick för många killar efter sig. Sara och Anna var båda 20 år och Maja 21. De övriga tjejerna var i samma längd ungefär mellan 167 - 173 cm långa, vägde alla lika mycket ungefär runt 55 – 60 kilo, Sara var en blond tjej med kortklippt hår och hade B kupa på sina bröst, Maja var en liten rödhårig glad och sprallig tjej och hade C kupa men Maja bröst var lite mer toppiga medan Sara var lite mer runda i formen. Anna var en liten go tjej, hon var väl den som hade störst bröst av de alla. Riktiga meloner hade hon som grabbarna brukade säga. Många trodde det var silikon i dem men de var faktiskt så naturligt stora. Anna var en blond lite småmullig tjej absolut inte jätte rund på något sätt utan såg väldigt kramgo ut. Självklart hade alla fasta fina tighta små härliga rumpor.

Tjejerna hjälptes åt att packa ur bilen och lasta in grejerna i stugan, plötsligt säger Anna – Sisten i får laga kvällsmat.

Det var knappt så de hann få upp altandörrarna och panorama fönstren innan de sprang ut på trä altanen, ner för de 4 trappstegen och sprang ner för gräsmattan, ner till vattnet.

Anna var snabbast med att få av sig alla sina kläder, när man hör hur både Maja och Sara stannar upp och säger. – Vad då? Ska vi bada Näck el?


Bildkälla

Anna bara skrattar och säger halvvägs ner i vattnet - Ja men det är väl klart vi ska, kom igen nu tjejer inte fega ur.

De andra tänker efter för en sekund men sen tänker de ”Va fan det är bara vi här och det är sommar ut och det är en härlig sommarkväll klart man kan bada näck då!”. Snart plaskar alla 4 omkring i det ljumma, härliga och klara vattnet. De skrattar och stänker vatten på varandra.

Efter en stund säger Mia – Ja eftersom jag var sist i så får väl jag laga maten då. Vad vill ni ha en fredags kväll som denna då? Antingen potatisgratäng med vitlök och grillad rostbiff med café de paris sås och grönsaker till el köttsoppa sa Mia med glimten i ögat. Givetvis fanns det ju ingen köttsoppa utan Mia skojade bara till det lite. De övriga 3 tjejerna skrek i mun på varandra KÖTT och GRATÄNG såklart!!!! Och så skrattade de gott igen medan Mia gick upp för att torka sig och klä på sig och för att börja laga mat.

Medan Mia pysslade och fixade med potatisgratängen och salladen så hade de andra 3 kommit upp och torkat sig och ställt fram grillen, och korkat upp vin flaskorna de hade med sig samt lite cider. De hade dukat i ordning bordet med en vit duk ute på altanen och plockat lite sommarblomster som de ställde i en vas mitt på bordet. Sen dukade de fint med vinglas, bestick och tallrikar. Maria hörde hur det fixades och donades därute och hur tjejerna fick mer och mer vin i sig och hur de skrattade och fnittrade gott.

- Jaha Här sitter ni och har det bra hör jag. Skrattade Mia fram när hon kom ut med salladen.

- Ja, Gud så underbart det är här. Myste Maja fram.

- Ah, vilken tur att din pappa frågade hans kollega om vi fick låna stugan i 2 veckor och att de inte skulle vara här då. Sa Sara till Anna.

- Mmm vi har det verkligen bra vi 4, men de valde att åka till Franska Rivieran i år istället, sa Anna.

- Vilken tur för oss, sa Mia

Mia gick tillbaka in i köket med en hallon cider i handen, Gud så gott det smakar tänkte hon, Det smakar verkligen sommar. Under tiden höll Maja på att tända grillen medan Anna och Sara bara satt och skrattade och pratade om ditt och datt. Alla började bli rejält i gasen, el ja lite sådär härligt smårunda under fötterna kan man säga. Klockan var ju inte alls mycket, runt 18 tiden bara, så kvällen var ung.

Mia kom ut igen med nya grejer som man skulle ha till maten, och när hon skulle gå in igen så trängde sig Anna i mellan, för hon skulle gå in och hämta något men hon snubblade lite på tröskeln på vägen in och stod på händer, med rumpan upp i vädret. Just då kom det en liten vindpust och hennes vita tunna bomullsklänning for upp mitt framför näsan på Mia.

Men vänta, hade Mia verkligen sett rätt? Hade inte Anna några trosor på sig. Mia tänkte efter, jo men klart hon hade, du måste ju ha sett fel tänkte hon för sig själv medan hon gick tillbaka in i köket för att röra om i potatisgratängen. Därinne stod Anna och fipplade lite och tvättade av sig händerna, på vägen ut strök hon sig emot Mia och sa: Gillade du det du fick se? Sen gick hon bara.

Mia stannade upp. Vad var det som höll på att hända? Hon tänkte till igen, Hade hon både sett och hört rätt. Sa verkligen Anna så. Mia vart alldeles förvirrad och slängde i sig halva resterande cidern direkt för att komma till sans igen. Tjejerna därute hade fixat biffen med grillen, och Mia kom nu ut med potatisgratängen som var klar. När hon ställde ner den på bordet möttes hon utav ett väldigt brett leende ifrån Anna. Mia bara log tillbaka och visste inte alls hur hon skulle tolka det där. Sara och Maja hade ingen koll på vad som förse gick runt omkring dem mellan Anna och Mia.

De satte sig till bords och åt och drack gott och skrattade åt en massa dumheter de hade gjort tidigare tillsammans. De övriga tjejerna var singlar var egentligen bara Mia som hade haft ett förhållande som nu precis hade tagit slut efter 3 år. Så de snackade och bytte erfarenheter mellan varandra, vilka killar de hade haft och vad de hade sagt för pinsamheter till tjejerna under akten och så satt de och berättade vilka av killarna de hade legat med som hade haft störst respektive minst snopp och vem som hade haft bäst respektive sämst teknik. Så höll de på och skrattade gott under tiden.

Mia kände att det var nog dags att ta en liten sväng in på toa, så hon ursäktade sig fint och reste på sig. Innan hon gled in på toa tänkte hon: ”jag byter om till något mer bekvämt, jeansen sitter lite tight”, så hon gled upp på övervåningen till det sovrummet som hon och Anna skulle dela på och det andra stora sovrummet skulle ju Maja och Sara dela på. När hon kom in i sovrummet så såg hon ett par vita string trosor hänga på ena stolpen på den gamla dubbelsängen. Hon tog dem i sin hand och hajade direkt att det var Annas och de var dygn sura. Men vänta alla hade ju badat näck så trosorna kunde ju inte vara blöta pga det. Då fattade Mia direkt, men herregud de var ju fittsaft. Och Mia Hade inte sett fel. Nu visste inte Mia riktigt vad hon skulle göra. Här stod hon med Annas plaskvåta trosor i handen och hon kände att hon själv började rinna till där nere.


Bildkälla

Hon gled försiktigt ur sina tighta jeans och så försiktigt började hon lukta på Annas trosor, oj vilken härlig känsla, gud så gott Anna doftade därnere. Mia kände verkligen hur hon blev våt själv när hon sniffade in Annas könsdoft. Försiktigt började Mia smeka sig själv utanpå sina vita spets string som hon hade haft på sig under jeansen. ”OHHHH Så skönt att få smeka utanpå mina blygläppar!” tänkte hon medan hon började andas lite tyngre. Hon började massera sin fitta mer och mer utan på sina trosor. Mia tittade på Annas trosor som hon höll i handen "vi ser ut att ha nästan samma storlek" tänkte hon. Försiktigt gled hon ur sina egna och satte på sig Annas våta trosor. Det pirrade till igenom hela kroppen på Mia. Fy så snuskig hon kände sig. Men Det var så underbart mysigt på något sätt. Hon började återigen att massera sin fitta nu och tryckte Annas våta trosor närmre och närmre sitt eget våta sköte. Ohhhhhhhh så kåt hon var nu. Hon kände verkligen hur hennes egen fittsaft blandades med Annas. Plötsligt hörde hon hur det knirrade till i trappan. Hon tog snabbt av sig Annas trosor och hängde genast tillbaka dem på stolpen igen och satte på sig sina egna trosor och sina gråa mys byxor och en härlig munk jacka som passade till byxorna. Plötsligt steg Maja in i sovrummet, vart tog du vägen undrade hon. Du skulle ju gå på toa sa du ju, nu har du vart borta i 30 min sa Maja.

- Oj hoppsan ja jag hade problem med att få av mina förbannade jeans, de sitter så tight. Sa Mia

- Ja men du kunde ju ha bett om hjälp. Skrattade Maja.

- Ja det kunde jag ju iof, nej nu ska jag ner på toa och sen blir det jordgubbstårta. Sa Mia glatt.

Både sprang nerför trappan och Mia tänkte jag hoppas verkligen att Maja inte hade sett något. Mia och Maja gick in i köket för att hämta den hembakade jordgubbstårtan som de hade hjälpts åt att fixa innan maten.

Alla satte sig till bords igen och började äta efterrätt. Solen började nu sakta sänka sig över trädtopparna på andra sidan sjön. Och det blev som ett porträtt i vattnet som ett vykort när sjön återigen låg sådär alldeles tyst, stilla och spegelblank. Det hade vart en underbar sommar dag med blå himmel och strålande sol. Luften var sådär perfekt just nu som en sommarkväll kan vara när man är ute i naturen. Glöden från grillen höll sakta på att slockna och det luktade så gott efter man hade grillat samt ifrån gräset och syren buskarna på tomten.

Nere i källaren på huset fanns 2 st duschar och en bastu och ett förråd. Bastun hade de byggt så att man kunde sitta och titta ut över vattnet i ett stort runt fönster. Samt att de hade en glasdörr ut till de 2 duscharna som fanns. Så man kunde aldrig låsa in sig el så men det var full insyn från 2 håll dock men det var riktigt härligt och läckert att sitta där inne speciellt en kväll som denna.

- Nä Tjejer, disken och allt det där tar vi imorgon va? sa Maja.

- Ah det tycker jag. Sa Mia.

- Jag föreslår att vi tar med oss cidern och går ner och bastar, för jag satte på bastun förut. Sa Anna.

- Ja det gör vi sa de övriga 3 i mun på varandra.

Sagt och gjort så gled de ner till bastun som Anna påpassligt hade satt på innan de började äta. Så den var riktigt varm och härlig. Anna och Mia satte sig på den översta bänken medan Sara och Maja på den nedre. Alla med varsin Cider i handen. Alla Satt med ryggen lutad emot varsin vägg och ena benet rak långt och den andra uppdraget.

Mia kom på sig själv med att hon satt och spanade in Annas kön. Hon var helt rakad, och hennes fitta såg ut som en mussla som var på väg att öppna sig. Annas kropp var väldigt fin trots att hon hade stora bröst och var lite mullig. Och nu så rann svett pärlorna ner efter hennes kropp, de rullade ner ifrån hennes bröst ner emot magen på henne. Annas kropp riktigt blänkte av svett. Mia lyfte blicken och såg på Anna att hon hade förstått vart Mia hade tittat. Mia tittade hastigt bort och ner på Majas och Saras kön, alla var rakade utom Sara som hade gjort en fin liten rakad triangel precis ovanför venusberget. Mia kände att hon blev varmare i kroppen och fuktigare mellan benen. Hon kunde inte vara kvar längre tänkte hon. Hon kände hur hon inte kunde slita blicken ifrån Annas härliga fina blygläppar. Plötsligt så ser hon hur Anna tar sin hand och stryker den lätt utefter hennes skåra och får med sig en sträng av fittsaft som hon sen smetar ut på sitt ena bröst. Mia tittar sig snabbt ner och kollar om Sara och Maja har sett vad hon hade sett, men de verkar vara fullt upptagna med att diskutera senaste modet på sport Bh:ar. De hade inte haft en susning av vad som precis hade hänt ett par cm ifrån dem.

- Nä nu klarar inte jag mera, nu får det vara nog säger Sara efter 30 min bastande. Nu tänker jag ta mig ett kvällsdopp i sjön innan vi går och sover.

- Jaaaaaaaaaaaa oh va underbart det vore, jag följer med säger Maja.

- Ska ni med el? Frågar Sara glatt.

- Neeee vi bastar ett litet tag till säger Anna och tittar med ett brett leende på Mia.

- Okidoki skyll er själva skrattar Sara fram när hon bokstavligt talat studsar ut ifrån bastun ut genom källardörren ner mot vattnet dit Maja redan är på väg.

#518


Bildkälla

#517


Bildkälla

Inspirerande tal från FNs generalsekreterare

FNs generalsekreterare, Ban Ki-moon, höll ett tal om hur det är dags för HBTQA-personer att få samma rättigheter som heterosexuella - världen över. Många har inte hört själva talet eftersom det som uppmärksammades var den handfull personer som valde att lämna lokalen i protest mot Ban Ki-moons budskap.

All Out är en organisation för HBTQAs rättigheter i världen, och de valde att sätta ihop en video med det här talet och sprida den för att så många som möjligt skulle få ta del av den. Jag tänkte att jag skulle lägga ut den här också, för budskapet är verkligen viktigt:

Källa

#516


Bildkälla

Sexnovell - Trångt på krogen

Novellen är hämtad från www.sexnovell.se och är skriven av signaturen livvy.Linda hade haft en rätt hektisk vecka på jobbet. Företag som inte hade fått sin varuleverans i tid, kunder som ringde och klagade på att det såg ut som att paketen hade blivit uppbrutna, chefen som ojade sig över att hon ofta försovit sig. Gaaah! Men nu var det fredag, en fredag som hon tänkte lägga allt vad jobb hette bakom sig. Helgen var kommen och med den också ett glas vin eller varför inte en hel flaska när hon ändå höll på.

Marit skulle komma förbi, eller Mutta-Marit som hon också kallades så käckt för att hon var så lik den norska ingifta prinsessan Mette-Marit dock kunde hon inte bli kallad likadant så det fick bli Mutta-Marit. Lite roligare, lite fånigare och lite mer relaterat. Mutta-Marit hade precis kommit ur ett urjobbigt förhållande där mannen i hennes liv mer än gärna hellre satt på en pub med sina fotbollskompisar än hängde med sin flickvän. Mutta-Marit fick nog och gjorde slut genom att slänga en fotbollssko i huvudet på honom och den andra i en blomkruka.

Linda och Marit hade pratat lite löst om att gå ut på krogen och så blev det. Efter en flaska vin var kände de sig upprymda. Krogen var näst intill full och man kunde inte undgå att råka putta lite på varandra i vimlet. Putta var inte riktigt rätt ord när det gällde Linda då hon precis hade fått sin öl i baren och skulle vända sig om, där stod en blond tjej i vägen, lite för nära Lindas ölglas så att det skvalpade över och ner över blondinens svarta klänning.

”Men gud förlåt!” Det var vad Linda fick ur sig, mer visste hon inte riktigt vad hon skulle säga. Det hon tänkte egentligen var att denna ursnygga tjej gärna hade fått följa med hem så att hon fick se vad som fanns under den öldränkta klänningen. Linda förväntade sig åtminstone en käftsmäll men det kom aldrig någon. Istället tittade blondinen på henne och såg i hennes ögon att Linda tyckte om det hon såg. Blondinen presenterade sig.
”Det gör inte så mycket, jag ska ända snart hem, förresten så heter jag Nora”. Hon sträckte fram sin hand och Linda tog den och presenterade sig hon också. Nora kände att Linda nog var lite intresserad då hon utan omsvep frågade om hon ville följa med hem till henne. Linda tittade sig omkring efter Mutta-Marit och fick syn på henne i ett hörn omslingrades med Mats, en kille från jobbet.


Bildkälla

Linda gick fram och frågade om det var okej om hon gick, Mutta-Marit tittade på henne med rosiga kinder och protesterade inte nämnvärt så Linda gick tillbaka till Nora, hämtade ut sin jacka i garderoben och tillsammans lämnade de krogen. Ute var det en smula kyligt men inom sig kände de sig varma.
”Var bor du någonstans?” Linda tittade upp mot Nora då hon ställde frågan. ”Jag bor vid nästa gata bara så det är inte så långt”. Nora log och pekade där de skulle svänga upp.

Redan i hallen var det laddat till tusen. Linda hade redan fantiserat om hur Nora såg ut utan kläder. Efter att ha hällt i sig en flaska vin och ett glas öl (okej ett halvt då andra halvan hade hamnat på Noras klänning) kände hon sig modig. Så fort Nora hade tagit av sig sina skor och hängt upp jackan på en galge var Linda där, så nära Nora att hon kände doften av henne parfym trots att den var väldigt diskret. Hon smekte henne i nacken samtidigt som hon gav henne en puss, som sedan blev en kyss som smakade en blandning av öl, lite rök och tandkräm. Nora tog Linda i handen samtidigt som hon drog ner dragkedjan i klänningen som var på sidan. Linda såg mer och mer hud och ville bara se mer.

I sovrummet fanns en gigantisk dubbelsäng med härliga påslakan som gick i limegrönt och blått. Nora puttade ner Linda på sängen medan hon sakta tog av sig hela klänningen och beordrade Linda att göra detsamma. Plagg efter plagg hamnar på golvet i en salig blandning medan de kysstes ivrigt.

Bröstvårtorna på båda var sedan länge hur styva som helst. Linda kupade ena av Noras bröst och lekte med tungan runt den utan att nudda själva bröstvårtan. Nora stönade till. ”Snälla, ta den i munnen innan jag kreverar!” Linda som älskar att teasa gjorde ingen ansats att lyda utan fortsatte istället med den andra bröstvårtan likadant. Nora försökte sätta sig upp men Linda puttade ner henne lika fort. ”Ligg kvar och låt mig få retas lite”. Nora suckade och stönade men gjorde som Linda sa till henne. Medan deras ögon möttes sög hon in bröstvårtan och Nora stönade högljutt. Andra bröstvårtan nöp hon i lite mellan två fingrar och det fick Nora att resa sig upp så hastigt att Linda inte hann med. Nu var det hon som var i underläge men var så kåt att hon inte längre ville leka dominant, hennes fitta var sedan länge helt dyblöt.Bildkälla

Nora började smeka Lindas ena lår, från knäskålen sakta upp mot ljumsken, gjorde små cirklar över venusberget, retades med ett finger över det nyrakade, nuddade klittan litegrann men gick sedan upp mot magen och brösten. Behandlingen hade gjort Linda galen av kåthet och ville bara smaka Noras fitta nu och bli slickad själv därför lade hon sig över åt motsatt håll så Nora fick hennes fitta rakt i ansiktet och hon själv kunde ha full insyn för att slicka. Hon började slicka nedifrån och upp i skåran, det var fullkomligt dyblött och smakade himmelskt. Hon slickade undersidan av klittan medan hon retades med ett finger i öppningen, hon hörde Nora säga med hes röst. ”Snälla träng in fingret, jag står inte ut!”. Denna gång var Linda lydig och gjorde som Nora sa men bara till hälften och drog ut det igen när hon i nästan samma ögonblick trängde in hårt och långt, hon lirkade lite med fingret, upp mot fittväggen och drog den ända ut, stoppade in två denna gång och det fick igång Nora som gjorde samma sak med Linda. Fittsafterna flödade och Linda juckade mot Noras tunga mer och mer och sög in den hårda klittan medan fingrarna gick in fortare och fortare. Linda tappade kontrollen och satte sig upp på knä medan Nora fingerknullade henne djupt, hon var nära och sjönk längre och längre ner mot Noras ansikte. Linda skrek rakt ut medan hela hennes kropp skakade av orgasmer trots det fortsatte Nora att fingerknulla henne. ”Ge mig samma behandling nu, ge mig den bästa orgasmen på länge!” Linda lade sig ner igen och stoppade in tre fingrar i Noras dyblöta fitta och började fingerknulla henne hårt, det verkade få igång Nora på riktigt och medan Linda fick ännu en underbar orgasm fick Nora sin första, Lindas fingrar kramades om och där kom den, fontänorgasmen som hon så länge velat vara med om.

. Hela lakanet var dyblött men det gjorde Linda bara kåtare och började slicka Noras klitta hårdare och där kom det igen, ännu en fontänorgasm och denna gång sprutade det upp i ansiktet. Linda var inte sen att ta emot allt som Nora ville ge. Lindas kropp lugnade ner sig och bakom sig hörde hon Noras andhämtning gå till det normala.

”Det var fan det bästa sexet ever!” Skrek Nora och skrattade lite lätt. ”Ja det var nog en av mina bästa upplevelser också faktiskt” sa Linda och torkade av ansiktet på en handduk som låg intill sängen. Det var ganska uppenbart varför den låg där, det är tvunget när man har fått gåvan att få fontänorgasm.

Linda lade sig bredvid Nora och låg stött mot sin ena armbåge. ”Du vill inte lära mig hur man får såna där himmelska fontänorgasmer?” Nora tittade på henne trött. ”Absolut, nu eller imorgon?” Bestäm du. Båda skrattade och kysstes ömt.

#515


Bildkälla

Rachael Yamagata - Under my skinI hesitate to say I was bait for you
Could that be something that you all would do
I'd be lying if I did now say I wasn't intrigued
But timing is everything here
And for the moment the 'we' is reprieved
But, as I watch the girl unfold before my eyes,
I discover that I like her

Would you please get our from under my skin

'Cause I can't begin this yet
And I don't know what my intentions are
They're speaking in a different tongue
And deep inside, I'm not as tough as I seem
But I won't let you know
Until it's right, I'm gonna stay my distance
And you should go

I'm in the dance, and it's a chance,

But stay and watch awhile
I'll be singing a tune just for you with a smile
And maybe, if I'm lucky
You'll tip your hat to me, and you'll discover
That you like her


Would you please get our from under my skin

For I can't begin this yet
And I don't know what my intentions are
They're speaking in a different tongue
And deep inside, I'm not as tough as I seem
But I won't let you know
Until it's right, I'm gonna stay my distance
And you should go

Crazy as it al plays out

I think I'm lonelier than I've ever been before
'Cause I was so close
To going through that door
But I don't want to be to blame for them
I don't want to be to blame

Would you please get our from
under my skin
'Cause I can't begin this yet
And I don't know what my intentions are
They're speaking in a different tongue
And deep inside, I'm not as tough as I seem
But I won't let you know
Until it's right, I'm gonna stay my distance
And you should go, go, go
Oh, would you please get out
I'm not as strong as I seem, but I won't let you know


Obama-citat

I believe there are too many children who need loving parents to deny one group of people adoption rights. A child will benefit from a healthy, loving home, whether the parents are gay or not.

Barack Obama

 

 

 


Bilderna stannar!

Jag tänkte bryta omröstningen nu eftersom jag ändå ser åt vilket håll resultatet barkar. Så här ser det ut just nu:
Därför tänker jag behålla bilderna som de är i bloggen. Vill ni veta mer om mina val av bilder så kan jag säga så mycket som så att de bilder jag väljer ut är vackra i mina ögon. Jag väljer bilder som visar kärlek mellan två tjejer eftersom de trots allt är temat för den här bloggen.

Vill någon skicka in egna bilder eller tipsa om bilder ni vill se på bloggen så lämna bara en kommentar eller mejla mig!

Bilder eller inte?

Jag har fått in klagomål på att det är för många bilder utan text i bloggen, så jag tänkte kolla med er vad ni tycker om det. Syftet med bilderna är att skapa en accepterande atmosfär och igenkännande för läsarna av den här bloggen - inte att generera så många kommentarer som möjligt.

Så vad tycker ni? Svara gärna på den här omröstningen så jag får en liten aning:

webvoter-omröstning
Vill du se bilder i den här bloggen?

Ja
Nej

Se resultat

Lily Allen - Fuck you
Look inside
Look inside your tiny mind
Now look a bit harder
Cause we're so uninspired, so sick and tired of all the hatred you harbor

So you say

It's not okay to be gay
Well I think you're just evil
You're just some racist who can't tie my laces
Your point of view is medieval

Fuck you

Fuck you very, very much
Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don't stay in touch

Fuck you

Fuck you very, very much
Cause your words don't translate
And it's getting quite late
So please don't stay in touch

Do you get

Do you get a little kick out of being slow minded?
You want to be like your father
It's approval you're after
Well that's not how you find it

Do you

Do you really enjoy living a life that's so hateful?
Cause there's a hole where your soul should be
Your losing control of it and it's really distasteful

Fuck you

Fuck you very, very much
Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don't stay in touch

Fuck you

Fuck you very, very much
Cause your words don't translate and it's getting quite late
So please don't stay in touch

Fuck you, fuck you, fuck you,

Fuck you, fuck you, fuck you,
Fuck you

You say, you think we need to go to war

Well you're already in one,
Cause its people like you
That need to get slew
No one wants your opinion

Fuck you

Fuck you very, very much
Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don't stay in touch

Fuck you

Fuck you very, very much
Cause your words don't translate and it's getting quite late
So please don't stay in touch

Fuck you, fuck you, fuck you

Fuck you, fuck you, fuck you

#514


Bildkälla

#513


Bildkälla

Vienna Teng - City Hall
Me and my baby on a february holiday
'cause we got the news
Yeah, we got the news
500 miles and we're gonna make it all the way
We've got nothing to lose
We've got nothing to lose

It's been 10 years waiting

But it's better late than the never
We've been told before
We can't wait one minute more

Oh, me and my baby driving down

To a hilly seaside town in the rainfall
Oh, me and my baby stand in line
You've never seen a sight so fine
As the love that's gonna shine
At city hall

Me and my baby've been through

A lot of good and bad
Learned to kiss the sky
Made our momma's cry
I've seen a lot of friends
After giving it all they had
Lay down and die
Lay down and die

10 years into it

Here's our window
At the vegas drive-thru chapel
It ain't too much
For 'em all to handle

Oh, me and my baby driving down

To a hilly seaside town in the rainfall
Oh, me and my baby stand in line
You've never seen a sight so fine
As the love that's gonna shine
At city hall

Outside, they're handing out

Donuts and pizza pies
For the folks in pairs in the folding chairs
My baby's lookin' so damned pretty
With those anxious eyes
Rain-speckled hair
And my ring to wear

10 years waiting for this moment of fate

When we say the words and sign our names
If they take it away again someday
This beautiful thing won't change

Oh, me and my baby driving down

To a hilly seaside town in the rainfall
Oh, me and my baby stand in line
You've never seen a sight so fine
As the love that's gonna shine

Oh, me and my baby driving down

To a hilly seaside town in the rainfall
Oh, me and my baby stand in line
You've never seen a sight so fine
As the love that's gonna shine
At city hall

#512


Bildkälla

HBTQ-festivalen i Göteborg!

Ni glömmer väl inte att det kommer bli HBTQ-festival här i Götet också? Festivalen invigs 30 maj och paraden går av stapeln söndagen den 3:e juni! Flaggning pågår mellan 21/5 till och med festivalens slutdag 3/6.

Är det någon utav er som har tänkt att dyka upp i Göteborg under den här tiden? Jag har själv planer på att gå i paraden i år faktiskt, hade varit skitkul!

Tänkte skriva mer om HBTQ-festivalen i Göteborg när börjar närma sig. Så länge kan ni som är nyfikna klicka er in på den här länken och hitta mer information: LÄNK

STORMÖTE 7 MARS
Bildkälla

#511


Bildkälla

Vem du kan vända dig till

Jag tänkte ge er lite olika länkar och telefonnummer dit ni kan vända er om ni behöver prata med någon om er sexualitet eller om ni till exempel har varit utsatt för något brott.UMO.se
www.umo.se
är en hemsida för ungdomar mellan 13 och 25 år. Här kan man hitta bra information om sex, hälsa och relationer.


heder.nu
www.heder.nu
riktar sig till hbtq-personer som lever med hedersrelaterat våld på grund av sexualitet.


RFSL:s kuratorer och rådgivare
Göteborg - Tel: 031-13 83 86       LÄNK
Skåne - Tel: 040-611 99 50         LÄNK
Linköping - Tel:
046-13 22 82 11 LÄNK


RFSL:s brottsofferjour för hbt-personer
Om du har utsatts för hatbrott, kränkningar, diskriminering eller andra brott relaterade till din sexualitet kan du ringa det här numret för att få hjälp: 020-34 13 16. Du kan också mejla: boj@rfsl.se


HBT-jouren
Hit kan du ringa varifrån i Sverige du än kommer. Du förblir anonym och behöver på så sätt inte berätta namn eller var du kommer ifrån. Du kan prata om saker gällande sexualitet, samlevnadsproblem, relationer eller ensamhet till exempel. Numret dit är: 0771-66 67 68. Öppettider på linjen är: måndagar, onsdagar, söndagar kl. 19-22.

Jag lyssnar gärna och försöker hjälpa om jag kan, så behöver du någon att prata med kan du mejla mig på loveforladies.blogg@gmail.com.


Källa

Händelsen på Stonewall Inn

Förra veckan skrev jag ett inlägg om Pridefestivalen där jag nämnde en händelse som startade demonstrationer för homosexuellas rättigheter. I det här inlägget hade jag tänkt att berätta om denna händelse.


Sextiotalets USA var inte speciellt tolerant mot homo- och transsexuella. Razzior mot gayklubbar var vanliga och som kvinna kunde man åka fast för crossdressing om man klädde sig i "för manliga" kläder. Klubbägarna var ofta tvungna att betala dubbla avgifter för att kunna hålla sina ställen öppna, trots det blev många gayklubbar tvingade att stänga. Homo- och transsexuella var inga önskvärda gäster på andra barer heller. De kunde bli utkastade, förvägrades handla i baren eller blev helt enkelt förvisade till platser i lokalen där de endast kunde sitta med ryggen mot övriga besökare.

File:Stonewall Inn New York 002.JPG
Bildkälla

Stonewall Inn
var en klubb i Greenwich Village i New York. Under främst senare delen av sextiotalet var stället ett känt tillhåll för homo-, bi- och transpersoner i området - något som polisen också kände till.

1969, närmare bestämt 27 juni, begravdes sångerskan och gayikonen Judy Garland. Ungefär 200 personer hade då sökt sig till Stonewall Inn för att minnas och för sista gången ta farväl av sångerskan.

Polisen bestämde sig vid halvtvå tiden på morgonen till den 28:e för att utföra en razzia mot baren, någonting som inte var särskilt ovanligt. Anledningen sades vara "överskridelse av alkohollagen" men inga sådana bevis fanns att finna. Polisen stoppade musiken och tände upp lokalen med orden "Police! We're taking the place!" De som varit med om liknande situationer innan försökte fly från platsen, men polisen barrikaderade dörrar och fönster.

Det var meningen att barens besökare skulle ställas i ett led, visiteras och identifieras för att sedan undersökas om de iklädde sig "transkläder" eller inte (alltså om män bar traditionella kvinnokläder och tvärtom). De som klädde sig på det viset skulle bli dömda för crossdressing. De män som var klädda som kvinnor bestämde sig för att göra motstånd mot polisen, vilket ledde till att de som klädde sig "olämpligt" för sitt kön skiljdes från de andra i baren och fick genomgå en obehaglig visitering. Flera lesbiska kvinnor vittnade om hur polisen tafsade på dem under visiteringen.

Tanken var sedan att de misstänkta skulle följa med till polisstationen och den alkohol som blivit konfiskerad skulle skickas iväg. Medan polisen och de anklagade väntade på transport började fler och fler samlas utanför Stonewall Inn. Människor från baren blev slagna, både ute på gatan och inne i byggnaden. Snart började protester och demonstrationer från folket växa sig allt större, till sist blev polisen tvungen att ta skydd. Fler och fler anslöt sig till demonstrationen mot polisen och till slut var deltagarantalet uppe i runt tusen personer. Polisen försökte skingra folkmassan men det var omöjligt.


A black and white photograph showing the backs of three uniformed police officers and a man with short-cropped hair in a suit pushing back a crowd of young men with longer hair dressed in jeans and contemporary clothing for the late 1960s, arguing and defying the police; other people in the background on a stoop are watching
Bildkälla

Demonstrationen pågick i flera dagar. Trots flera vittnen till polisernas övervåld fanns att finna, blev dessa inte åtalade eller dömda för några brott när demonstrationen väl avslutades.

Efter händelsen startades liknande demonstrationer runt om i USA och till sist också runtom i världen. Man brukar kalla händelsen vid Stonewall Inn för vändpunkten för gayrörelsens kamp och den homosexuella frigörelsen.
Källa
Källa

#510


Bildkälla

#509


Bildkälla

Delta i studie!

Jag fick en kommentar under förra inlägget som handlade om en studie som utförs vid Malmös Högskola. En grupp studenter där söker människor med erfarenheter av hur man kan bli bemött som HBTQ-person i svensk hälso- och sjukvård.

Vill ni hjälpa till och delta i den här studien kan ni göra det anonymt här: LÄNK. Länken för dig till en Facebooksida, men du måste inte vara medlem för att delta i undersökningen.


Novell - Brev till dig ~ Del 5/5

Allting hände så fort, jag hann inte tänka eller överlägga någonting närmare. Maria vände mig mot sig och kysste mina läppar, jag förstod ingenting och ändå allt. När mina händer smekte över Marias hud innanför t-shirten befann jag mig i ett tillstånd jag inte kan beskriva. Jag var medveten fast ändå inte. På något sätt kände jag mig kontrollerad av lust och begär, jag hade aldrig känt riktigt så innan, och i stunden gjorde det mig ingenting. Hennes händer brände mot min hud och jag lät mig brännmärkas, lät henne lämna sina avtryck mot min till slut nakna kropp. Jag vet inte om vi älskade eller om vi bara förenade någon form av ensamhet, men jag vet att jag svek dig. Medan hon rörde de delar av mig som hitintills bara varit dina, måste jag erkänna att alla mina tankar kretsade kring henne. Kring hennes tunga, hennes fingrar, hennes värme, hennes bröst, hennes våthet.

 

Mina fingrar inuti henne kändes inte som inuti dig, men ändå kunde jag inte låta bli att frambringa stön hos henne. Jag ville inte få henne att älska mig, jag ville bara få henne att begära mig för stunden, att njuta av mig, att vilja ha mig. Ingenting annat. Köttsliga lustar var allt som fanns mellan oss, men dessa lustar var starkare än någonting jag tidigare känt. Medan hennes tunga utforskade mig var jag bara i nuet. Jag var aldrig med dig, aldrig i dåtid, bara just precis nu när hon tog över mig och gjorde mig till någon jag aldrig trodde att jag skulle vara.

 

När allting var över somnade hon bredvid mig i sängen, helt naken. Inte heller jag bar kläder längre. Hon andades tungt, lika tungt som de tårar som lämnade min ögonvrå. Jag kunde inte hålla om henne, för hon var inte du. Istället lirkade jag mig ur sängen utan att väcka henne. Medan mina ögon fällde tusen tårar klädde jag på mig kläder och packade ned det mesta av mina saker i resväskan. Innan jag lämnade rummet hann jag känna ett sista sting av dåligt samvete.

 

Jag släpade med mig väskan längs landsvägen i mörkret. Några stjärnor syntes på himlen men månen var mörk. Busshållplatsen låg en kvarts gångväg från herrgården och femton minuter är lång tid för ett tungt sinne. Jag antar att jag hade tur för när jag nådde fram behövde jag bara vänta i fem minuter innan bussen dök upp.

 

Aldrig har jag känt mig så tom som på resan hem till dig. Jag vågade aldrig ens tänka tanken på att jag varit otrogen, för det hade jag väl inte? Inte hade jag väl varit med någon annan, det kunde jag väl inte? Men det hade jag och det grämde mig något oerhört. Jag var en svag, liten människa, sådan hade jag aldrig känt mig innan.

 

När jag klev in genom ytterdörren hemma var klockan över två på natten. Jag vågade inte gå in till dig i sovrummet, istället lade jag mig i vardagsrumssoffan och grät. Jag grät som jag aldrig hade förut, som om världen hade gått under och på sätt och vis hade den det. Sedan satte jag mig ned och skrev till dig, jag skrev ett långt, ärligt brev som jag kanske inte borde ha givit dig. Jag tog ändå mod till mig och lämnade papprena efter mig, även om jag visste att du skulle hata mig. Ingen kunde ändå hata mig mer än jag hatade mig själv.


Morgonen efter satte jag mig på en buss långt bort. Jag ville inte se mig själv såra den människa jag älskade allra högst.

Varför Pride-festival?

Jag fick in en fråga under inlägget till vilka som ska presentera årets Pride-festival, och den såg ut såhär:

"[...] Men varför ska HBTQA-personer ha en pridefestival? När firar heterosexuella sin festival?"

Den här frågan verkar komma upp varje år när det börjar bli dags för Pride runtom i Sverige. Det är som att fråga "varför finns internationella kvinnodagen när det inte finns någon internationell mansdag?" och så vidare, finns många liknande frågor. Jag ser det som så att sådana här speciella dagar eller festivaler är till för att uppmärksamma grupper i samhället som har blivit diskriminerade eller dåligt behandlade. Kvinnor har setts som lägre än män många gånger, nu är givetvis förhållandena bättre runtom i världen, men fortfarande inte bra nog på alla ställen. Därför uppmärksammar vi kvinnor på internationella kvinnodagen.

Likadant med Pride. Homo-, bi-, trans-, queer - och asexuella personer både har varit och blir fortfarande utsatta för diskriminering, hatbrott och liknande hemskheter. Pride är ett tillfälle för oss, för att vi ska få visa stolthet över vilka vi är och också för att visa världen att vi finns. Det är en hyllning till all sorts kärlek och till alla sorters människor, dessutom är det en hyllning till alla de starka och modiga människor inom den hbtqa gruppen, som har stått upp och fortfarande gör det för att vi ska få samma rättigheter som alla andra, världen över.

Pride i Sverige handlar inte bara om den svenska situationen, det handlar om hela världen. Från början var Pride någonting som firades till minne av ett polisprovocerande upplopp bland homosexuella i New York 1969 (tänkte skriva ett längre inlägg om det en annan dag, intressant händelse!). Detta upplopp ledde till demonstrationer världen över, bland annat i Sverige i början av 1970-talet. Senare under 70-talet startades liknande demonstrationer som då kallades frigörelsedagen, dessa blev till frigörelseveckan under 1979. På 80-talet kallades demonstrationerna för homoveckan och 1998 anordnades den första Pridefestivalen i Stockholm.

File:Stockholm Pride 2010.jpg
Bildkälla

Så varför finns det inte en heterofestival eller en mansdag? Det finns heterosexuella och män som lider av diskriminering och annat. Ja, det klart att det gör. Jag hade inte haft någonting emot en heterofestival eller en mansdag, alla skäl att fira någons kamp mot ett rättvisare och bättre samhälle är bra skäl. Frågan är dock om det behövs? Jag känner att samhället redan är så inriktat på den heterosexuella normen att Pride är ett skönt avbrott.

Källa

#508


Bildkälla

Årets invigare av Stockholm Pride!

Socialdemokraternas förra ledare Mona Sahlin och EU-minister Birgitta Ohlsson ska inviga årets Pridefestival i Stockholm. Temat för året är "tillsammans" och därför har två politiker, som båda kämpar för hbtq-personers rättigheter, från de olika blocken valts ut till att utföra den här hedersvärda uppgiften.

Invigningen äger rum 31 juli i Pride Park, Tantolunden, Stockholm.


Bild- och textkälla

Novell - Brev till dig ~ Del 4/5

Jag reste mig upp och gick. Jag sa inte hejdå till någon och ingen ägnade mig ens en blick. Det berörde mig inte. Diskret lämnade jag matsalen och gick, utan att träffa någon, till sovrummet. Tanken var att om jag kunde komma i säng och somna innan Maria kom tillbaka skulle allting ordna sig. Då skulle jag inte behöva tänka på vad som hänt innan och tills morgondagen skulle allting ha lugnat ned sig inom mig.

 

Så snabbt jag kunde bytte jag om till shorts och linne, borstade tänderna och kröp ned under täcket. Alla lampor i rummet var släckta och jag slöt mina ögon och försökte sova. Älskling, jag är inte stolt över det här, men det var hennes kurvor jag såg när jag blundade och kallade på sömnen. Direkt när jag insåg det, skämdes jag, men det fanns ingen återvändo. Jag visste inte vad det var med henne som lockade mig, men jag kände mig så dragen till henne, som om vi vore magneter. Du fanns i mina tankar och jag hade så dåligt samvete, men kunde inte stå emot.

 

Jag kan inte säga hur lång tid det tog innan Maria öppnade dörren till vårt rum, men jag skulle gissa på kanske en halvtimma. Direkt när hon kom in kunde jag känna doften av henne, hon luktade utav någonting blommigt och sött, kvinnligt och vackert. Jag ansträngde mig hårt för att låtsas sova medan hon tände sin sänglampa, suckade och lämnade rummet igen. Jag vände mig om i sängen så att jag låg med huvudet mot hennes sida, mitt hjärta klappade likt hästhovar i galopp.

 

Jag knep ihop ögonen hårt när Maria kom tillbaka in i rummet. Jag antog att hon hade borstat tänderna eller åtminstone besökt toaletten. Jag kunde höra hennes steg närma sig sängen och när jag hörde ljudet av kläder som lämnade hennes kropp öppnade jag mina ögon en aning. Hon stod mot ryggen mot mig och drog av sig linnet. Under hade hon en vit behå, jag såg bara knäppet i ryggen. Midjan var vackert rundad, hennes kropp hade timglasform och såg mjuk och inbjudande ut. Mitt hjärta slog snabbare medan hon knäppte upp jeanskjolen och drog den nedför sina höfter och av sina ben. Leggingsen låg så tätt intill benen att jag nästan blev generad, hennes kropp var så vacker. Under leggingsen bar hon ett par svarta stringtrosor, jag rodnade när jag såg det men kunde inte förmå mig själv till att stänga ögonen.

 

Fortfarande utan att märka av mig rotade hon fram en lång t-shirt ur sin byrålåda. Hon lade den på sin säng och ställde sig framför den och krängde av sig sin behå. Jag kunde se hennes yppiga bröst lite från sidan, bröstvårtorna var styva, förmodligen av kylan. En ilande känsla for igenom min kropp och jag skämdes ännu mer, men jag kunde inte förmå mig att tänka på dig, det gick inte. Jag försökte nog inte ens.

 

Jag vet inte vad det var som fick henne att vända sig om, men jag kan svära på att jag hörde mina hjärtslag ringa och jag var rädd att hon också skulle höra dem.

 

”Oj, är du vaken?” frågade hon och trädde på sig sin stora t-shirt. Jag hann se hennes bröst innan de täcktes av tyg och synen gjorde mig en aning yr.

 

”Jag vaknade precis till, förlåt,” ljög jag och låtsades gäspa.

 

Maria log och jag förstod att hon hade insett mer än jag önskade.

 

”Varför säger du förlåt?”

 

Hon satte sig ned på sin sängkant och såg på mig med sina vackra ögon. Jag kunde känna mig själv smälta inuti och visste att om det kunde gå oerhört fel om jag berättade varför.

 

”Äsch, jag är nog trött,” svarade jag och vände mig om. Jag klarade inte av att se på henne längre.

 

”Varför försvann du förut?”

 

Jag var inte beredd på frågan och visste därför inte vad jag skulle svara, så jag höll tyst. Maria reste sig från sin säng, det kunde jag tydligt höra på knarrandet från golvet. Jag höll andan medan jag lade märke till hur hon styrde sina steg mot min säng och sjönk ned på den.

 

”Jag märkte det direkt, du vet…,” sa hon och strök med handen över mitt hår. ”Man misstolkar inte sådana blickar.”

 

Jag svalde hårt och visste inte om jag skulle önska att jag kunde försvinna eller att hon skulle fortsätta.

 

”Vad menar du?” fick jag fram, låtsades som om jag inte förstod.

 

Maria sänkte sig ned mot mitt ansikte, strök bort en hårslinga från kinden och kysste den. Jag rös och kände det där välbekanta pirrandet inuti, trots att jag inte ville.

 

”Jag menar det här.”


#507


Bildkälla

C.H.O.P.S och musiken som gör dig gay

Jag surfade runt lite på nätet nu häromdagen och hittade en oerhört intressant hemsida. Jag vet inte om ni har har hört talas om C.H.O.P.S? Det är en förkortning för Changing Homosexuals into Ordinary People och är alltså ett sorts program för att omvända homosexuella till hetero (efter vad jag har förstått är det lite som ett sorts 12 stegs program, fast för gays).

Programmet drivs av ett religiöst samfund (med kristendom i botten). De ser homosexualitet som någonting skapat av Satan för att utrota människosläktet. Bevis på denna terori skulle vara att homosexuellt sex inte leder till barn och om alla blev homosexuella skulle således vår art dö ut. Ja, för de ser homosexualitet som en smittsam sjukdom som sprider sig runtom i världen, bland annat via musik. 

Jag hittade en hel hemsidan om hur man som förälder ska kontrollera vilka band ens barn lyssnar på. Ljuder Eminem, Indigo Girls, Lady Gaga eller Pink genom högtalarna på stereon är det riktigt farligt eftersom dessa artister kan göra sina lyssnare gay (WTF?!). Två säkra artister är däremot Cyndi Lauper (så jag antar att gay girls inte får lov att ha kul?) och Flyleaf.

Jag kan inte låta bli att skratta när jag hittar sådana här grejer, det är verkligen hysteriskt underhållande. Men samtidigt självklart provocerande eftersom det faktiskt finns människor som står bakom sådana här teorier. Helt sanslöst.

Har ni lust att kolla in sidan och förundras lite så kan ni klicka er in här: LÄNKBildkälla

Källa
Källa

Att bygga upp sig själv

Allas liv innehåller mer eller mindre sorg, alla har haft svåra perioder där det varit extra tungt. En del utav er kanske befinner i en sådan just nu, andra kanske är på väg ur en och ytterligare några kanske har lämnat en sådan jobbig tid långt bakom sig.

Det har gjorts flera studier på homosexuella (både män och kvinnor) som har visat att dessa oftare än heterosexuella lider av depression och ångest någon gång under sitt liv. Andelen rökare och brukare av andra droger är också hög bland homosexuella, likaså självmorden. (Hittar tyvärr ingen bra länk, återkommer med det!)

Orsaken till detta kan vara allt möjligt... En stor skuld bär homofoberna, ingen tvekan. Hade det inte funnits homofobi i världen hade livet varit så mycket enklare för många. Sedan är det naturligtvis en lång process i sig att försöka hitta sig själv, utforska sin sexualitet och så vidare. Någonting sådant kan vara mycket svårt och ångestfyllt, men kännas riktigt skönt när man väl har kommit ut på andra sidan. Att komma ut är förresten också någonting som skapar stress och press hos homosexuella. Detta är ju ett problem heterosexuella inte direkt behöver tampas med, ingen utav mina heterovänner har i alla fall kommit ut för sin familj...

Jag har fått höra flera gånger hur stark jag är för att jag har vågat komma ut för min närmsta familj och vänner. Nu senast berättade jag för en killkusin i samma ålder som mig och han sa till och med att han var stolt över mig för att jag är den första i släkten som vågar berätta att den är homo. Jag blev jätterörd utav den komplimangen, ingen tvekan, men samtidigt känns det så sorgligt. Jag tänker på alla de som inte har en lika stöttande och förstående familj och kompiskrets, jag tänker på de som fortfarande är osäkra och känner sig vilsna när det kommer till deras egen identitet. Det är verkligen inte lätt.

Det är lustigt det här med hur jag anses som stark, för den beteckningen har jag aldrig satt på mig själv. Jag har varit med om jobbiga saker och inte alltid hanterat dem på de mest konstruktiva sätt, jag gör inte alltid rätt val. Jag har gått i terapi i flera år, och känner mig fortfarande inte klar. Jag är jättefeg när det kommer till att berätta om mina innersta känslor och tankar egentligen, det är det som gör mig svag.

Men jag jobbar på det och det går framåt! För jag tror att man måste bygga upp sig själv för att komma någon vart här i livet... Det spelar ingen roll om man är hetero, bi, homo, svensk, alban, kines, grön, blå, lila - alla förtjänar att ha respekt för sig själva och vara stolta över den person de är. Jag är på väg dit och det vet jag att många utav er andra är också, och någon gång kommer vi fram, det är jag säker på!

Det här blev ett konstigt och oorganiserat blogginlägg, men det kanske behövs ibland. Borde nog ha lagt det på min och tjejens lite mer personliga blogg istället, men what the heck...

Novell - Brev till dig ~ Del 3/5

Så fort som jag öppnade den stora dörren till huset, hördes ett sorlande från ett närliggande rum. Jag förstod att det kom från salen där vi skulle äta och insåg också att jag borde skynda mig att göra mig klar. En stilla bön till någon högre makt maldes på om och om igen i mitt huvud, jag önskade att Maria inte skulle vara kvar i vårt rum. Högst önskade jag att jag bara hade drömt alltihop, att hon inte ens existerade, i alla fall inte i den här byggnaden.

 

Kanske mottogs min bön från någon, för när jag nervöst gläntade på dörren till vårt rum så var det till min lättnad tomt. Medan jag bytte om till någonting som kändes mer passande för en gemensam middag, tillfället till ära kändes det lite mer uppklätt med vit skjorta än den mörkgula t-shirt med tryck jag burit innan. Jag borstade sedan igenom mitt långa, blonda hår, kollade mig en extra gång i spegeln och lämnade sedan rummet.

 

Salongen vi skulle äta i badade i eftermiddagssol när jag steg in. Egentligen var rummet inte speciellt stort. I mitten av det stod ett ekbord med stolar i samma stil, där gissade jag att kanske tjugo personer redan satt. Längs väggen på bortre långsidan av rummet fanns flera fönster från golv till tak, det var igenom dem ljuset flödade in. Platserna som hade ryggen mot fönstren var redan upptagna, så jag slog mig ned mittemot fönstren istället. Fortfarande hade jag inte sett en skymt av Maria, hade alltihop bara varit inbillning? Nej, det kunde inte vara möjligt.

 

Fler personer strömmade in under de kommande minuterna och tog de platser som var lediga i besittning. Det fanns fortfarande en plats bredvid mig som var tom och det skrämde mig en aning. Till vänster om mig satt redan en kille i tjugofemårsåldern. Han hade halvlångt, yvigt, svart hår, var smal och bar en jeansskjorta som var öppen med flera knappar över bröstet. Han var solbränd och luktade herrparfym. Vi hade hälsat kort på varandra och jag hade fått ett bra intryck av honom, han verkade trevlig.

 

Alla platser var upptagna utom den bredvid mig och Maria saknades fortfarande. Ledaren för kursen, en äldre, något korpulent man, satt i ena kortändan av bordet. Han hade just börjat presentera sig när jag hörde dörren till salongen öppnas och någon komma in. Jag satt med ryggen mot och personen som kom in och vågade inte riktigt vända mig om för att se vem det var, mitt hjärta slog för hårt.

 

”Ursäkta att jag är sen,” hörde jag Marias röst säga innan hon slog sig ned bredvid mig och jag kände mig plötsligt smärtsamt självmedveten.

 

Kursledaren godtog hennes ursäkt och fortsatte sedan informera om hur kursen skulle gå till, tider att hålla och allt annat som redan stod att läsa på schemat. Jag lyssnade egentligen inte alls, jag kunde inte.

 

Maria gav mig bara en snabb blick och ett litet, snett leende, inte ett enda ord. Det var knappt ens så hon låtsades om att vi kände varandra. Fast kanske gjorde vi inte ens det. Jag undrade vad hon hade gjort när jag försvann iväg. När jag betraktade henne kunde jag se att hon fortfarande bar samma kläder som tidigare och jag funderade över vad som kunde ha gjort att hon varit så sen. På något sätt ville jag veta, fastän det egentligen inte angick mig.

 

Resten av middagen genomfördes med en underlig stämning. Egentligen hade jag inte någon matlust alls, men jag tvingade mig själv att äta för att inte verka konstig eller avslöja mig. Maria åt som om ingenting hade hänt och återigen började jag tvivla på vad som egentligen skett. Hade vi ens träffats innan, eller kunde jag ha inbillat mig? Jag började känna mig galen.

 

När solen hade sjunkit bortom horisonten och mörkret börjat sprida sig såväl ute som inne, började folk droppa av och lämna matsalen. Många som jag inte ens hälsat på sa hejdå till mig och jag svarade detsamma även om det kändes lite falskt och konstigt. Maria konverserade med tjejen bredvid henne, en person med hippiestil och långt, blont hår med hårband för pannan. Ingen pratade med mig och jag tyckte att det var skönt.


#506


Bildkälla

Ingen förtjänar att bo i garderoben...


Bildkälla

#505


Bildkälla

Novell - Brev till dig ~ Del 2/5

Jag ville egentligen inte prata mer med henne, men kunde samtidigt inte låta bli. I kroppen fanns den där kittlande känslan av fara och fjärilars vingar. Behagligt och obehagligt på en och samma gång. Helst ville jag skaka av mig känslan helt och hållet. Jag tänkte på dig, min kärlek till dig. Ändå försvann inte det nya som börjat gro.

 

Hon verkade vara det jag saknat så länge och det skrämde mig mer än någonting annat. Innan jag hunnit bestämma mig för att ignorera det som hon väckt inom mig, avbröt hon mina tankar:

 

”Ska du med och äta?” undrade hon. ”Det skulle väl vara gemensam middag idag?”

 

”Ja… Jo, det är nog sant,” svarade jag svävande. ”Jag har för mig att det stod något sådant på schemat vi fick över kursen.”

 

Lättad över att ha fått någonting neutralt att prata om rotade jag fram kursschemat ur väskan. Trots att jag kunde det i stort sett utantill vecklade jag ut papperet och läste högt vad som stod på första dagen:

 

”Måndag, artonde juni. Gemensam introduktion och middag med början klockan arton.”

 

Jag kastade ett öga på mitt armbandsur och noterade att det var nästan två timmar kvar till middagen. Modet sjönk i mig igen, jag visste inte hur jag skulle kunna fördriva de två timmarna ensam, jag ville bara ut från vårt rum, bort från Maria.

 

När hon frågade mig efter var toaletten låg såg jag min chans att smita iväg. Så fort hon hade försvunnit ut ur rummet gjorde jag samma sak. Jag såg till att ta mobilen med mig och småsprang ut ur den stora herrgården. Precis på utsidan fanns en lång allé av lindar, den såg ut att leda ned till havet. Grusvägen förde mina steg ned mot vattnet, jag behövde rensa huvudet. Hemma brukade jag alltid ta en promenad när tankarna blev för tunga och för många, det brukade hjälpa. Men allteftersom avståndet mellan mig och havet minskades, insåg jag att ingenting försvann eller bleknade.

 

När jag nådde fram till vattnet kunde jag se det blänka i solljuset. Trots att det var eftermiddag sken den fortfarande stark och klar, det enda som störde värmen var en tångdoftande, frisk vind som sköljde över mig likt vågor. Solvarm var klippan jag satte mig ned på, alldeles intill vattnet. Jag slöt mina ögon och drog in doften i näsan. Jag älskade havet, hade alltid gjort det. Havet gav mig ro och fungerade som inspiration för mig när jag målade.

 

En stund efter att jag hade satt mig ned, tog jag fram telefonen. Ingen hade hört av sig och jag blev besviken, jag hade hoppats på att du hade smsat eller ringt mig, men nej, inkorgen var tom på nya meddelanden. Inuti kände jag mig också lite arg. Varför hade du inte hört av dig? Saknade du mig inte? Egentligen kunde jag besvara frågorna själv, men jag ville känna mig arg och besviken. Det fick mig att tänka på någonting annat.

 

Tiden hade inte gått speciellt fort hitintills, det var ännu över en och en halv timma kvar till middagen. Jag lade mig ned på rygg på den varma stenhällen och slöt ögonen. Hoppades att jag kunde somna och då och då var sömnen nära. Flera gånger kunde jag känna mig nästan driva iväg och lika snabbt kvicknade jag till igen och den avslappnade känslan försvann. Efter ett tag beslöt jag mig för att sluta försöka sova, istället lyssnade jag till hur vågorna hälsade och tog farväl av stranden gång på gång. Viskandet i skogen bortom klipporna, skrianden från enstaka fiskmåsar.

 

Klippan kändes aldrig hård mot min rygg, bara mjuk, varm och trygg. Jag fick lust att aldrig lämna den, jag ville stanna kvar och ligga där hela sommaren, kanske hela livet. Det verkade som en så bra plats, med havet som närmsta granne och fiskmåsarna som sällskap. Skulle ha passat mig perfekt.

 

Men till sist tvingade jag mig själv att se på klockan och till min besvikelse hade minuterna flugit iväg och bara tjugo minuter återstod till middagen. Jag tvingade mig själv upp från min viloplats och lyssnade på grusets knaster under fötterna medan jag vandrade tillbaka genom lindallén till herrgården. Du hade fortfarande inte hört av dig till mig och jag visste varför. Trots det kände jag mig ledsen och arg.

 


#504


Bildkälla

Svar på frågor

Det här är ett inlägg skrivet av min flickvän :)


Fick reda på av min flickvän att hon hade fått kommentarer angående min sexualitet och jag svarar mer än gärna på detta!

 

Jo, först vill jag bara säga att jag klart som fan står för att vara bisexuell eller lesbisk eller vad jag nu må vara! Jag anser att all sexualitet och att all kärlek är ”naturlig” eller ”normal” eller vad man nu vill kalla det. Kärlek som kärlek oavsett kön, det är ju det som får vår värld att snurra.

 

Skämmas för saker och ting är det sista jag gör. Frågar någon om jag är singel eller tillsammans med någon så säger jag givetvis att jag har flickvän. Fler frågor än så kommer det inte mer än ”Jaha, vad heter hon?” eller ”Hur länge har ni varit tillsammans?”. Så jag skiter fullständigt i egentligen vad folk anser mig ha för sexualitet då jag själv anser att vilken sexualitet som helst är vacker och är inget att skämmas för alls. Det är inte förens det bli djupare diskussioner som det här med att jag känner mig hetero kommer upp. Men det har det aldrig gjort utom med en jätte nära vän till min flickvän som även hennes kusin känner som jag.

 

Jag känner mig hetero för att jag aldrig skulle kunna tänka mig någon annan tjej. Skulle jag och min flickvän göra slut vilket jag verkligen inte hoppas så skulle jag aldrig kunna ha en tjej. När jag och min flickvän blev tillsammans så sa jag till henne hur jag kände och hon accepterade det eller hur vi nu skall säga. Jag kanske är något helt annat än vad jag känner mig egentligen men det spelar mig ingen roll om jag skall vara ärlig. Jag känner vad jag känner och det är det mest väsentliga för mig personligen. Och det är klart att alla som vet att jag har flickvän tror jag är lesbisk eller bi och det har jag inga problem med alls:)!

 

Summan av kardemumman är väl att det helt enkelt kändes bra med min flickvän, men skulle jag kunna tänka mig en tjej utöver henne? Aldrig, även om jag och hon skulle göra slut så skulle jag enbart vara med killar. Jag har ingen aning om vad man kallas då haha men det gör mig ingenting vad andra ser mig som, det viktigaste är att vara trygg i sig själv och sitt förhållande! Skämmas är det sista jag gör!

 

Detta är bara min känsla liksom, min sanning. Om ni tycker något annat så respekterar jag det, men jag personligen har alltid haft en regel och det är att en person är vad den känner sig som. Jag har fått mycket skit för att jag sagt att jag har flickvän. Bland annat så har min plånbok blivit bestulen samt att jag fått skitsnack bakom ryggen i min klass, detta säger jag bara för att poängtera att jag absolut inte skäms!


Svar på fråga kommer senare!

Jag fick in en frågad mer inriktad på min flickväns sexualitet och hur det kommer sig att hon ser sig som hetero. Det är bäst om hon får besvara den själv, så det ska jag låta henne göra när hon kommer hem från skolan ikväll, så håll utkik :)

Novell - Brev till dig ~ Del 1/5

Det var aldrig meningen att såra dig, jag önskar att du kunde förstå det. Men jag inser att det är omöjligt. Jag vet inte vad som hände, jag vet bara att någonting kallade inom mig, drog mig till henne, och jag kunde inte säga nej. Kunde inte stå emot.

 

Mitt hjärta hade längtat så länge efter den där känslan. Känslan av någonting nytt, att träda in i en värld av hemligheter och förbud. En så naiv känsla, jag borde ha förstått. Jag borde ha tänkt på dig. Och det gjorde jag. Men tanken var svag och hjärtat var starkt. Jag kunde inte stå emot, trots att jag försökte. Kanske försökte jag inte tillräckligt, kanske ville jag inte ens försöka nog.

 

Du litade alltid på mig, trodde alltid det bästa om mig. Och även om jag aldrig planerade att såra dig eller åsamka dig smärta, hade jag alltid känslan av att jag någon gång skulle göra just det. Innerst inne visste jag att mitt samvete var svagt och att mina känslor styrde mig alltför impulsivt.

 

Vi tillhörde någon båda två när vi träffades, hon och jag. Det var under sommarkursen i målning som jag tog ute vid kusten. Du visste att jag alltid hade älskat att måla och att jag då och då behövde komma hemifrån. Jag var en rastlös själ, någon som mådde bäst av att få byta miljö med jämna mellanrum.

 

Kursen hölls i en stor, herrgårdsliknande byggnad, bara hundratals meter från det västkustska havet. På dagarna hade vi lektioner i teckning och målning, det var olika teman nästan varje dag. Kvällar och nätter fick vi själva disponera som vi ville. Mat fanns det fri tillgång till i husets kök och möjligheter att åka in till närmsta lilla samhälle fanns i form av en busslinje med avgångar och ankomster ungefär varannan timma.

 

Jag hade sparat under hela vårterminen för att kunna ha råd att åka dit på den där treveckorskursen och även om du tyckte att det var tråkigt och långsamt att vara utan mig så lät du mig åka. Du var alltid förstående, ville alltid mitt bästa.

 

Hennes ögon var vackert grönblå och hennes hår kort och mörkbrunt med lugg som hängde ned i ansiktet och nästan skymde hennes sikt. Smal, men ändå med kurvor som min blick inte kunde hålla sig ifrån, trädde hon in i vårt gemensamma rum den där första dagen på kursen. En stor, svart resväska släppte hon ned på sängen mittemot min, den stod med vänster långsida mot väggen. Jag satt på min säng, kunde inte ta mina ögon från henne och jag måste ha sett ganska dum ut.

 

”Hej! Maria,” presenterade hon sig och räckte fram en vacker hand med himmelsblåmålade naglar.

 

”Ella,” svarade jag och betraktade med skamsen nyfikenhet hur hon sjönk ned på sängen bredvid väskan.

 

Hon tog av sig en tjocktröja i svart och slängde den på väskan. T-shirten hon bar under var vit med en v-ringning mina ögon hade svårt att inte trilla ned i och till den var hennes ben iklädda svarta, tunna leggings till mitten av vaden och en jeanskjol som slutade mitt på låren. Till det ett par svarta sandaletter, hennes tånaglar var målade i samma himmelsblåa färg.

 

”Har du varit här länge?” undrade hon och jag kunde känna hur hennes ögon sökte över min kropp och mitt ansikte. Jag rodnade och blev tvungen att titta bort.

 

”Nej, jag kom för bara en liten stund sedan. Har precis hunnit lägga in mina saker i byrån,” svarade jag och nickade mot möbeln i ljust trä i ändan av sängen. Maria hade en likadan på sin sida.

 

”Åh, vad bra! Skönt att slippa ha allting i resväskan!”

 

Maria hoppade entusiastiskt upp från sängen, släpade med sig resväskan och började genast packa upp och lägga in saker i byrån.

 

”Är du från Göteborg?” frågade hon med ryggen vänd mot mig.

 

”Ja, jag har en lägenhet i Majorna. Du då?”

 

”Jag ska flytta till stan nu till hösten, börjar på universitetet då. Bor du ensam förresten?”

 

”Ja.”

 

Jag vet inte varför jag ljög, ordet lämnade mina läppar innan tanken lämnat hjärnan. Kanske var det hjärtat som talade.

 

”Jag ska också bo själv, min…” Maria tystnade och stannade upp i sina rörelser, hon fortsatte sedan: ”Jag letar lägenhet lite överallt i stan… Är Majorna ett fint område?”

 

Jag ignorerade att hon hade avbrutit sig och svarade att det var en bra och hyfsat lugn del av Göteborg, jag lade också till att det var svårt att få lägenhet där eftersom söktrycket var högt. Maria ville då veta hur jag lyckats.

 

”Kontakter,” svarade jag kort.

 


#503


Bildkälla

Sexualitet och ärlighet

Jag är en person som är övertygad om att ärlighet är det allra viktigaste i ett förhållande. Min flickvän ser sig själv som hetero och det har hon gjort klart från mig redan från början, precis som jag har gjort klart för henne att jag är lesbisk. Det har självklart varit svårt för mig att hantera och processa, men huvudsaken är att jag respekterar henne som hon ser sig själv. Jag tycker inte om stämplar och fack, men om hon ser sig som hetero så är det helt okej för mig. Självklart kan det fortfarande kännas jobbigt ibland, det kan få mig att tvivla på mig själv. Men vem är jag att sätta en stämpel på henne?

Någonting som hade gjort mig arg är om hon hade låtsas vara homo eller bi. Om hon skulle komma fram till att hon tillhörde någon utav dessa kategorier senare så skulle jag absolut acceptera det likaväl som hennes heterosexualitet. Jag tror att sexualitet är någonting som är väldigt indivudellt och som egentligen saknar stämplar. Kärlek och sexualitet sträcker sig så mycket längre än så. Jag kan helt ärligt säga att jag tycker att vissa killar är snygga och sexiga, men skulle jag vilja ha ett förhållande med dem eller ha sex med dem? Nej. Det är det svaret som får mig att dra slutsatsen att jag är homosexuell. Jag kan inte tänka mig att ha en sexuell relation med en man. Jag kan inte tänka mig att gifta mig med en man. En kvinna är rätt för mig.

Varje persons sexualitet är olika. Jag är som sagt emot att sätta in folk i fack och liknande, dock tycker jag att det är viktigt att kunna sätta ord på den. Vare sig man ser sig själv som hetero, bi eller homo eller kanske någonting mittemellan, så ska man kunna berätta det för den man är tillsammans med. Sexualitet är ingenting som är skrivet i sten, det kan förändra sig efter vilka personer man träffar. Därför ogillar jag stämplar. Däremot tycker jag att man kan vara ärlig i sina känslor och berätta hur man ser sig själv. Ser du dig som hetero i en homorelation så är det okej, ser du dig som homo i en heterosexuell relation så är det också okej; så länge som du tillåter din partner att ifrågasätta det och prata om det med dig.

Enligt egna erfarenheter vet jag att det kan vara svårt att förstå. Det kan vara riktigt förjävligt att sätta sig in i någon annans situation, men ibland måste man det och när man gör det växer man som människa. Man lär sig att se saker från ett annat perspektiv och man utvecklar sin empatiska förmåga. Som sagt är det inte alltid lätt, men det är däremot alltid värt det.

Och glöm inte att ärlighet varar längst, no matter what situation.

#502


Bildkälla

#501


Bildkälla

Sextips - Oralsex - länkar

Jag fick en förfrågan om jag kunde skriva ett inlägg med tips om oralsex, och faktiskt är det så att jag redan har gjort det. Följ de här länkarna och skulle det saknas något eller finns det ytterligare frågor så besvarar jag dem gärna!

Oralsexets do's and don'ts - LÄNK

Tips på ställning för oralsex - LÄNKBildkälla

Sexnovell - Tågresan

Den här novellen är skriven av signaturen livvy på sidan sexnovell.se.


Som 20-åring sa jag till mina föräldrar att jag inte tänkte växa fast i samma håla, mönster eller heller inte i samma umgänge i hela mitt liv. Jag som hade kommit ut som flata två år tidigare ville träffa någon likasinnad som dessutom stod för vem hon var och kunde visa det utåt för alla andra utan att tänka på vad andra skulle säga.

Jag flyttade året därpå 30 mil uppåt i landet och har inte ångrat det sedan dess. Livet lekte och jag kunde vara precis den jag var, en flata, visa min kärlek öppet utan att någon höjde på ögonbrynen eller spottade på marken jag gick på. Nu hade jag bott i samma stad i 10 år och kommer aldrig att flytta tillbaka till min barndomsstad. Jag har varit och hälsat på såklart men jag har alltid längtat hem igen. Min barndomsstad förändrades aldrig inte heller människorna. De traskade på i samma fotspår som de hade gjort i alla år. Jag hade gått på krogen några gånger med min exflickvän som jag hade tagit med mig ner för att hon skulle få träffa min familj. Folket på krogen hade tisslat och tasslat så jag helt sonika hade gått fram till en tjej som jag känt flyktigt när jag gick i skolan och frågade om det var något fel. Hon flackade med blicken och sa inte så mycket.

En del människor lever fortfarande kvar på stenåldern där man skulle leva med en man, göra små snorungar och allt skulle vara frid och fröjd.
”Älskling vad tänker du på?”. Mia gav mig en puss på kinden och jag vaknade upp i min dagdröm. Jag log mot henne ”Inget älskling, tänkte bara tillbaka på mitt liv”.

Mia var mitt livs kärlek, hon kom in i mitt liv för snart två år sedan och nu var vi på väg till min familj som skulle få träffa mitt hjärta för första gången. Mamma hade naturligtvis pratat med Mia i telefon och sagt många gånger att hon så gärna vill träffa sin dotters stora kärlek. Mia hade skrattat och lovat. Nu satt vi på tåget ner och förväntningarna var höga. Skulle min familj tycka om Mia? Vad kommer de att säga om alla tatueringar hon hade på armar? Och inte tala om den hon hade på halsen? Skitsamma egentligen, det här är MITT liv, min stora kärlek och Mia är absolut den jag vill leva med resten av mitt liv. Hon är den som gör att mitt liv aldrig är tråkigt.

”Ska vi gå till restaurangvagnen och se om de har något att äta? Jag börjar bli lite hungrig”. Mia gosade in sig i min hals och flätade in sin hand i min. Damen i sätet mitt emot tittade lite och jag gav Mia en puss enbart därför. ”Jo det kan vi göra, jag är inte så hungrig men jag är törstig”. Vi reste oss upp, tog Mias hand och tillsammans gick vi gången fram till restaurangvagnen. Såg mångas blickar på oss och hade lust att ställa mig och grovhångla med Mia mitt framför dessa. Man får såna tankar som homosexuell, man vill chocka folk, man vill jävlas ännu mer på något sätt.

”Jag tar en kycklingbaguett och en Coca-Cola”, Mia tittade på värdinnan bakom disken. ”Vad ska du ha älskling?” Hon tittade på mig och log. ”Jag tar en Fanta, det får räcka”, jag log tillbaka och blev så där knäsvag som jag bara blir när Mia tittar på mig och ler. Två år tillsammans och jag var fortfarande så där skitkär!
Mia betalade och räckte över Fantan till mig. Gav mig en puss på kinden och tjejen bakom disken log. Vi log tillbaka och tackade så mycket. Vi gick tillbaka till våra säten. Damen på sätet mitt emot hade tagit upp en bok som hon nu verkade vara helt uppslukad i. Vi fällde upp bordet och ställde våra drickor på, Mia började äta på sin baguett, lite currydessing hade hamnat i mungipan och jag var så nära att slicka av det på henne men ville inte provocera damen som var inne i sin bok så jag viskade till Mia att hon skulle ta bort geggan i mungipan. Hon tittade på mig och tog bort det, stoppade fingertoppen i sin mun och sög sakta av det. JAG ville inte provocera men Mia verkade ha andra planer. Hon stoppade ner ett finger i baguetten för att få upp mer gegga, stoppade in det i sin mun igen och denna gång slickade hon sakta av fingret och jag kände hur det pirrade till mellan benen på mig. Jävla människa! Hon vet så väl att jag älskar när hon gör så och vilken fantasi jag har. Damen med boken tittade upp och fick se Mia och hennes finger, fnyste lite och tog upp boken framför ögonen så hon slapp se mer. Jag däremot ville bara se mer av det. Mia slöt ögonen och njöt verkligen av att göra mig kåt. Hon är inte lika blyg i folksamlingar som jag. Jag skulle aldrig kunna göra samma sak men det är det här jag älskar hos Mia, hon gör det lite förbjudna.

Det ropades ut stad efter stad i högtalarna och om tre hållplatser skulle vi gå av. Vid det här laget var jag dyblöt men fick allt vänta lite. Kanske skulle det finnas tillfälle hemma hos mamma och pappa där jag kunde få göra något åt det. Mia tog en servett och torkade av sig om munnen och gav mig en puss. ”Sådär, den var god den här baguetten”. Hon hade teasat mig klart och lämnat mig i en stor vattenpöl kändes det som.
Det här var inte första gången som hon teasat mig bland folk och hon vet hur kåt jag blir av sånt. ”Du är inte lite fräck du älskling, ska du lämna mig sån här?” Jag viskade i Mias öra och hon sa fnittrande ”Japp för den här gången, jag måste ju vara en anständig flicka nu när jag ska träffa mina svärföräldrar för första gången, det går inte an att både vara nyknullad och se ut som en heller eller hur?”, hon blinkade mot mig och hon hade säkert rätt men jag skulle inte ha nåt emot att vara nyknullad men jag fick snällt vänta.

Vi var framme och på stationen stod mamma och pappa och väntade. Jag slängde mig om hennes hals och likadant på pappa. Tog Mias hand och presenterade henne för dem. ”Det här är Mia, tjejen som er dotter älskar över allt annat”. Mia sträckte ut sin hand och log, hälsade och gav mamma en kram.
”Har resan gått bra ner? Det var väldigt mycket folk som gick av här tycker jag”, mamma log och pekade lite här och var på människorna runt omkring oss. ”Ja det har gått väldigt bra, inga skrikande ungar, inga hundar eller katter i burar, fast vi hade en lite sur dam mitt emot oss som inte alls verkade tycka om att två tjejer satt och kuckelurade med varandra”. Mamma tittade lite besvärat på oss, ”ja men man måste ju respektera varandra var man än är och hur kär man än är också eller hur Simone?” Jag log mot henne och pussade henne på kinden, ”ingen fara mamma det var ju inte så att vi satt och grovhånglade med fingrarna instuckna i varandra liksom”. Mia stötte mig i sidan och verkade skämmas för mig. ”Ska vi gå till bilen tycker ni? Ronny står för matlagningen därhemma i köket och den vill du inte missa Mia, vår son är en riktig kock”, pappa sa detta mest för att vi skulle släppa ämnet om hur två tjejer beter sig när de har sex men brorsan är väldigt bra på matlagning det måste erkännas. Det var annat än min minimala kokkonst i köket där jag nog var den enda i hela Sverige som misslyckas med att koka makaroner.

Vägen hem var inte så lång så det blev inte så mycket sagt. Ronny kom ut på trappan och mötte oss med ett förkläde där det stod ”Mannen ska stå i köket”. Den hade han fått upptryckt själv och är nog det enda exemplaret i hela världen. ”Se där ja, då får man äntligen träffa syrrans sängkamrat då, välkommen, Ronny heter jag”. Varför måste alltid alla associera allt till vad vi homosar gör i sovrummet? Man blir lite trött på det faktiskt. Jag tänker ju inte på vad heterofolk gör i sovrummet när jag ser ett par så varför ska folk tänka på det när de ser oss? Jo för att de tror inte att kärleken mellan homosar är äkta helt enkelt, att det bara är sex man sysslar med när man är tillsammans.

Maten smakade som alltid helt underbart. Mamma hade gjort efterrätten. Glass med hallon och maränger. Innan helgen är slut så lär jag gå upp minst 5 kilo om vi ska få sån här god mat helt klart.
Jag och Mia var lite trötta efter resan så vi tackade för maten och sa att vi skulle gå upp och lägga oss en stund. Kåtheten från resan var inte riktigt borta så jag hoppades på att få mig ett nyp både här och där. ”Din mamma verkar gullig tycker jag, inte alls som min som hoppas fortfarande på att jag ska dra hem en karl och fnyser åt vår kärlek, när ska hon inse att jag har hittat kärleken för evigt i dig?” Mia la sig bredvid mig och höll om mig. ”Hon är ju född i början av 40-talet och det är väl fortfarande tabu för henne att två tjejer ska leva tillsammans, ge henne lite tid så ska du se att det fixar sig för henne också”. Jag drog ett finger på hennes hand som låg på min mage och hon började kyssa mig. Först med lätta svala läppar men sen allt ivrigare. Jag lyfte på min tröja som en invit att hon skulle ta sin hand på mina bröst.

Precis när hon nådde ena bröstet knackade det på dörren. Mia drog fort åt sig handen och satte sig upp på armbågen. ”Ja kom in”, jag lät nog en aning irriterad men mamma öppnade dörren lite försiktigt. ”Jag skulle bara säga att Marie ringde förut och ville att vi skulle komma över en sväng på fika sen, det var ju så länge sen du var hemma nu och första gången som du har med dig Mia så det kan väl vara kul att visa upp henne, tycker du inte?” Marie var min moster och den enda som egentligen inte hade nåt emot att jag träffat en tjej. ”Jovisst, när hade du tänkt att vi skulle gå dit då?” Jag tittade på Mia och ville veta vad hon tyckte om idén. Mamma fortsatte, ” Ja om en halvtimme hade vi bestämt, men vila ni en stund så kommer ni ner sen”. Mamma log och stängde dörren igen. Mia la sig ner igen och suckade lite lätt. ”En halvtimme? Ja då blir det inte mycket till mys för oss nu alltså”. ”Vi får ta igen det inatt istället” sa jag och pussade henne på munnen. ”Den som väntar på nåt gott”, Mia himlade med ögonen och log så där pillemarisk som bara hon kan.

Vi gick ner och gick till Marie. Vi var där ett par timmar och Marie tyckte genast om Mia och det var nog ömsesidigt såg det ut som när de satt i köket och babblade om kylskåp och dylikt som jag inte hörde så mycket mer om då jag och mamma hjälptes åt med disken.
Det blev aldrig nåt sex i föräldrarhemmet, det var alltid något eller någon som störde oss. Första natten tyckte Mia det var obehagligt att ha sex vägg i vägg med mina föräldrar då hon hörde min pappa hosta. Då visste hon att hon inte skulle kunna slappna av, hon låter en del min lilla älskling. Att försöka få henne att vara tyst var som att säga till en döv hund att skälla. Jag hade försökt!

Helgen gick fort och snart stod vi på perrongen med mamma och pappa. De hade accepterat Mia och båda kramade om henne och hoppades få se henne hos dem igen snart. Mia hade lett och lovat på hedersord. Vi sa hej då och klev på tåget. Söndagar var likadana som fredagar på tåg, skitfulla! Denna gång fick vi en äldre herre med en katt i en bur mitt emot oss och den där katten var livrädd för den jamade mest hela tiden.
”Vi skaffar aldrig katt va?” Mia tittade på mig, på katten i buren och på mig igen med en bekymrad rynka mellan ögonen. Jag skrattade ”Nej fy satan, jag gillar inte katter, de är oberäkneliga och hoppar mitt framför en när man minst anar det.” Vi skrattade båda och där hade vi då bestämt att nån jävla katt skulle inte komma in i vår lägenhet det var ett som var säkert. Jag pussade Mia på munnen och sög in underläppen, sen kysste hon mig lite försiktigt och eftersom helgen blev sexfri så var jag ordentligt kåt och hade varit det sedan fredagen. Det var 3 timmar kvar innan vi skulle vara hemma och då skulle jag vara en stor blöt fläck hela jag så jag fick en idé. ”Du, jag behöver gå på toaletten, ska du med? ”Jag blinkade åt Mia, först förstod hon inte men sen gick det upp ett ljus för henne och följde villigt med. Toaletten var en bit bort och vi gick dit. Jag satte mig på toa först och lättade på blåsan medan Mia kysste mig. ”Kan man få torka sig först kanske?” Jag flinade och spolade. ”Du behöver inte dra upp trosorna älskling, sätt dig på toalocket”. Jag gjorde som hon sa och Mia satte sig på knä nedanför. Hon drog upp min tröja och vek ner bh-kanten så min bröstvårta blev synlig, hon stönade till av synen och var snabbt där och slickade min enormt styva bröstvårta, la upp mitt ena ben på pappershållaren och det andra på handfatet, nu hade hon full insyn och jag vet att jag var dyblöt även om jag nyss hade torkat mig.

Mia drog med fingret i skåran och slickade av det framför mig i långa drag, hon är så jävla sexig min flickvän och jag blev ännu kåtare. ”Slicka mig Mia, du gör mig så kåt det vet du.” Mia drog fingret återigen i skåran och stoppade in det i min mun den här gången, jag slickade ivrigt av det och sög. Hon nöp mig lite hårt i bröstvårtan samtidigt som hon retade i öppningen. ”Du gillarnär jag teasar dig va, eller hur? ”Jag kunde bara nicka och stöna och ville inget hellre än att få hennes underbara fingrar i min dyblöta fitta. Hon gick ner och cirkulerade med sin tunga på min stenhårda klitta och jag försökte kväva ett stön men det sipprade ut ett litet ändå.

Hon sög in klittan och trängde sen in två fingrar långt in i mig, roterade och började fingerknulla mig. Handtaget trycktes ner och Mia vrålade, ”Kan man få skita i fred eller?!” Vi hörde ett tyst litet ”Javisst” och ett par klackar som gick därifrån. Mia tog ut fingrarna och stoppade in dem i min mun igen och jag sög och slickade ivrigt, så jävla gott och upphetsande att smaka på sina egna fittsafter. Snart var hon i min fitta igen med båda fingrarna och slickade klittan lika ivrigt som fingrarna gick ut och in i mig. ”Knulla mig älskling, gör som bara du kan”.

Jag tittade med mina simmiga ögon i Mias och hon började attvicka på fingertopparna när hon drog ut dem, mot fittväggen och jag höll på att komma redan där, hon vet exakt var min G-punkt är någonstans, hon hittar den varje gång. Det plaskade rejält om min fitta och när hon tog ut dem såg jag att de glänste av fittsaft. Hon satte sig på huk, kysste mig samtidigt som fingrarna gick fortare och fortare in i mig, jag bet henne lätt i läppen när jag fick den första orgasmen, jag skakade och stönade tyst. Snart var fingrarna där igen och nu plaskade det verkligen, jag brukar bli enormt våt innan jag får orgasm men när jag väl har fått den så är det som ett helt hav mellan benen.

”Ställ dig på alla fyra älskling, jag vill ta dig bakifrån”. Jag vände mig snabbt om och tog emot med händerna mot väggen och särade, Mia smekte mina skinkor lätt, särade på dem och trängde in ett finger därbak, jag råkade stöna lite högre nu för att det var så vansinnigt skönt, det var bara i öppningen men det räckte gott och väl. Två fingrar från andra handen smekte mina fittläppar bakifrån och snart hade jag dem i mig igen, det var nästan så att jag dunkade med ena handen på väggen för att jag inte skulle skrika högt av kåthet. Hennes flinka fingrar gick ut och in medan fingret därbak gick något längre in det också. När handtaget för andra gången trycktes ner så började Mia att fingerknulla mig något otroligt och jag hann knappt med, jag bara kände en enorm kaskad av fittsafter som rann ur mig och att jag fick bita mig i handen för att inte vråla ut min orgasm.

Jag darrade hela jag men kom till sans för att torka av mig, torka av toalettstolen och lite på golvet. Tvättade av mig, rättade till håret, tog på mig kläderna, kysste Mia ivrigt och tillsammans gick vi ut.
Damen som stod utanför toaletten tittade på oss storögt men sa inget, vi fnissade till henne och sa att det hade blivit stopp i toaletten, det var därför det tog lite tid.

Utmattade satte vi oss på våra säten igen och sov nästan hela resan. Vi vaknade när det var två hållplatser hemifrån och då hade herrn med katten gått av och det var bara hälften så mycket folk kvar på tåget.

#500


Bildkälla

RSS 2.0